Fortfarande ärlig och precis lika rakt fram

Sommaren går och jag har inte solat sen Kungshol. Illa, skulle man kunna säga.

Annars hittar jag på lite olika saker. I helgen var jag i Ugglarp, Båstad och Halmstad. Jag och Emma hade en helkväll på Pepe's och vi ägde givetvis dansgolvet. Och förundrade oss över hur man kan gå klädd och dansa i långärmad skjorta och cashmeretröja utan att dö av värmeslag, när vi höll på att göra det i klänning.

En sväng minigolf hann vi också med, jag, Emma och Dammis. Tyvärr kom jag sist, men får väl skylla på att de har spelat på den banan sen de typ lärde sig gå...

Måndagen förde med sig städande av garderob, läggande av lakan och på kvällen, en improviserad tur till Varberg. Brodern skulle dit och parta med grabbarna, så då följde jag med som chaufför. Att Petter skulle hålla till på Måndagsklubben gjorde väl sitt till också, förstås. Dock trodde jag att han skulle uppträda, men han bara dj:ade under kvällen. Så det spelades enbart hiphop på det dansgolvet, och där spenderade jag givetvis kvällen. Mycket pepp! Att vi sen valde att äta kebab på samma ställe som Petter gjorde ju inte saken sämre...

Följdaktligen blev tisdagen lugn, jag gick inte utanför huset. Dammis kom hit en sväng och vi styrde upp vår road trip en del. Ganska stora delar av södra Sverige hinns med. Ledordet för resan skulle nog kunna bli "spontanitet"...

Jaha, nähä, besöka Mormor snart tror jag. Kanske åker en sväng med henne om hon vill bege sig ut. Vi får se!

Annars söker jag boende och ska titta på ett rum imorrn. Wei!

I go ahead and smile

Ojoj, det är inte lätt det här med att blogga alltid. Det händer så mycket och däremellan händer ingenting.

Nu sitter jag och kollar på Michael Jackson, hyllningskonserten. Han var verkligen grym!

Och på tal om konsert så såg jag ju Britney i måndags. Jag, Carim, Lisa, Sandra och Jonas. Grymt var det! Synd bara att hon inte sjöng så mycket på egen hand, men det är väl sånt man får räkna med... Cool show i alla fall, entertainer är vad hon är.
Uppladdningen innan, med hemmagjord sushi med Carim, Sandra och Linn var inte heller att leka med! Och tårta. Som jag och Carim dessutom fortsatte att festa på när vi kom hem på natten.

Annars var jag på kongress i Göteborg. Träffade himla massa människor, vilket var trevligt. Lite annorlunda jämfört med FM, men det antar jag att man får räkna med. Synd bara att avslutningsfesten inte höll samma klass, det bästa under den kvällen var Movits.

Igår var jag på rally i Jönköping. Kvällens huvudattraktion var givetvis Mikael Persbrandt. Ack, vad snygg han var!

Imorrn drar jag en repa till kusten igen. Lite after beach på Tylösand, lite Pepe's i Båstad och lite sömn och förhoppningsvis sol och bad i Ugglarp. Det kan ju bara bli bra!

Ja, jag har ju inte heller skrivit här om att jag kommit in i Borås, men så är det i alla fall. Bibliotekarie är det meningen att jag ska bli... Hoppas det passar! Nu ska jag bara hitta nånstans att bo också. Men det brukar lösa sig, sånt där.

Synd att jag inte kan nånting om tv-spelsprogrammering eller hemsidor...

Det har kommit lite fler artister som intresserar mig på Way out west. Robyn och Nas, till exempel. Ska bli nice!

Jag vet vad hon längtar efter

Jag har nog börjat varva ner lite nu i alla fall. Idag har jag läst och kollat lite tv och sen hängde jag med Dammis! Vi satt och uppdaterade varann massa, sen åt vi från Bambu innan vi kom på idén att åka och bada. Tog en sväng om Anneberg men där var det alldeles för mycket folk. Så vi drog till Flaten istället, det var typ 22-23 grader i vattnet enligt termometern.

Orkade inte åka hem, så vi åkte på spörjerunda, om man förstår småländska. Kommunen runt, typ. Via Vimmelstorp till Skeppshult, Smålandstenar, Gislaved, Anderstorp och hem till Reftele igen. Mycket trevligt, undertiden fortsatte vi givetvis att ventilera allt mellan himmel och jord. Och så var vi ett par meter från en älg som ville springa i vägrenen. Då höjdes pulsen lite...

Annars har jag fortfarande en hel del rastlöshet i kroppen...

Vi tog ett beslut att åka på road trip sista veckan i juli. Halland, Skåne, Blekinge, Ostkusten, Östergötland och så kanske Västergötland innan vi åker hem igen. Inte riktigt bestämt resrutt än nej, men några av landskapen ska hinnas med i alla fall! Om man vill ha besök kan man ju hojta till!

But love is not a victory march

Har haft grymma dagar här uppe på Kungshol. Imorrn är det slut, och tillbaka till verkligheten. En veckas Reftele-vistelse innan jag drar till Götet och jobbar kongress ett tag. Det ska också bli trevligt. Och då ska jag ju hälsa på min T igen!

Just nu är jag lite bitter för att jag inte får tycka någonting.

Men jag är glad över alla underbara människor i det här förbundet. De bästa som finns!

Och saknar mina Voces-flickor.

Telia är snälla för att de vill sälja jättebilliga biljetter till Way out West till mig, men de är inte alls snälla för att de strular med fakturan. Det är ju nåt som inte alls stämmer. Hoppas de återkommer imorrn, men det kan man säkert glömma... Hursomhelst så verkar det ju som att jag och Emelie ska dit i alla fall! Och kanske Nånannan, the more the merrier.

Tyvärr började jag en dag för tidigt med att tänka och fundera, det skulle jag aldrig ha gjort. Jag känner ju saker och ting på mig, och nu är inget undantag. Men, jag borde sluta fokusera på fel delar och sånt tjafs. Nu är det som det är och så kommer det va ett tag till. Men det hade varit skönt att va ovetande och borta ett tag till.

Hem och smälta alla intryck. Hur lång tid kommer det ta tills jag kryper på väggarna?