Livet

Jag ligger i sängen. Egentligen har jag stigit upp, men ändå inte. Jag har varit uppe ur sängen och är påklädd, men jag har legat och jobbat lite och sådär, och har varit mer i sängen än utanför...

Herrn där borta har spelat och suttit vid datorn mestadels, och han har städat också... Det är inte jag som är den duktiga av oss alls!

"Jag önskar att jag också kunde ligga i sängen och äta glass och titta på gymnastik'"... Vi har alla våra drömmar.. Tihi.

Det ser lite småkallt ut ute, har inte riktigt känt efter. Men det ser också ut som att de kan bli regn, och det är minsann mysigt!

Ikväll, blir det stationen då? Kanske kanske. Kanske Donken också.. Moahaha.

Man vet aldrig vad som händer...

Jag känner för att visa lite bilder som visar min vardag...

image11
Huset hem... Inte så mycket vardag nu för tiden kanske... Man skymtar också Opplen. Och nej, jag bor i ett samhälle och inte på landet! =P


image12
Stationen in da town... Där har det väntats på många tåg minsann!

image13
Han... Vi! En dag ute vid Bolmen.

image14
Jag och min värdefulla ägodel... Som om vi ska vara ärliga inte ens är min... Haha.

image15
Ligan från IB; Eva, Ellen, Erika, Elin, Carro och jag...
image16
Lägenheten i ett mer ostädat skick...

image17
Dålig bild, men ni get the picture... B&J! Åååååh!

image18
Avslutar väl med en naturbild, eftersom jag ändå håller till där endel... Har ändå en hyfsad kamera i Rosa fonen!


Det som fattas nu är de andra vännerna... Men det får bli en annan gång! Om man skulle göra nåt med sitt liv nu kanske...


Älbin

Började som sagt dagen vid fem, upp för att åka tåg. Joooobbigt! Varför? Jo, för att åka till Skövde och hjälpa Ellen att rekrytera till KPL. Besökte åtta klasser, det var trevliga barn och en jättefin skola.

Sen kom F och Johanna och hämtade oss. Ellen släpptes av vid stationen och vi andra gick för att äta lunch. Mycket trevligt med djupa diskussioner. Sen försvann fröken gravid och jag och F hade vårt fredagssamtal. Trevligt!

Kom tillbaka till stan, blev hämtad av Erik, åkte hem till honom o möttes av Snyggingen, Hammarn, Tjejen och ett söndertuggat golv. Därifrån till mat, sen till PS en stund.

När vi sen kom hem till Lena möttes vi av henne, Ronny och en jättesöt Albin-kattunge. Mums. Det är i ungeåldern de är trevliga, sen växer de upp till stora monster som inte tycker om Juicey.

Nu är vi ganska nyss hemkomna och jag är megatrött. Sova snart? Japp!

Ha-ha-hallsta

Dagen började med en felringning från Sibban eftersom mitt namn börjar nummerserien. Usch. Återgick till sängen för att somna om och stiga upp vid halv ett eller så.

Då steg jag upp, spenderade lite tid i solen och fick lite färg på armarna. Jag jobbade och stod i också minsann. Caaaamping!

Sen åkte jag och Snyggingen till Hallsta. Umgicks med Hammarn, åt pizza, träffade Madde, handlade och sen kom Erik och Mikka. Då körde jag Calibran! Jag och Mikka gjorde en kupp, och körde iväg när bilen egentligen kylde turbon... Tihi vad den brummade. Men vi körde inte så långt, anar att Erik hade fått en hjärtattack då... Men kul var det. Han säger att jag bara ska lära mig att inte slira på kopplingen. Han ska lära mig! Haha.

Imorrn ska jag upp vid fem. Bläääää. Hate it.

Jag är på trött och på myshumör... Men nu kollar han på Skrabbs och jag ska sova.. Men men... Lite ska jag nog stjäla iaf... Mwehehe.

Sömn.

Back in town

Igår styrde jag kosan mot Hufvudstadens lite fiiiinare delar. Först jobb med DammisDonken, sen ut på konsulentsamling. Gårdagen var inte så jätterolig, mest kul att träffa folk.. Idag har vi däremot pratat marknadsföring,. riktigt intressant och kul! Formulera budskap och målgrupp o sånt..!

Sen träffade jag kusinen Hennie som bor och jobbar där ute på ön. Vi tog en fika, nice att se henne igen, har inte gjort det sen jul. Fick lite kläder till Dag-Otto också.

På tåget hem var jag och Sändra med om nåt jättecoolt. Vi träffade Cicci Scout. Det visade sig att hon körde tåget! Så vi fick komma in och titta när hon styrde och sånt, riktigt häftigt... Man kanske skulle bli lokförare!

Tillbaka i Västerås, handlade lite och begav mig mot lägenheten. Återsåg min Snygging. Han är bäst.

Tänkte jag skulle vart ledig på fredag, tagit ut den sista kompen. Sen visade det sig att jag ska jobba iaf, ut på skolor och träffa barn. Synd att jag nog måste vara själv bara... Men ska väl förhoppningsvis överleva det också!


Nu, American Idol. Sen får vi se!

Puss.

Dåligt på tv

Ligger här och slöar och har inte så mycket för mig. Han är och spelar innebandy, spöar sin lillebror var det meningen. Jag börjar bli rastlös så funderar på att göra nåt av mitt liv och diska eller så! Shit va duktig jag är.

Jag ska knarka Zon eller så om jag får tag på det. Eller tigerbalsam. Bara det tar bort det onda tillräckligt länge för att jag ska kunna få mig en ordentlig massage!

Buäh.. Jag borde visst duscha också!

Blir det mat med folk sen eller? Vi får se vi får se, men det kan nog bli så!

Näe, diska var det. Lycka till!

Lejonungar

Min skuldra is killing me. Jag behöver massage. Snart. Annars överlever jag inte!

Idag är det lite jobb som gäller. Mailande och sådär. Sen ikväll blir det nog lite tittande på innebandy, Snyggingen ska spela.

Mitt tangtentbord muppar. Innan slutade y att fungera, och nu håller space på att göra mig galen genom att inte funka. Morr.

Imorrn ska jag till Sthlm. Sen ska jag nog träffa min pingivnbesatta vän Caroline i veckan. Yey!

Jag är hungrig.


Du smakar polkagris. Ha ha ha.

ESC

Kollar på bidragen inför semifinalen till ESC. Det är rätt kul... Det ger en känsla för vad som komma kan och man får kanske nån liten favorit efter Ark.

Samtidigt följer jag min HT-match. Bara gått några minuter, så än har jag inte börjat vägen mot förlust!

Dagen idag började vid halv tio, väldigt ovanligt tidigt för att vara vi! Undrar vad som föranledde detta... Märkligt!

Idag kommer jag få en liten present av Erik. Trolltyg i tomteskogen! Åååh! Har inte sett det på några år, and I love it!

Det brukar vara bra saker på tv på söndagar, hyfsade repriser och så... Men inte idag verkar det som, inte för tillfället iaf. Vi får väl se hur det utvecklar sig!

Näe, vad ska man göra med sitt liv? Jag börjar bli rastlös. Snart ska jag nog se till att få en puss iaf. Mm-mm!

Västra Aros

Torsdagkvällen spenderades i Borås hos Dammis. Vi åt ingen tårta men jag fick en "överaskning". Tack för den! =)

Igår jobbade vi från Skövde. Höll till i ett jättefint kontor som var en lägenhet som jag definitivt skulle kunna tänka mig att bo i! Jätteljus och fin och med garderober och skafferi man kan kunde gå in i och sånt. Trägolv. Åh!

På kvällen blev det färd till Västerås. Lyckades ta bussen till Gideonsberg där Han  mötte mig. Lite senare tittade folket förbi för lite fest, Elli, Erik, Hammarn, Mikka, Mika, Lena var här. Nice!

Idag har dagen spenderats endel i sängen, sovandes, framför innebandy, tv och allmänt slappande. Men jag gick iaf ut från lägenheten strax efter 21 för att handla till kladdkaka. Som nu inmundigats. Mums!

Kollar på Rena rama Rolf nu också. Det är roligt!

Jag börjar bli pigg nu... =)

en annan adam, jag anade att det var så, men man kan inte vara riktigt säker. Hej på dig också, vi kanske får chansen till en eller annan match igen!

Lajjsan, ännu en ny bekantskap. Blonds have more fun, va!? ;-)


Regn hos mig

Mmm, nu är det slut på försommaren, och så här i efterhand ångrar jag lite att jag inte ägnade ett par till minuter i solen i lördags. Men, sommaren kommer tillbaka får vi hoppas! Och regn är mysigt...

Grattis Syster, kom in på IB. Åh, jag saknar den tiden. Hon kommer iofs få bättre betyg än jag, antagligen, men wtf. Jag gick inte in för det helhjärtat. Nu blir det internt här ett tag... My false piece of furniture! Haha.

Dialog mellan elev och Håkan.
-...Men vad är haken?
-Det finns ingen.
-Det finns alltid en hake.
-Det finns alltid en Håkan menar du!
- - -
Gustaf nyser : -Ursäkta, det var bara lite damm.
Håkan: -Damp? Det har jag misstänkt länge!

Igår fick jag lite abstinens efter min cornflakeskakbakande vän Caroline. Illa sånt. Men jag ska få en helfigusbild av henne så jag slipper en del av saknaden, det har hon lovat. Weha!

Jag vill också vara i Indien, Pudding. Vi skulle visst ha nästa reunion där. Yey! (Haha, kommer säkert bli av, vi som inte ens lyckats ha en i Jkpg...)

Ikväll ska jag till Dammis. Jag, Älin och Adam tar tåget sen, och så återser jag inte stan förrän tidigast på onsdag. Imorrn ska vi planera mer camping... Och nästa vecka är det förbundsgemensam konsulentsamling. På Liiidingö. Brat, hej!

Snart hem och packa va!? Mm-mm!

Förresten, en annan adam, vem är du? Trevligt att råkas!

Nyheter

Micke ringde och sa att dom kommer erbjuda mig fortsatt anställning. Weha, då vet jag att jag kommer jobba nästa år också! Vet inte vart det blir än, men intressanta tankar har kommit upp. Hur vore det att bo nära Dammis igen? Och kanske arbeta ihop..? Man kan ju hoppas!

Sen ringde Dammis. Eller ja, vi har väl pratat i telefon tre eller fyra gånger idag redan. Men just i detta samtalet sa hon att vi kan addera Malmö camping och feriecenter till listan där redan Skrea och Borstahusen finns, alltså på campingar vi ska till i sommar! Jobb jobb!

Nu måste jag kolla över hur jag ska göra med semester, om man kan spara det eller måste ta ut allt innan 31/8. Spännande. Hursomhelst.

Positiva överraskningar. We like!

Dagen idag

Har vart bra! Många gratulationer, tack för dem!

Mätt är jag också!

Trevligt att Adam är på besök!

...Tänk om allt kunde vara helt perfekt, jag vill bara krypa in i en famn och glömma allt annat för en stund, den present jag helst av allt velat ha idag...

American Idol nu, det är roligt.. Han beatboxkillen sjunger nu, grymt! Oh simple thing, where have you gone [...] So why don't we go, somewhere only we know?... Oh va bra!


Näe, gå och lägga sig snart kanske!


Snövitstårta

Jag är nästan besatt på den tanken, funderar på att göra det till ikväll. Adam gav mig "receptet", tydligen nån slags egen skapelse... Snövitstårta ska du ge dig på nån gång. Den består av maränger i tre lager. Mellan marängen så har du en trögflytande kolasås och vispad grädde. Sen draperar du verket i vispad grädde och strör över hyvlad vit choklad.

Låter det inte smaskens?




Jag vet inte hur jag ska bete mig. Det är jobbigt. Men wtf.


Jag har ingen arbetsro heller... Jaja, det kommer väl.

Martin Stenmarcks nya sätter sig lätt på hjärnan...
När dimman har lättat
och den sjunde vågen slår in
Tar vi sats emot klippan
och vi räds då alls ingenting

Blått krullsnöre med rosa spret

Ligger och pryder mitt skrivbord för tillfället. Jag fick en kokbok av Älin. Tihi. Jag ville ha en sån, såg den på Dag X.

Sms, mms och samtal också, tack folk! =) Först ut var PS inatt, men det var  Milla som väckte mig tio över sju imorse... =P

Men det är fler än en som kallat mig tant! Ja, nu går det bara utför. Jag ska sno mormors rullator. Hemhjälp. Var får man tag på det!? Hjääääälp!

Tihi.

Dagen började bra med sol när det var lovat vinter och så, men tyvärr ingen frukost på sängen, lite jobbigt att bli bjuden när man bor själv kanske. Sen blev det lite sämre när jag missade bussen, såg den komma men den stannade inte. Som tur var ringde Dammis när jag var som mest upprörd och så hade jag sällskap till jobbet, det var bra.

Undrar vem som ska skicka post!

Adam kommer och hälsar på mig en sväng! Trevligt. Han ska laga mat till mig när jag jobbar, haha. Låter bra.

Var är Anton!?

Näe, back to work.

When footballers still had long hair and dirt across their face

Den håller fortfarande!

Idag har vi haft ett givande telefonmöte, campingplanerna framskrider hela tiden.


Jag fick en dikt som Adam skickade. Skolarbete, det var längesen, nästan så man saknar det... iaf.

Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness that most frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?
Actually, who are you not to be?
You are a child of God.
Your playing small does not serve the world.
There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you.
We are all meant to shine, as children do.
We were born to make manifest the glory of God that is within us.
It's not just in some of us; it's in everyone.
And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

Men funderar över det... Är det verkligen  vår djupaste rädsla? Humm. Jantelagen extreme...Fast tvärtom liksom? Jag vet inte, jag.

Time to shine, right?

Älin frågade just hur jag ska fira imorrn... Inte den blekaste. Så jag bjöd in henne med sällskap till kvällskaffe med tårta imorrn. Hoppas de kan komma!

Jag vet inte... Jag vet inte... Jag vet inte... När?......Jag vet inte... Jag vet inte...

Nu? Lunch!

Satin

Jättefina lakan som känns jättesköna fick jag av mamma och pappa. Ska nog lägga i dom sen så jag får testa dem inatt.
Av mormor fick jag en duk och av farmoroch Anders fick jag pengar...och mina favoritkakor! Och tårtan va mums.

Vi fikade först, sen tog vi en tripp till kontoret och domkyrkan och så avslutade vi med mjukglass på stan. Trevligt!

Nu är det poliser på tv! Poliiiis. Ska man bli det när man blir stor eller? Humm. Jag måste börja träna då, kan ju vara en god idé!

Ett avsnitt Gilmore Girls till kanske!? Har bara typ sex avsnitt kvar, sorgligt. Sen är det säsong tre som står för dörren... Har Dammis köpt en sån box än kan man ju undra? Hur ska jag annars göra!?

Jag vann min match idag, men måste göra nåt åt mitt mittfält!

Sundag

Härligt med sol, var ute och gick till affären en sväng innan. Kunde gå i linne!

Lägenheten är städad och tårtan är gjord, nu väntar jag bara på människorna. Synd att vi inte kan sitta utomhus bara... Men kanske åker en sväng till ruinen eller så kanske!

Undrar vad jag får för paket... haha.

Sitter och tittar på Ark nu, Come and pray for the weekend, baby. Den var bra, och kul att inte bara höra vinnarlåten!

Keep it up, girl.

Beroendeframkallande

Som sagt återgick jag ju till sängen med Gilmore Girls. Kollade några avsnitt innan jag fick dåligt samvete för att jag var inomhus när det var så fint väder. Så då tog jag datorn och gick ut... Stod väl ut 1½ avsnitt eller så innan jag kom fram till att jag inte såg nåt... Så då gick jag in igen, och sen dess har jag varit fast... pinsamt!

Nu ville jag prata lite strunt med Eerdal så då satte jag mig här. Trevligt.

Inte har jag städat eller handlat heller, men det hinns med, antingen ikväll eller imorrn eller så! Hehe.

Jahapp, är det nåt trevligt ikväll då, eller vad ska man hitta på då? Jag har ju ett par skivor av boxen kvar, kanske får bli det!

Näe, klockan går en timme fel, tro inte att jag var uppe och skrev innan åtta imorse!

Saturday

Ingenting planerat idag, rätt skönt. Då kan jag sitta ute i solen, gå och handla lite, bara ha det allmänt slappt. Städa lite kanske, annars blir dom förfärade när dom kommer imorrn!

Snart ska jag nog titta film eller så. Lite Gilmore Girls kanske, det var ju ett tag sen..! Ja, men krypa tillbaka ner i sängen med boxen och datorn, så får det bli.

Jämte mig ligger telefonkatalogen, lokaldelen som jag fick i veckan... Känner inte att jag har så jättestor nytta av den, nej..!

Vad gör man om en tjejkompis säger att hon kommer bli kille om några år!? Haha, jadu, det var en mycket bra fråga... Men det är rätt coolt!


Fredagen den 13:e

Mm, det är idag det... Och för vissa är det otursdag, kanske man kan säga. Eller nåt.

Jag har nyss kommit hem från grillningen. Det var trevligt. Jag, Älin, Anders och Knarkus var ute och åkte en sväng, ut till Hissön. Inte en enda hiss såg jag, lite besvikelse där!
Hamburgare grillade över öppen eld var iaf nice.

Efter "ajdå" var min andra tanke "vi fixar det här". Och det tror jag. Hur? Utarbetar en plan... Finns här. När du vill.

Tack Märtis, det är bra med konstruktiva idéer!

Eerdal, du är bra!

Räcker det? Jag tror det. Jag vill det.

Jobb

Sitter på jobbet än, men ska snart bege mig i solen hemåt... Måste handla lite och så innan det är dags att åka igen.


Should I react or turn off the light är senaste texten på msn. Fast det är väl inte riktigt det jag undrar heller, utan kanske mer om jag kan göra nåt eller hur eller så. Men det är ju inte så lätt att veta. Men jag har väl backat tillbaka, ska försöka vänta på nån slags reaktion... Eller så. Jag vet inte. Vet inte ens om jag kan göra nåt, men jag vill ju det. Försöka hjälpa, men inte göra det värre. Men jag finns ju här iaf. Om det behövs. Eller spelet kanske hjälper. Isf är det ju bra. Whatever it takes. Usch vad jag babblar.


Jag oroar mig.

Jag bryr mig.

Varför ryser jag?

Sommar?

Känns nästan så iaf! Så himla härligt väder ute. Var tvungen att ha kjol idag, men eftersom jag inte solat än fick det bli leggings och inte bara ben! ;-)

Ikväll blir det grillning med Växjö-folk. Och kanske en från Hallsta. Det ni!

Min familj kommer hit i helgen. Och farmor, Anders och mormor. Fira födelsedag. Jippie! Haha. Men nu måste jag göra en tårta... Gott!

Jag är inte det minsta hungrig. Men lunch ska man väl äta nån gång...

Jag fattar inte. Men jag väntar på nån slags förklaring. Tack.


Hälsa

Steg upp strax efter halv sju idag, för att vara klar för avfärd klockan sju. Då kom Älin och hämtade mig, och så åkte vi till kontoret en sväng. Skrev ut lite papper och hämtade saker, innan vi åkte vidare till Ica. Handlade saker till vår alkoholfria bål som vi skulle bjuda på. Mumma.
Vidare till Universitetet. Där inredde vi vår lilla "bar", med bambun jag sågade igår, palm och reggaemusik. Så himla nöjda blev vi!
Många som tyckte drinken var jättegod, och ett par intresserade. Men vi har återigen synts i samhället.

Strax innan två åkte jag in till stan. Snyggingen skulle åka hem, så jag skjutsade honom till tåget och sa hej då. Saknad, men vi ses ju snart igen! Tihi.

Grilla imorrn kanske!? Det tycker jag låter trevligt!

Har planterat en liten tanke på att mina föräldrar kan komma hit på söndag istället för att jag ska behöva åka hem, kom plötsligt på att det är väldigt jobbigt att göra det! Jag kan bjuda på tårta. Syster, om du läser detta så övertala dom om att ni ska åka!

Vad finns på tv?

Känns som måndag

Ja, har hela tiden trott att det vart måndag idag... Kanske inte så konstigt efter långhelgen iofs...

Igår blev det faktiskt ganska tidigt sänggående. Ovanligt! Sov gott, även om jag vaknade några gånger under natten och blev nerputtad ur sängen imorse. Ska jag sova innerst inatt kanske!?

Rätt skönt att va tillbaka i Växjö, det har vart en ganska intensiv helg hemma ändå. På samma gång som det vart slappt... Märkligt. Jaja!

Var ute på en liten biltur min Snygging och jag. Bjuder på ett par bilder därifrån.image8
Han kastar macka i Bolmen. Dåligt med båtar såhär års, så då fyller vi hamnen med sten istället!

image10
En postlåda i farten nånstans längs vägen...

Ja, vädret var inte det bästa kanske, men det var trevligt ändå!

HälsodagUniversitetet på torsdag... Kommer nog bli trevligt! Vi ska bjuda på bål!

Hem i helgen ser det ut som... Fira födelsedag kanske!? Sen nästa helg blir det Västerås. I like. Parteej!

Ta tag i mitt liv!

Måste säga upp lägenheten... Ska kusinen ha den sen eller!?

Näe, back to work, pausandet över för den här gången!

Påskdagen

Inleddes ganska tidigt med musikal i kyrkan. Det gick jättebra, hoppas bara ingen hörde att jag tabbade mig på sista tonen.. =P

Nu är Bettan och Lars-Erik här, vi har spelat TP med dom och mamma, pappa och Systern. Jag och PS vann givetvis. Han är den bäste. Av alla. Även om vi är typ lika bra på frågesport!

Kärlek.

Skärtorsdag

...Det borde ju vara en av de bästa dagarna på året... Rosatorsdag! =D Och ja, idag har vart rätt bra. Tråkigt att städa och så, men som tur är har ju min Snygging lyst upp under tiden!

Har vart duktig och jobbat och vart och handlat med farmor och sånt också. Och tittat curling. Spännande!

Nu ligger han och spelar QuadraPop. Väntar med spänning på hur lång tid det ska ta för honom eller hans syster att komma upp i mitt rekord på 422 000. Hon är på typ 70 000 och han på typ 50 000... =)

Nu är det ju påsk, och för en gångs skull är påskliljorna utslagna precis i tid. Så himla fint! Och i landet utanför blommar blåsipporna och krokusar och skilla och annat sånt. Trevligt. Snart kan jag säkert plocka årets bukett vitsippor till farmor också!

image7
Så här kan det bli om man tar kort på påskliljor på natten utanför affären...

Näe, började visst bli lite trött... Ska kanske sova om inte alltför lång tid!

Fin!


Reftele

Hemma "på landet" som vissa skulle säga. Känns bra att fira lite påsk här. Trevligt också med PS på besök!

Frågan är väl mest vad jag gör uppe så här tidigt. Jo, jag har haft telemöte med mina kära kollegor, det var nice! Vi pratade campingscouting. Två campingar har redan nappat!! Så himla kul! Nu behöver vi bara få lite pengar av förbundet också, sen är arbetssommaren bokad! =P Falkenberg och Landskrona verkar bra!

Helgen efter födelsedagen ska jag till Västerås på kalas Hoppas att min påsklovande vän Caroline kan komma dit, bland annat!

Vad ska jag bjuda på för tillbehör till köttbullarna en dag som denna då!? Motatispos? Skabetti? Makaroner? Potatis och brunsås? Det återstår att se!

Och så ska jag städa lite till. Avancerat!

Spring, Johannes, spring... Hahaha.

Lycka

Jag är lycklig för tillfället. Ett sätt att veta det är att jag kan lyssna på Hugger i sten och bara känna lätt nostalgi från konserten och lycka över att melodin är så somrig, texten betyder inte alls samma sak som den gjorde för några månader sen... Det känns bra!

Imorrn! =D

Snart ska jag åka hem. Äta lite, packa lite... Jag har vart duktig och knappt stökat ner alls sen jag städade, så blir skönt sen att komma tillbaka till en fin lägenhet! =) Tvättade igår också, så jag har lite kläder att frakta till Reftele.

Vad händer på påsk? Haha, prost och prostata? Tihi.

Dum regering. Dum kommun.

Skönt att ha bil! Ska sno en eller nåt!

Näe, hem var det.

Han är bäst! =)

Rätt svar

Ni som kom med förslag var inte så bra på det där, och ingen annan heller uppenbarligen. Svaret var Ronny&Ragge med Brylcreme, stålkam och gällivarehäng. Tre poäng till mig!


Igår vann jag min första HT-match. 4-1. Känns bra. Det roligaste är ju att jag inte är insatt heller. Men men. På onsdag blir det stryk iaf.. =P

Det är bra dagar när solen lyser! Och jag tycker om mina växter. Varför har jag typ inga blommor hemma? Borde typ odla nåt... =)

Nu är brevet skickat till Premis. Får väl se hur det går, om dom vill ha kvar mig och sånt!

...Skärmsläckaren gick igång... Där var vi! =D Snart, snart. Tihi.

Imorrn bär det hem till Reftele igen. Öva musikal på kvällen, sen jobba hemifrån resterande delar av veckan. Sen är det påsk! Och sen är det uppspelning av musikalen. Undrar hur det kommer att gå... Nervöst med finpublik också.. ;-)

Nu är det  Winnerbäck och Gyllene som gäller. Sommarmusik! =D