Tråk

Sitter och tittar på en bukett papegojtulpaner. Den är fin. Man kanske skulle bli trädgårdsmästare... ;-)

Nu tittar jag på So you think you can dance? Jag ska se om jag inte kan få syn på människan som  jag såg på tåget... och uuuuuh, där är han! Näe, här kommer han igen! Roland... Näe....


Det finns ju en del störda människor i det här landet... Och det är ju i såna här program de kommer fram!


Undrar vad jag ska göra idag? Har början till en förkylning i kroppen... Men måste ändå gå och handla lite. Har typ ingen mjölk. Sen får vi se. Igår efter jobbet var jag ju duktig och tvättade och lagade mat. Men äta ska man ju göra varje dag...

Jag är lite uttråkad om det inte märks... Ööööh.


Fredag

Igår skulle jag gå på fastighetsföreningens årsmöte i huset där jag har kontor, som representant för scouterna. Och så blev jag och Sofia, efter lite kalabalik, invalda i styrelsen. Så nu ska vi se vad vi kan göra åt Lovisagården. Vad man kan förbättra och sådär. Skoj!

Imorse fick jag ett sms där det stod att Snyggingen nu var examinerad tågvärd. Skoj! Så nu får han åka själv, och inte bara vara elev. Tihi. Jobbigt bara att jobba hela helgen... Hur ska jag sysselsätta mig? Humm... Det löser sig alltid!

Mamma, Pappa och Systern är i Danmark... Jag vet inte om det är fler som är med, men antagligen. Mamma borde köpa nåt fint till mig bara för att jag inte fick följa med!

Idag har jag pratat med Dammis, som befinner sig vid sin stuga, och F, som berättade att Max går nu. Så roligt! Till slut fick jag hjälp med att låsa kolumnen i Excel. Jag har ju aldrig haft datakunskap och fått lära mig sånt... Men jag måste nog ta turen runt Skövde snart igen och hälsa på lite!

Snart ska jag åka hem, ska tvätta, plocka och laga mat. Så slutar Snyggingen vid åtta och så ska vi ha en tv-kväll. Men han lär nog decka i soffan efter att ha klivit upp i ottan två dar i rad! Så då kan styra över dosan... Moahaha.

Otur i spel...

Jag ska inte spela Monopol... Har bara vunnit en av fyra matcher, och idag gick det skit rakt igenom. Så nu är jag sur!

Och inte har jag tittat på Grey's idag heller, det är fotboll. De spelar väl iofs helt okej, men nu, på grund av en tabbe av Shaaban gör Brasilien mål. Och wonderful Ljungberg fick visst inte va kvar hela matchen. Och Zlatan spelar inte. Och England ligger under. Och hv vann. Jag ska nog gå i ide för den här kvällen snart. Det verkar ju inte gå så bra ändå.

Vi har handlat idag, alltid lika tillfredsställande att ha ett fullt kylskåp och en full frys. Och räkningarna är betalade och pengar undanstoppade. Nu vill jag köpa gardiner... Såna som gör att det blir mörkt! ;-)

Imorrn ska jag ner till Kontoret. Hoppas Sofia är där! =)

Jag har lagat Lasagne för första gången i mitt liv idag också. Det gick bra och den blev jättegod! Och nu finns det lite kvar till matlåda också.

Snön försvann nånstans i höjd med Arboga eller så igår. Tyvärr... Det var ju så mysigt!

Sova efter matchen, det behövs! Och jag kommer ju vakna när Snyggingen går upp imorrn... Men sen ska jag somna om ett par timmar! =D

Våfflor

Eftersom det är Våffeldagen imorrn bjöd jag in Farmor och Anders på våfflor idag. Hade snö i smeten. Gammalt husmorsknep tydligen. De blev goda i alla fall!

Snö, ja. Igår trodde jag att det mer var juldag än påskdag när jag körde hem från Parken. Dock var jag inte inne. Jag var hos Albin, tittade på hans fina lägenhet. Sen var vi på Bruket och spelade biljard och Guitar Hero II. Skoj! Johan och Danne var där också, det var längesen. Sen gick vi tillbaka och kollade lite Jönssonligan. Underskattat!

Jag vet inte när jag ska åka hem imorrn eller nåt sånt. Funderade på att åka en sväng till Ullared på förmiddagen. Kanske... Det är ju kul! Men jag vet som sagt inte när jag ska åka hem... Får se det inatt eller imorrn, när jag fått min lön kanske. Haha. Vad skulle jag shoppa i så fall? Kanske nån Scrubs-box till, bakplåtspapper, film, underkläder... Ja, det låter kul. Då ska jag bara ringa Mormor och fråga om jag får låna hennes bil!
Så får jag åka hem på eftermiddagen. Yeah!

Dagen har delvis gått åt till att planera en liten tågluff i sommar... Neråt Europa till. Amsterdam, Paris, Barcelona, Nice, Rom, Neapel, Venedig, Salzburg, Wien, Prag, Hamburg är väl i stora drag det vi tänkt... Men det är ju inte spikat än, kan bli små justeringar. Åh, jag ser väldigt mycket fram emot det!


Påskdagen

När klockan ringde klockan nio imorse funderade jag över om jag ställt den av misstag, hade ingen aning om vad jag skulle göra. Kom sedan på att jag skulle till kyrkan och lyssna på Dammis och Mamma bland annat, de sjöng så fint så... Nästan hela tiden... ;-)

Sen blev det kaffe hos Farmor och sen hem och laga middag. Fortsatte mina barnbarnliga plikter med att hälsa på Mormor också. Nice. Förutom att jag hade min högt skurna klänning så hon frågade om jag skulle ha barn.. Ehum, smickrande. Nej tack, inte än på några år!

Ikväll ska jag, Dammis och Emma S till Albin. Sen blir det kanske parken, vi får se! Innan dess ska jag köra Brodern till Teddy i Gislaved. Och hämta inatt också... Så då vore det ju praktiskt att vara på plats redan...

Nu kollar jag på uppvisningsprogrammen från VM i Götet. Illa att de ockuperar arenan så pojkarna inte får allt stöd... Nu är det slut för den här säsongen, ska det va så jäkla svårt att få in pucken i målet? Usch då. Nu håller jag på Timrå.

Nähä, göra sig iordning lite kanske... Eller krypa ner under täcket, det är ju svinkallt här!


Glad påsk!

Idag har jag lagat lite mat och dukat  och sådär inför ikväll. Påskbuffé ska det bjudas på när Hullforsarna kommer hit. Tartletter med champinjonstuvning, turistenomelett, västerbottenpaj med sparris, ägghalvor, romtårta, lax, sill... Och till efterrätt blir det chokladtårta. Påsk är en trevlig högtid!

Men innan dess ska jag duscha och sådär. Och så ska jag fotsätta läsa lite bok. Lite Åke Edwardsson. Han skriver lite som mina engelska deckare, om mord som begås i trevliga miljöer och som får en upplösning på slutet och det är inte alltför blodigt på vägen. Lite motsägelsefullt, men mysdeckare är nog ett bra ord.

Sååå, det är tydligen Parken imorrn. Dit kanske man skulle ta en tur då kanske! Jag och Dammis funderar på att åka dit. Kan nog bli kul!

Glad påsk vänner!

Reftele

Åkte hemifrån vid tio i sju i morse. Uh. Men efter en stunds resa kom vi fram till Elmia och fick se massa fina bilar! Nackdelen var väl att jag höll på att frysa ihjäl på vägen mellan bilen och mässhallarna... Usch, nu kommer jag ihåg de kalla vindarna man alltid stod ut med i Jkpg... Men, väl där inne var det trots allt värt det!

Sen åkte vi in till stan och åt på 12:an, vad jag tycker är stans godaste pizzor. Efter maten blev jag hämtad, och vi åkte ut till Huskvarna för att hämta Systerns väskor och för att hälsa på Bogrens, mina gamla inackorderingsvärdar. De är så snälla! =)

På vägen hem stannade vi hos Maffe och jag fick se hans lägenhet och så fick vi fika.

Väl hemma har jag åkt ut till Dye med Brodern och Fidde, och så har jag hälsat på Farmor. Imorrn blir det nog Mormor som får sig ett besök. Och så ska jag leka med Dammis.

Nu ska jag nog snart läsa en sväng innan jag åker ut till Dye och hämtar hem pojkarna igen. Men får akta mig så jag inte hamnar i diket, då det är isgata...

3-3

Pojkarna vann till slut med 5-4 efter många om och men, och det blir en avgörande på lördag. Mycket spännande, och för egen del står det ju en fika på spel...

Imorrn går bilen till Småland. Trevligt! =)

Nu är Tjejen här på besök. Hon ska bo här ett dygn, så Snyggingen har lite sällskap när jag åker bort. Han har dessutom lovat att byta lakan om hon får komma upp i sängen imorrn bitti. Gött säger jag, jag gillar nytvättade lakan!

Jag kanske borde packa... Men en del saker är smutsiga, så jag får nog ta med det ändå och tvätta i Reftele... Haha.

Var på biblioteket idag och lånade två böcker... Så ska nog lägga mig och läsa nån av dem nu. Eller i alla fall när Gordon är borta från tv:n.

Kvällning

Nu sitter Snyggingen och mumlar i soffan... "Kom igen, Olheden" eller "MeijerMeijerMeijer...Ooooh"... Man skulle spela in ljuden, kul att spela upp det i efterhand!

Tack för gratulationerna, även de som hävdar att jag inte har riktig namnsdag idag.. Men det är så nära jag kommer, och jag har hört nån gång att det är fler som har namnsdag om dagarna, men de kan ju inte skriva ut alla varianter...Daaah! ;-)

Varför ska bussen aldrig gå i tid härifrån? Idag var den fem min tidig när jag skulle med. Såg den i trapphuset. Men hann icke. Uschdå.

Imorrn är det ATFK och ledig dag. Tack för den, Micke!

Gotland är spännande!

Ojdå, nu gjorde Brynäs mål och ett stort FAAAN hördes i lägenheten. Bäst att inte va för elak nu, då får jag sova på soffan inatt! ;-)

Kanske ska sätta igång lilla tv:n så jag har nåt att titta på... Hehe...

Sammanträffande och Drömmar del III

Igår blev jag tillfrågad om jag ville sitta i IOGT-NTO-distriktets alkoholpolitiska kommittée, just när jag och Jenny diskuterat att jag vill arbeta mer alkoholpolitiskt. Idag fick jag inbjudan om en sån kurs på Wendelsberg. Åh, va roligt! Dock ska vi ha konsulentsamling då... Illa illa illa! Jaja, får se om det går att göra nåt åt den saken. Haha.

Jag har haft psykodrömmar inatt också. En kombinationsmänniska bestående av Sofia HM och Victoria B från Wendels jobbade med att åka runt till folk tillsammans med två killar typ Rongedal. De gjorde nåt, jag vet inte vad, men de gick in i hus även om ingen var hemma och en av de tre skulle alltid vara utklädd till björn. De gav visst nåt erbjudande om en resa för 35 000 (detta kommer nog ifrån master cards säljtrick igår på stan att bjuda på en resa...), men en man i ett hus  sa "näe, det går ju inte när man har en unge och en föredetta fru i London att hälsa på." Sen kom vi in på finanser, och det som hade kostat mest i projektet var att köpa korv samt björndräkten. Distriktet var snåla med pengar. Drömmen slutade med att jag frös i skarven mellan byxa och strumpa. Då var plötsligt Scout-Lina där med nåt som kallades kårfilt. Hon sa: ja, där ser du, allt positivt kommer från kårerna. Eftersom jag hade förbundets profilstrumpor replikerade jag med "Ja, eller från förbundet."

Sen vaknade jag av ett namnsdags-sms. Undrar vad en drömtydare skulle säga...

Näe, brygga lite kaffe innan resan till Tokholm.

Dymmelonsdagen

Det är det imorrn. Men här uppe vet man inte vad det är... När jag gick på Ölmestadskolan sprang vi runt och satte lappar på varandras ryggar... Sådär som man gör i Bullerbyn, kanske nån har sett. Nu verkar det dock inte vara någon tradition som nån i norra delarna av landet vet om, så jag tycker lite synd om alla skolbarn.

"Åh, vad jag tycker om Oskar" Så står det på lappen de sätter på Agdas rygg. Och så skrattar de. Hahahaha. Fnissfnissfnissfniss. Jag vill ha hela Astrid-boxen!

Från början kommer dymmelonsdagen från att man satte tyg om kyrkkläppen för att påskfriden inleddes. Har för mig att mina forna kollegor i Vaktmästeriet också gör det, för att hålla liv i traditionerna. Kanske ska upp och hälsa på dem i helgen!

Jag gick visst inte och la mig innan. Och nu är det ju någon som värmer mat och ska äta... Så efter det ska jag nog sova.

Miss Congeniality

Ja, det är spännande att den heter Miss Secret Agent på "svenska"... Bra film är det i alla fall! =)

Usch, spännande hockey som faller på alla utvisningar och oförmågan att göra mål  hur mycket man än pressar... Men vinst i Frölundaborg och så har man chansen sista matchen i Karlstad!

Nu är Snyggingen och spelar innebandy. Han har haft massa brandkunskap och sånt idag. Hur man släcker elden kanske, men ändå... Kul lät det!

Imorrn ska jag till Hallunda och ha hand om eleverna själv... Nervöst, jag är inte riktigt klar än heller. Men det ska nog lösa sig!

Idag har jag haft utvecklingssamtal. Jag sköter mig, verkar det som! ;-)

Näe, hopp i säng nu!

Drömmar part II

Just det... Tidigare under natten, strax innan Snyggingen skulle upp vid tjugo över fyra (!), drömde jag att jag jobbade på Jysk... Nåt mer minns jag inte!

Snöstorm i södra delarna av landet... Spännande!

 Nu ska jag laga fiskbullar i hummersås. Mums! =D


Drömmar...

Min hjärna verkar inte ha slappnat av så mycket inatt. Jag drömde att Mamma hade 40-årsfest (hon är lite över 40..) i en stor balsal. Massa folk som jag inte kände, och massa folk med digitalsystemkameror. Sen var det några ungar som skulle leta efter små påskägg som jag gömde. Det var bland annat chokladägg med knallpulver i. Sen var det dans. Kusin Manfred och min farbror Anders skötte datorn med musiken. Nu kommer det riktigt creey... Pappa och Brodern hade plattat håret. Pappa sa att Anders också var tvungen att testa. Då lyckades han bara platta en del, och sedan tog han i för hårt så att plattången gick sönder. Jo, just det. Detta är inte riktigt människor som plattar håret... Jag och Brodern försökte i alla fall laga tången, men det gick inte så  bra. Vi tog isär den och började pilla där inne efter nåtgra saker som var hämtat från hundkäftar, eftersom det var samma princip. Hittade dock inte den sista, och sen vaknade jag. Behöver jag hjälp?

Igår satt vi utomhus i vårsolen. Idag yr snön utanför fönstret... Märkligt!

Perelli var en bra vinnare. Som Felan så fint uttryckte det "Heja Småland!!"

Och vinst igen över FBK. Göttigt! 2-1 i matcher och vi ska bara leverera i Karlstad också...

VIK levererade och gick till Kvalserien och Snyggingen blev överlycklig. Jag blev lite bitter.. ;-) Så Mamma, du behöver inte duka till en extra, men vi kommer båda ner en helg snart framöver!

Eftersom Erik har fått igång Calibran är det den vi ska åka ner till Jkpg på fredag. Så blir det lite Elmiamässa och sen ska jag antagligen åka med Anders och Manfred till Reftele. Tänk, så bra!

Fortfarande seg

Märkligt, den här känslan i kroppen som gör att jag typ inte orkar nåt... Men det ska väl gå ur förhoppningsvis!

Usch, varför ska det finnas sån ondska i det här landet? Varför ska främlingsfientliga grupper hota och skrämma folk? Varför riktar de sitt hat mot oskyldiga människor? Varför ska familjer behöva gömma sig för att någon står emot? Det gör mig så trött...

Jag har dammsugit. Det är ju bra. Men vi behöver en ny dammsugare, en lite större och bättre... Eller allra helst en självgående ;-)

Imorrn är det final! Weha! Vi ska ut till Gryta och titta. Jag gillar de flesta bidragen, men givetvis klappar hjärtat lite extra för vissa bidrag... Jag härmar Raukan lite här med en lista med känsloskala...

Starkare:
BWO
Charlotte Perelli
Amy Diamond
Rongedal
Sanna Nielsen
Linda Bengtzing


Kan inte bestämma mig:
Nordman

Svagare:
Christer Sjögren
Frida
feat. Headlines
Sibel

Men som sagt, alla har potential. Uuuh, spännande.

Ikväll blir det nog hockey igen, som det ser ut. Spännande! Men om VIK går till Kvalserien så följer antagligen inte Snyggingen med till Reftele över påsk... Det är illa, att han inte får uppleva Småland at it's best! Haha..

Jag vädrar lite. Det är alltid skönt.. Problemet är bara att det blir kallt då också ju. Usch då.

Vid fem kommer Snyggingen hem. Han har haft nöjet att se Uppsala idag, bland annat. Jag har sett skidtävlingar, jag...

Resor

T&Milia: Thailand-Kambodja-Laos-Vietnam
Massa Scouter: Tanzania
Malin: Turkiet
Märtis: Österrike
Pia&Björn: Milano

Nån mer som jag kan vara avundsjuk på? Undrar när jag ska komma iväg utomlands... Till hösten kanske?

Konstig känsla

Idag vaknade jag riktigt seg. Bestämde mig för att jobba hemifrån, så dagen har spenderats mellan datorn, disken, tvätten och plockandet typ... Och jag är knappast piggare nu än när jag vaknade...

Igår var jag i Tokholm. Vinkade av Asien-resenärerna och träffade Mamma en sväng på centralen. Stötte också på Johan R, som varit på konsulentsamling på Tollare. Det var ju typ 1½ år sen vi sågs, och nu satt vi dessutom sätena bakom varann på tåget. Märkligt.

Idag är det hockey igen! Jag hoppas på en repris från i tisdags och vinst för Frölunda. "Se Indianerna mala kaffe", som Snyggingen så fint uttryckte det!

Jobb

Sitter på kontoret, men tyvärr är ju min kontorskompis Sofia sjuk. Så jag sitter här själv, längst bort i korridoren. Då måste man roa sig lite med att blogga ibland.

Har vi gjort några sensationella iakttagelser så här långt idag då? Njäe, det tror jag inte. Bara vardagliga...

* Hushållssopscontainrarna och kartongcontainrarna börjar bli fulla. Dock inte tidningspapper
* 18 kan aldrig passa tiden, antingen för sen eller för tidig
* Vattnet i Svartån är alltid brunt
* Vissa buskar har fått ännu större knoppar
* Kaffe är bra när man vill vakna
* Skrivbordet blir fint när man städar det
* Jag ska till Tokholm imorrn
* Jag vill gå på "min" hockey och heja på "mitt" lag
* Jag är fortfarande ingen morgonmänniska
* Det kommer bli tråkigt att äta lunch själv
* Vintern har inte varit här och ändå är det typ vår nu
* Man blir slemmig i halsen när man tror att det är varmt bara för att solen skiner och går ut utan jacka
* Det blir aldrig mindre stökigt i lägenheten om man inte städar
* Missförstånd kan bero på att folk pratar om saker de inte vet något om
* Alexander den store verkar ha varit en spännande man
* Det är dumt att sprida ut sina vänner för mycket över landet

Ja, en liten sammanfattning av dagen såhär långt helt enkelt. Nu kanske jag ska sätta mig och läsa igenom miljömaterialet... Eller nåt annat kul.

Risken finns att jag bloggar igen under dagen...


Mycket på hockeyfronten

Igår var jag på den första matchen i den här stan. Skönt att det dröjde till Play off... Det var rätt spännande, Lejkes (Småländska is the shit) var på besök. Tyvärr vann inte VIK, så det är match ikväll igen.

Samtidigt väntade jag otåligt på resultet av slutspelsvalet. Ingen ville välja Frölunda. De vet att det är slutspel o att pojkarna är starka. Till slut blev det Färjestad. Oh, så spännande det ska bli!

Tänk om VIK går upp... Då kommer det att vara hätsk stämning i det här förhållandet några gånger per säsong!

Uppe på det ska Mamma gå på hockey imorrn. DIF-LHC, så det är fel lag, men det är ju ett par potentiella slutspelsmotståndare...

Idag har jag varit på Essingen och jobbat lite med Linn. Vi har planerat vårens lektioner på S:t Botvids gymnasium i Hallunda. Skönt. Andra mötet är på onsdag. Dekorera bestick. =)

Nu håller jag på att göra köttgryta. Och ris. Snyggingen är ju och gör sin första dag på praktiken idag,  så han jobbar ett par timmar till. Jag håller honom uppdaterad om ställningen via sms. Nu står det 2-1. FYI...

Schlagerskräll

Moahaha, jag sitter här och är skadeglad. Johnsson&Häggkvist gick inte vidare. Tihi.

Nu är det Luuks omskrivna sång till Björn G. Så sött! =)

Gratulerar Felix som är på RFSL Ungdoms kongress och ska enligt hörsägen bli vald till förbundsordförande imorrn! Kul! Dock hade jag nästan förväntat mig att de skulle sitta klistrade framför schlagern, men icke då! Haha.

Fläskfilé

Det ska vi äta ikväll. Gryta med pressad potatis, i den nyinköpta pressen. Mums mums. Sen blir det Melodifestivalen och lite film eller så.

Jag har blivit lite beroende av Melodikrysset också. Det är en mycket trevlig företeelse. Än så länge har jag lyckats lösa alla, och jag har knappt "fuskat" nånting. Men jag menar, vem kan typ revyartister från 20-talet? Där får man gissa och kanske använda nätet lite... (A)

Igår var det kalas med tårta och Monopol. För en gångs skull kom jag inte sist i alla fall, men jag hade massa gator och kom sen på hotell två steg efter varandra. Jobbigt...

image53
En sån här....
image54
Och två såna här fick Lena. De finns i rosa också, de är jag lite sugen på... ;-)

Massa sport hela dagen. Snart friidrott, hoppas på lite framgångar där. Annars har ju Södergren varit jätteduktig idag redan. Och Kalla också för den delen.

Så har jag handlat lite på Coop. Det ligger ganska nära här, men jag är mer en Ica Maxi-människa... Så vi får väl flytta närmre det istället... Illa att det ligger utanför stan bara.. Haha.

Alexander den store-trilogin jag köpte till SnyggingenBokrean är jättebra, jag har visst råkat börja läsa den också. Ska nog fortsätta lite med det medan han står ute i köket och diskar... Moahahaha...

Hektisk vecka

Måndagen inleddes med möte med Sofia från Junis, Daniel från UNF och Kerstin från IOGT-NTO. Mycket trevligt. Vi både lärde känna varandra lite och pratade jobb. Nästa träff är redan inplanerad!

Dagen fortsatte sedan med massage. Åh, så skönt. Lite motion hanns också med, praktiskt med massage i badhuset. Funderar på att simma lite nästa vecka.

I tisdags åkte jag till Gbg och gick hemifrån strax efter halv sex. Usch! Träffade Märta och Ola, och senare fikade vi också med T. Hon fick en maskot att ta med på resan, en söt liten igelkott eller vad det nu var... Men den ger tur! =)
Jobbade lite också, kompis på läger-upplägg.

Onsdagen spenderades i Tokholm, träffade Linn och var ute i Hallunda och hade scoutmöte med gymnsieungdomarna. De var inte så många som väntat (kanske lika bra det...) men en härlig grupp som vore jätterolig att ha med på Boomerang.

Åkte ner till kontoret när jag kom tillbaka vid strax efter sex, skulle skriva ut. Då blev jag inbjuden till ett alkoholpolitiskt möte i huset, bland annat med folk från kommunen och kansliet. Visade sig att jag inte var den enda som hängt på Gisleparken... ;) Tydligen trodde folk inte att en scout kunde vara så intresserad av frågorna... Visar väl kanske hur mycket fördomar det finns inom rörelsen, åt båda håll. Scouterna har ju också vissa uppfattningar, kan man säga...
Kul att delta i alla fall, ska se hur involverad jag kan va i FNV.

Torsdag och resa till Örebro. Utvärdering för SPLR08, även om det krånglade med tåg och så vidare. Vi fick ner våra tankar och har en del att  tänka på tills nästa gång.

Kvällen spenderades i Eskilstuna-kåren där vi gjorde Scoutaffären som utmynnade i tårta. Hoppas de tyckte det var roligt och att de fortsätter med ledarvård!

Idag är därför slapp, då jag är uppe i 51 timmar denna veckan. Snart ska jag äta lunch, sen är det födelsedagskalas för Syster Lena. Grattis!


Phew

Jag kom ju inte med någon kvalificerad gissning igår, men under festen kunde jag i alla fall smita ifrån och titta till ställningarna. Såg vilka som gick vidare, och jag gillar helt klart Charlotte Perellis låt! Den var jättebra. Linda var väl helt okej, men än så länge gillar jag den inte lika bra som de förra låtarna hon ställt upp med, även om hon själv utstrålade mer energi och styrka. Missade Björn, men får kolla repris eller youtube eller nåt.

Festen var trevlig! Men jag trodde att den skulle vara slut innan halv två med tanke på statusen på människorna redan innan tio... Ehum.. Jag och Lena höll ihop lite under kvällen... ;) Nu har vi kylen full med kött från plankan vi åt av, så ska nog göra hemlagad pizza av all skinka!

Snyggingen klev just ur sängen, men jag gick och lade mig på soffan redan halv åtta, skulle ju titta starten på Vasaloppet! Nu har jag ju förvisso sovit mer än varit vaken sen dess, men tv:n har stått på undertiden så jag har vaknat till ibland och kollat läget. Sen vred jag över lite på skidskyttet, men det var ju bara Helena Jonsson som skötte sig! Usch för de andra.

Saaben står här ute på gatan. Den ska jag tydligen köra Lena till jobbet med sen. Kanske ska passa på att handla lite också, vi måste ha mjölk! Och Snyggingen, som nu återgått till horisontalläge, vill ha Cola.

Näe, lite lunch kanske?

Helgmorgon

Igår var vi som sagt på konsert, Snyggingen och jag. Kent. Det var bra, bättre än förra gången. Då blev jag mer imponerad av scenshowen, men den var ganska lik denna gången, så därför upplevde jag inte samma effekt. Dock var det mer energi, mer upptempo igår. Så? Jag gillar Kent bättre när de blivit mer elektriska. Men jag känner fortfarande som operautläggningen i Pretty Woman. Kan den inte ordagrant, men ja. Ni som vet, ni vet, ni andra får kolla filmen...

Jag tejpade ihop 16 tidningssidor igår. Det är ett måste när man ska slå in en 1.40x1 m tavla. Det blev ganska bra, men pappret är så skört så vi får akta så det inte går sönder.


Kanske lite frukost? Skiddag idag, det är bra att titta på då!