Självplågeri?

Ja, nog var det löpare på stan alltid... Jag förstår mig inte på dem, springa över fyra mil bara för sakens skull... Men jag antar att det finns en fascination för det också.

Nu har jag också hjälpt till att packa lite. Kläder, lakan, handdukar o skor, typ. Så köket är för tillfället rätt belamrat. Men imorrn försvinner det därifrån i alla fall.

Jag har nu fått min första kedjebrevsbok! =D Tack Oppio.

Näe, lägga sig i sängen och läsa lite kanske...

Flytta flytta

Idag har jag spenderat större delen av dagen på Essingen och flyttat och skrivit info till nya hemsidan. Den är rätt bra mycket snyggare än gamla, även om det är ganska långt kvar innan den är klar...

Nu börjar min axel att bli lite ond på mig...

På hemmaplan har Snyggingen börjat packa saker i gamla lägenheten som vi ska köra över till nya imorrn. Så behöver vi inte ta allting på en gång utan kan dela upp det lite. Skönt!

Nu ska jag snart åka hem, och hoppas att det inte är fullt med vilsekomna löpare i stan. Phew.

Tävling...

Linn inspirerade mig till att testa minnet i memory på VR... Det var rätt svårt!


Nycklen

Idag verkar jag ha varit för upptagen för att skriva! Eller nja, det har mest bara blivit så. Var nere på kontoret, sen åt jag och Daniel lunch på Jensens. Mitt favorithak. Köttköttkött! Tyvärr tog det två timmar, det var massa studenter där och åt. Men det var värt väntan i alla fall.

På eftermiddagen åkte jag och hämtade nycklarna till nya lägenheten! Woho! Så vi ska dit på söndag och kolla läget och kanske flytta lite...

Sen åkte jag hem och tvättade, har lagat kokt fisk med potatis och vit sås, och så ligger jag nu och är sugen på nåt sött.

Imorrn ska jag flytta hemsida och va borta hela dagen. Buäh. Men det blir några komptimmar till! =P

Näe, nu ska jag fortsätta titta handboll.


Gorby's

Uppkallade efter president Gorbatjov tydligen. Och någon har påstått att det är typ det onyttigaste man kan äta. Men gott är det, och min kvällsmat.



Sitter och tittar lite på tv, väntar på att min Snygging ska komma  hem från jobbet. Tittar på Mitt i naturen, eftersom jag inte orkat byta kanal efter Niklas mat. Det handlar om älgar. Coola djur det där.

Jag har beställt en sån här:

från Linn när hon beställer från USA. Enligt dollarkursen kostar den idag 76kr typ. Inte farligt alls! Det kan jag gott och väl ge för en klänning.

Nu kom han hem. Trevligt!

Nytt

Hallonsommar inspirerade mig till att göra om i bloggen, det är till och med hon som gjort den nya fina bannern! Alla detaljer är inte riktigt som de ska, för jag får inte till det... Men det ska nog lösa sig det också!

Du är vad du äter. Det är rätt äckligt.

Dröm eller verklighet?

Tänk dig att det är torsdag... Du vaknar av att solen skiner. Du går upp, sätter dig vid datorn och kollar mailen. Svarar lite. Bokar lite biljetter. Slösurfar lite. Du har en balkong och 92 komptimmar att ta ut. Du går ut och sätter dig i solen och lyssnar på radio...

Det är så jag har det nu! =D

Nu väntar jag bara på min nya banner på bloggen! ;-)

Onsdag

Stora Essingen idag och jobbar lite. Jag sitter ensam på vårt kansli, och IOGT-NTO är också borta. Så på fikat idag var det bara jag, UNF och Junis på onsdagsfikat. Men det var trevligt ändå!

Idag åkte jag för första gången med Snyggingen på tåget när han jobbade. Det var trevligt! Även om det blev en lite tidigare morgon än planerat!

Avslutning i Botkyrka idag. Det har varit så trevligt!

Raps. Det är så fint. Det ser man när man åker förbi de knallgula fälten med tåget. Det är sommar!

Mamma, Pappa och JoJo kommer ju upp nästa helg. Har vi tur har vi vunnit två biljetter till Strömsholmstävlingarna. Det vore trevligt! Annars ska vi gå på stan och titta runt och sådär.

Back to buisness nu.

Slösa?

Började gårdagen med att köpa biljetter till Friidrotts-SM som pågår under de första dagarna av augusti. Sen köpte jag present till Snyggingens mamma. Sen använde jag presentkortet jag fick av Dammis och hämtade mig två typ salladsskålar på Duka. Sen klippte jag mig. Och handlade mat. Nej, jag är ingen slösa alls.

Idag ska vi titta på tapeter då det inte blev av igår. Woho!

Snyggingen får smörgåstårta idag. Inte nog med att de får ha på sig sina nya uniformer från och med idag. De ska också fira med smörgåstårta. Jag vill också ha det ju!

Nu ska jag gååå. Haha.

ESC

Jag fick ett infall igår och åkte till Sandra i Örebro! Tittade schlager med ett helt gäng människor, bland annat träffade jag ju Nånannan där helt oväntat. Hon och Sandra känner ju inte ens varann! Efteråt sjöng vi Singstar. Åh va roligt det är! Sen låg vi och pratade till typ halv fyra. Och väcktes av nån slags musikkår vid tio. Skandal!

På tal om skandal, Ryssland. Usch vad jag inte tyckte om den. Jag hoppades länge på Grekland där, riktig slagdänga som är lätt att komma ihåg och sjunga med i. Kan inte ett ord av vinnaren. Vet att det är nåt med "I believe", för det sa alla poängutdelare... Men annars: helt blankt. Den enda behållningen var ju Jevgenij Plusjenko som är grym på alla sätt och vis. Han var konståkaren, för er som inte vet...

Och Björn. Han kom där  mot slutet och lättade upp stämningen när jag deppade över Ryssland. Han och en jätteblåst poängutdelerska drog de mesta skratten under kvällen. Luuk förtjänar också en eloge, han är en klippa. Jag håller med Carro, vi skickar de två nästa år. Då vinner vi!

Idag har jag varit på marknad och köpt mandlar och strumpor till mig själv och en vitlökssalami till Snyggingen.

Har den äran, Mamma också. Hoppas smörgåstårtan var god... Jag är inte bitter!

Snart ska vi till Maxi och handla. Det är trevligt.


Lite uttråkad

Åh, vad skönt det är att duscha! Det har jag gjort nu, så jag sitter i soffan och luktar gott. Egentligen skulle jag vilja ackompanjera detta med milkshake/glass. Men eftersom Snyggingen sover efter en hård dag på jobbet får jag nog avvakta lite till... Kanske ska brygga lite kaffe istället.

Åååh, ikväll smäller det! Men det är nog jag som följer ESC med störst intresse i det här hushållet, Snyggingen skulle "sitta vid datorn och spela och titta lite på tv" eller hur han nu uttryckte sig..

Imorrn ska jag nog på marknad. Skulle åkt idag, men så kom Lena&Ronny fram till att de ska åka imorrn istället. Och det är ju inte kul att gå på marknad själv.

Now what?

Okej Mamma...

Han funkar visst han också!

Jag är inte bitter...

Byn Ringvattnet. Stackars de 40 invånarna som bor där och inte vågar gå ur sina hus. Och som har med gevär i bilen (!) om de faktiskt tar sig ut. Bor man där får man väl räkna med att få besök av björnar ibland... Låt djuren leva!

Om man har en obehörig lärare en hel termin på alla lektioner. Är det inte den som är bäst lämpad att sätta betyg då? Hur ska man lösa det istället? Ska eleverna inte få betyg alls? Ska någon annan lärare, kanske i nåt annat ämne, sätta betyg istället? Ja, för det vet ju alla att så fort man är behörig blir man automatiskt rättvis och en bra lärare...
Givetvis ska lärare vara behöriga... Men nu funkar det ju inte så i praktiken, så då kan man väl inte ta ett så konstigt beslut som att obehöriga inte ska få sätta betyg... Eller?
Förlåt, Älin, om jag gör dig upprörd nu! ;-)

Samma alkoholregler på sjön som på vägarna? Givetvis! Men det verkar de random människor de träffar på runt Vaxholm inte tycka... Börje Salming en av dem som inte tycker det. Tappat många hjärnceller i rinken kanske? Men det speglar tydligen inte vad gemene man tycker, då vill de flesta ha samma regler. Bra!

Priset på öl kan gå upp... Varför? Jo, priset på humle har gått upp... Alla sätt att höja priset är ju bra sätt! Tydligen gick man från överskott av humle till underskott under VM... Jag bidrog i alla fall inte!

Jadu, det finns många saker att hänga upp sig på när man ser på Rapport...

Fredagsmys?

Vi i femman  är en trevlig företeelse. Och dessutom det bästa som går på tv för tillfället... Och då är det ändå ett klipp från 2000 och Bubbles... Idag är ingen jättebra tv-kväll verkar det som! Var är mitt Så ska det låta?? Konsert med Peter Jöback istället... Humpf.

Jag har en ensamkväll ikväll. Snyggingen har överliggning i Linköping och ska bo på hotell. Snajsigt.

Annars har jag vunnit en lite rim-battle idag. Riktigt nöjd med mig själv... Det är hip hoparen i mig som tittar fram!

Kunde jag ordet sarkofag när jag gick i femman??

Näe, jag kanske skulle slå av tv:n och läsa lite eller cykla lite eller nåt...

Vardagsäventyr

Åh, det är ett helt äventyr att åka till affären. The story: Jag cyklade dit och handlade. Tog en papperskasse och en plastkasse för att jag skulle hämta ett paket. Packade matsakerna i papperskassen och hämtade paketet. Gigantiskt paket, så det fick ju inte plats i plastkassen. Lyckades till slut pressa ner paketet i barnsadeln och hängde matkassen på styret. Började leda cykeln men kom fram tillatt det var säkert att cykla. Klev på, och då går det ena handtaget till matkassen av. Desperat fick jag hänga upp den ena halvan och hålla fast den. Och speedcykla hem.

Nu vilar jag upp mig.


Varberg

Det här är ett inlägg jag skrev inatt som inte publicerades...

Är en trevlig ort. Har ju fått va på Bästkusten idag, precis som jag frågade efter. Nice! Och då kan det ju nästan vara värt att stiga upp 04:20... Men bara nästan!

Har haft en liten träff med Märta och Ola. Jobbjobb. Och så frukost hos Ola. Jättefin lägenhet!

Fick några timmar i Gbg också. Tyvärr utan sällskap, så det var inte lika kul som det kunde vart. Men ändå. Köpte trädgårdsredskap och en guidebok till Rom. Redskapen kostade 19 kr,  men eftersom jag var på tvungen att gå på toa fick jag handla på 5 kr över beloppet på Clas Ohlson. Mycket snällt!

Guideboken öppnade för ett trevligt samtal på tåget med en man som hållt kurs i Venedig. Och Skövde. Fast jag vet inte vad det var för slags kurser... Han tyckte i alla fall att Venedig bara är värt en dagstripp. Så så får det kanske bli...

Dagens miss var att jag missade ESC. Men jag ska minsann se det på lördag. Ååh, längtar!

Köttgryta

Den står på spisen och kokar. Ska stå där en bra stund till, så jag roar mig vid datorn så länge.

Gör det själv-program är något jag gillar. Både vad gäller bygge/inredning och matlagning. Mat lagar jag ju dessutom själv, men annars är jag väl inte riktigt händig. Skruva och borra och sånt är ju inte så svårt, men däremot det där med att mäta är ju en hel vetenskap. Nu i nya lyan kanske jag får göra lite... Lägga golv? Det kan väl inte va så svårt? Bara detaljen med att såga av golvplankorna kanske...

Låg- och mellanstadie. Skolbibliotek. Böcker som är delar av serier. Att så man har suckat! Varför skulle alla människor läsa dessa böcker samtidigt? (Typ Dammis och Emma och Moa M) Jag tänker på serier som Imorgon när kriget kom och Lilla huset på prärien. Riktigt bra böcker som jag har läst om en del gånger. Vilka fanns det mer..? Just det ja, Miranda! Jo, anledningen till att jag kom in på ämnet är ju att det har släppts tre efterföljande böcker på På andra sidan gryningen. Böckerna om Ellie. Och nu håller jag på att läsa den sista av de sista, som jag aldrig har läst innan. Det är verkligen en speciell stil. Sån som gör att jag önskar att jag kunde skriva själv. Fånga läsaren. Böcker. Det är livet.

Segt

Även idag har jag jobbat och fixat med min broschyr, och har även gjort en krisplansmall. Mycket intressant.

Jag har en känsla av att om jag skulle gå ut nu skulle himlen öppna sig över mig. Konstigt det där egentligen. För om himlen öppnar sig borde det väl bli ett svart hål där? Eller om vi istället tänker att molnen öppnar sig över mig. Öppnar de då så att säga kranen? Dylika ting kan man fundera på när man sitter på kontoret och har en liten downperiod och folk inte svarar på mail...

Jag vill ha arbetskamrater här. Men imorrn ska jag ju till trevliga kansliet på Essingen, och på torsdag ska jag till Varberg och jobba med Märta och Ola.

Helst vill jag sitta med en latte eller sötsak i en soffa nånstans med nån jag tycker om.

Det börjar bli sent...

Jag gick tydligen i samma klass som några smartingar på gymnasiet. Det får man reda på när man läser Expressen och deras lista över bra högskoleprovsresultat. Har haft i alla fall en smart lärare också. Med många kompisar... Vissa har allt!

Idag har jag varit duktig och gjort en liten broschyr. Får se vad mina kollegor säger om den. Kanske kommer den att lanseras som en snabb överblick av de så kallade nya verksamhetsformerna inom scouting. Dock behöver den redigeras något innan dess. Men så här långt är jag nöjd.

Jag längtar lite till Bästkusten. Det finns ju inget sånt hav här i närheten...

Ikväll har jag gjort chokladbollar för första gången på riktigt länge. Det var gott. I vanliga fall köper jag dem bara på caféer.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla slutet av Navy CIS. Sen sova och sen till kontoret imorrn igen.

Gonatt gonatt, sov som en katt. Har du ingen ro, så ligg där och glo. Det får jag aldrig höra nu för tiden när jag går och lägger mig. Undrar hur det kommer sig... Kanske beror på at jag växte upp och flyttade hemifrån! Haha.

Filmer

Idag har vi tittat lite film. Till maten -Snow roller. Åh, det var ett tag sen. Men bra är den! Nu på kvällen blev det Body guard. Kevin Costner är lite gubbsnygg ibland... Fast det är mer av den varan i Robin Hood- Prince of thieves. Haha.

Jag tittade på den, Snyggingen följde Pittsburgh-Philadelphia och upplösningen där. Han blev glad. Pingvinerna vann. Nu återstår att se vilka de får möta, och det är ju lite spännande... Inte för att jag håller på nåt av de andra lagen heller, men det finns ju en del gamla frölundaiter och annat löst svenskt folk där.

Imorrn blir det kontoret, och därför ska jag nu gå och få mig lite skönhetssömn. Det kan jag nog få va värd!

Diskgumman

Det är jag det. Oh how I hate it. Hett och innerligt hatar jag att diska. Jag önskar mig en diskmaskin i present. Give it to me. Och Snyggingen hatar ju det ungefär lika mycket. Men jag är den som ger upp först. Och antingen ställer mig där själv eller suckar mig till att han gör det. Nu har jag i alla fall stått där i drygt en timme igen. Vi har för mycket disk. Om vi bara hade fyra glas, tallrikar och bestick skulle vi ju inte behöva diska så mycket och skulle göra det oftare. Kanske ska ställa undan allt annat när vi flyttar...

Älins barnbok är verkligen bra!

Inomhus

Söndagen verkar vara en pluggdag... Jag har läst Älins barnboksinledning och Systra mis novellanalys. Båda var bra, men ganska olika om vi säger så.

Jag börjar bli hungrig, men vi har inte så mycket gott hemma. Och det är ju jobbigt att handla när affärerna ligger så långt bort... Vädret utanför fönstret är inte heller direkt lockande... Grått och blåsigt. Brr. Illa att det inte finns thaimatsutkörning i den här stan!

Medaljongtapeter är fint...

21

Den var definitivt värd sina 7.0 på imdb. Lite förutsägbar bara, men det brukar ju filmer va ibland. Se den i alla fall!

Maten på Jensens var också kalas. Inte ofta man betalar med så många rikskuponger på en gång, men snart kommer det ju nya. ;-)

Funderar på att lägga  mig eller nåt. Men orkar inte riktigt. Läsa en stund? Aa.

Förresten, vi skippar Amsterdam på vägen ner antagligen... Blir bättre med tider och dagar då. Hoppa på i Köpenhamn och rakt ner till Paris. Woho!

15 cm snö i Rättvik... Tur att vi hade läger förra helgen och inte denna!

Jadu

Nu har Umeå tagit ledningen i Women's cup-finalen. Efter 12 sekunder. Man kan inte annat än skratta. Stackars Frankfurt. Fast nu gjorde de visst 1-1. Grattis.

Jag har löst Melodikrysset. Duktig. Har än så länge inte misslyckats med att lösa klart nåt. Fast ibland är Google bra...

Har inte tänkt på att Lettlands upphovsmän är svenska... Och att de ratades av svenska uttagningsjuryn. Tänk, Charlotte hade redan kunnat ha slagit ut dem om de hade fått tävla här... En liten miss. Jaja, de får gå vidare till final båda två tycker jag.

Näe, stiga upp ur soffan snart kanske...

Håkki

Det blev en god gryta. Men jag diskade inte.

Sen var det skön kväll med Så ska det låta, Extra extra och Berg flyttar in. Och nu väntar vi på nedsläpp. Kanada-Sverige. Oooh, höjdarmatch. Skulle  va fett att slå ut dem på hemmaplan!

Imorrn ska jag och Snyggingen på vår typ andra eller tredje dejt... Mat och bio. Kött och 21. Mys.

Man kan ju bli nervös för mindre!

Wolfs of the sea

Jag gillar Lettlands bidrag... Väääldigt trallvänligt och jag vill gärna sjunga med trots att jag bara hört den en enda gång. Sånt är farligt för Perelli... Sen har jag inte heller sett den utan bara hört den. Men för min del får den gärna vinna om inte Charlotte gör det.

Thaiinspirerad kycklinggryta till middag ikväll. Men först måste jag hem och städa innan jag får ro att laga nån mat. Kanske till och med diskar. Men det får vi se när jag kommer hem, hur mycket energi jag har. Dock har jag på senare tid börjat plugga in datorn i de stora högtalarna. Det går så mycket lättare att göra hushållssysslor med dunkande musik!

Kan någon förresten på rak arm säga vilket år ni vaccinerades mot stelkramp senast? Näe, inte jättevanligt kanske. Men om man är född innan 1994 är svaret det år man är 10 år. Just det. Det var jag tvungen att ta reda på för att Boomerang ville veta.

Jag har inte anmält mig till SummerCamp. Jag både vill och inte vill åka. Svårt, det där. Egentligen är det dessutom för sent... Men om jag nu bestämmer mig för att åka så hoppas jag att det funkar. Kul att det har rasat in deltagare mot slutet i alla fall, uppe i nästan 800 nu.

Jag saknar min Towe, men snart kommer hon hem!

Recycle with HP now

Ja, man kan skicka in sin gamla färgpatron till HP så återvinner de den. Smart. Och smidigt! Inte fullt lika smidigt att ta fel patron på Clas Ohlson första gången och behöva gå tillbaka och byta. Men men, det ger ju lite steg. När mitt nästa inköp blir ett busskort...

Sen skickar vi in lite traktamenten till herr Mikael idag också. Det lär väl ge 2500-3000 extra nästa lön eller så. Inte fel alls, skulle jag vilja säga.

Fick Spirit idag. Riktigt snyggt nummer! Jag är impad. Well done, Carro och Torkel.

Jag börjar bli lite sugen på lunch. Mina vindruvor mättar inte så bra längre...

Idag är det fredag!

Äntligen morgon

Det är grymt att man kan lyssna på reprisen av Äntligen Morgon i repris senare på dagen. Då får man reda på väldigt intressanta saker. Till exempel att Anders Timell hängt på gamla stammishaket (eller vad man nu ska säga...) Sigges loge! Det är grymt. Jag har i och för sig inte varit där på ett bra tag, men det suger lite i Sigges-tarmen.

Funderingar finns på att ta mig hem till Småland och då passa på att åka dit och träffa lite folk. Sicka stunder jag och Milla med flera har haft där. Vi har shakat på dansgolvet, armbågats med biatches, spanat på pojkar, ätit kebab, sagt "hej, hur är det" hur många gånger som helst och lekt Lasse Stefanz-groupies. Finns också minnen från "bakom Sigges", dock inte på det sätt som de flesta menar med detta uttryck... Vi menar istället på innegården.

Åh, dansa dansa!

På tredje dagen uppstånden igen

Och i övrigt inga fler liknelser... Jag är typ frisk igen. I alla fall tillräckligt frisk för att ta mig ner på stan och till kontoret. Men jag känner ju att jag inte varit kry, så är lite orkeslös.

Jag börjar bli hungrig också.

Och måste ha en ny svart färgpatron. Det finns färg kvar men skrivaren säger att det är nåt fel på den... Jaja.

Jag typ "eftersvettas" från febern eller nåt... Jobbigt!


Nytt

Jodå, nu har jag bytt den där bloggportalen. Avancerade saker. ;-)

Idag är Snyggingen ledig, och jag är sjuk, så vi är hemma båda två. Om jag är frisk imorrn ska vi ut på stan och skriva på nya kontraktet o han ska fixa pass och sådär. Kanske äta lunch på Jensens som har öppnat i stan. Köttköttkött!

Tillfälligt avbrott på Kanal 5, så Snyggingen är helt förstörd över att inte få titta på Gilmore Girls. Jobbigt sånt!

Ikväll är det hockey, blir den första match jag ser från VM. Hoppas Henke håller!

Glass är bra när man är sjuk, va? ;-)


Lägenhet

De ringde från Mimer innan. De vill att vi kommer ner och skriver på kontrakt så snart som möjligt! Wow. Så nu ska vi flytta. Spännande! Men innan dess behöver det ju ändras om en del i placet. Men det ska nog gå bra. Vi får tillträde den första juni. Lägligt att Pappa o Mamma kommer upp helgen efter... Tapetsera kanske? Haha.

Snyggingen sover fortfarande. Undrar hur vi ska göra med bil och sånt där? Jaja, det löser la sig. Annars är kroppen fortfarande sjuk-blä!


Usch ja

Jag kunde inte sova länge, men är ändå stentrött. Var hemma vid halv tre. Är förkyld, med snuva och ont i halsen. Och tung i huvudet. Dessutom är jag ofräsch och orkar inte duscha. Helt enkelt, en tyck synd om mig-dag!

Nu ska jag lägga mig i sängen igen.

Trött

Oj. Nu har jag varit borta länge. Åkte till Rättvik i onsdags. Först för konsulentsamling för norrkonsulenterna, trav på Rättvikstravet och grillning på Holen. Sen blev det läger med 22 underbara barn, vilket avslutades med att 4 föräldrar anmälde sitt intresse för att hjälpa till på läger till hösten. Ååh så bra!

Nu är jag på Gryta och är barnvakt. Snyggingen och  Lena jobbar, Pia och Björn är på väg hem från Italien. De har varit och tittat på fotboll bland annat.

Jag har ont i halsen och känner en analkande förkylning. Usch då. Men har i alla fall klarat av lägret. Och imorrn ska jag fylla i massa traktamenteslappar och tjäna lite pengar. ;)

Näe, titta lite tv innan det är dags att tjata i säng de tre små killarna. Sen, sova!

Lägenhet

Jo, vi var och tittade på en. Det första man möttes av på området var massa barn. Sen lägenheten då. Den var mer som ett radhus... Ingång direkt in, markplan, två uteplatser, kallt o varmt förråd, torkskåp, stort rum, sovrum, stor matplats... Det som inte var så bra var väl tapeter, dörrar och golvet i sovrummet. Men sånt går ju också att fixa.

Nu hänger det på om jag ska jobba kvar bara... Vill ha lite frågor besvarade innan dess...

Varma mackor snart. Med svampstuvning. Mums.

Ja just ja, jag fick ju paket idag! Hade en avi som låg och väntade på mig efter jobbet. Undrade vad det kunde vara. Hämtade det på Ica. Då var det ett paket inslaget i paketpapper. Jaha, då blev jag ännu mer förvånad. Öppnade, och i låg det ett kort och en Frölundamugg. Just ja, hade helt glömt bort, men jag blev ju lovad en sån på konsulentsamlingen! Weha! Så, en fin mugg av en go gubbe. Tackar!

Sorry, Dammis

Allt kommer tyvärr inte handla om dig på din födelsedag. Den 2 oktober ska jag nämligen på hockey. Frölunda-Ottawa i Scandinavium. Weha! Har fyra biljetter, om nån betalar tillräckligt kanske de inte ens räcker till Systra Mi... ;-)

Woho. Idag har jag en kontorsdag med pappersarbete. Men stört när skrivarens svarta patron väljer att lägga av. Den är ju liksom inte ens slut...

Hoppas det kommer många ungar på Wildlife!

Ikväll ska vi på lägenhetsvisning.  En tvåa på 77 kvm, rätt stort! Och så har den nog uteplats också... Ser ut så på Eniro i alla fall... En tant som har bott där. Då är den förhoppningsvis i gott skick också.

Näe, nu ska jag jobba vidare.


Kvällning

Det har varit en skön dag idag. Sitta på balkongen och jobba, och jag tror till och med att jag har fått lite färg. Gott det!

Nu har jag dessutom målat naglarna knallrosa igen. Det är upplyftande!

Ikväll blir det isterband.

Jobb igen

Nu har det ju varit långhelg med ledighet, så då finns det en hel del att göra. Problemet är bara att det kan vara lite segt att komma igång. Men nu sitter jag själv och kan jobba i min egen takt. Jobbar hemifrån idag, det var en sån dag där jag kände att jag skulle få mer uträttat hemma än på kontoret. Det finns såna dagar.

Måste hitta 18 timmar att vara ledig också, eftersom jag jobbade så många timmar i onsdags när vi egentligen hade ATFK. Phew, jobbigt det där. ;-)

Åh, jag gillar att lyssna på hög musik. Det går lite lättare då. Hoppas bara att jag inte stör eventuella hemmavarande grannar, eftersom jag har balkongdörren öppen. Annars får de ju chansen att njuta av min underbara musiksmak... Haha.

Näe, nu ska jag planera Rättviks-mat. Tjo!

Kalaaas!

Först kom Älin, efter lite tågförseningar. Hon stod och såg förvirrad ut vid busshållplatsen när jag mötte henne. Vi började dricka kaffe, och sen ringde det på dörren igen. Där stod Carro, och strax efter henne kom Nånannan. Då fikade vi lite till, med Nånannans äpple- och kanelrutor. Ännu en stund senare dök Dammis upp.

Paketöppning. Jag fick en godisskål, fyra glassglas i form av strutar, 80 romaner för dig som har bråttom, en stor Flitiga Lisa i en fin kruka, Husmoderns blomsterbok eller nåt sånt, kylskåpsmagneter och ett presentkort på Duka. Tack! =D

Nästa gång det ringde på dörren stod Erik, Hammarn och Sara utanför. Då fick jag ännu en blomma. Tack för den också!

Sen fick Snyggingen för sig att han skulle gå och köpa Sprite. Ja, jo, tjena. När han kom tillbaka var han inte ensam. Matte! Matte från Wendelsberg! Han kom på mitt kalas. Oj. Där skulle han ju inte va. Näe. Han hade ju inte ens svarat på min inbjudan. Aaaah. Så roligt. Han är bra, han. Jag blev lite lätt förvånad kan man säga.

Nu dricker vi kaffe. Jag och Matte i alla fall. Dammis tittar på Miami ink och Snyggingen ligger kvar i sängen.

Ooooh. Jag är glad.


Ordning?

Vi har börjat göra lägenheten klar för folk i alla fall. Städat toan och nästan klart i köket, plockat i stora rummet, gjort i ordning på balkongen. Det är mest i hallen det ser ut som ett bombnedslag fortfarande... Men folket kommer ju inte förrän på eftermiddagen.

Maten är också på g. Romtårtan ska dekoreras och mat ska läggas upp. Pajdegen i kylen och tårtan klar. Jodå. Det ska nog bli kalas minsann!

Nu är jag trött. Man blir det ibland. Har ju faktiskt varit ute och åkt och handlat idag också.

Imorrn ska jag stiga upp tidigt och dammsuga och så ska Snyggingen torka golv. Weha...

Nu blir det sängen. Natti.

Paus

Nu är jag hemkommen från Norrland. Jag sitter i min soffa och har det trevligt. Men humorgalan är inte så rolig som den borde va. Känns mer som firmafest för tv4 eller nåt...

På lördag kommer det gäster hit. Weha! Kalaaas med vännerna. Och god mat!

Nästa vecka ska jag till Rättvik. Det blir först personalsamling och sen läger. Massa farande åt olika håll nu...

Snart måste jag också bestämma mig för vad som händer efter 1 juli. Pust.