Kalas o sånt

Jag började dagen med att åka till Media Markt. Där inhandlade jag ett xbox 360 i present till min Snygging. Han fyller ju 22 idag, så då vankas det paket. Konsolen och en extra dosa och två spel. Beijing 2008 och NHL 08 fick han.

Sen åkte jag ner på stan för att möta Nånannan. Vi gick på antikvariat och på Myrorna och åt mat på Två lingon och blåbär. Mycket trevligt att hon hittade hit igen! =) Inhandlade tre kokböcker. Eller ja, en av dem var Sju sorters kakor, som man nästan måste ha i kokbokssamlingen.

Åkte hem och städade och bakade tårta, till och med bottnarna gjorde jag. Känner mig duktig!

Vid kvart i fem kom födelsedagsbarnet hem, han duschade och sådär. Sen dök resten av familjen upp också, och lilla Alice! Åååh så söt hon var! Alldeles liten och med svart hår och sånt där. Kan låna henne ett tag!

Nu sitter vi och spelar OS-spelet. Mycket roligt. Eller ja, det var det till en början när jag ledde massa, men nu tappar jag  och därför är jag sur.

Satan

Igår nästan fyra timmar sen. Nu sitter jag i Karlstad och väntar på ett försenat tåg. Det står tydligen i Arvika på grund av nåt tekniskt fel däremellan och Kil. Jag ska sluta åka tåg. Har jag varit så ond att stora Karma bestraffar mig så? Fuck it. Var i alla fall väldigt trevligt att hälsa på på lägret, många vänner som jag träffas alldeles för sällan. Nu åker tåget åt motsatt håll, det verkar ju lovande! Jag är väl hemma framåt natten... Vem fyller år imorrn mån tro!? Tihi.

Resa från ett hem till ett annat

Jag borde ha vant mig vid att vara försenad vid det här laget, att bara acceptera fakta. Men ändå blir jag upprörd. Gårdagens hemresa i korthet:
*Skulle åka tåg 17.18 från Reftele
*17.35 ropas det ut att tåget är inställt och ersätts med buss framme 18.00 i reftele
*Skulle ha 8 min på mig att byta i Nässjö, alltså ringer jag Merresor och talar om mitt problem, de säger till mig att kliva på bussen.
*Åker buss
*Får reda på att det brunnit vid AlvestaX2000 också är försenat, jag ska kunna hinna med
*Preliminär avgångstid ca 21.00 istället för 19.08
*Köper en pizza och sätter mig på perrongen
*Får veta att tåget kanske kommer 20.15
*Avgångstiden flyttas fram med jämna mellanrum
*Ca 21.30 ställs mitt tåg in, jag uppmanas hoppa på ett annat X2000
*Åker från Nässjö ca 22.15
*Får veta att jag ska åka taxi från Norrköping
*Strax innan Norrköping får jag veta att jag ska åka taxi från Katrineholm
*Mellan Norrköping och Katrineholm stannar tåget och föraren ropar ut att det är tekniska problem med tåget
*Vi står still kanske 20 min innan vi får fortsätta
*Taxi från Katrineholm till Västerås via Eskilstuna med fyra andra människor.
*Hemma 02.05 istället för 22.24

Sen idag var det uppstigning 05.10 och resa till Ransberg, jag sitter nu på en Sidewalk Express i Karlstad och väntar på att åka buss sista biten. Inte mycket sömn inatt alltså. Men om allt går som det ska är jag hemma vid tio ikväll... Håller tummarna!


Reftele

Idag har jag åkt tåg. Innan jag åkte tåg vaknade jag, åt frukost, var ute med hunden och sa hej då till Snyggingen. Sen åkte jag buss till stationen och drack en islatte. På tåget pratade jag med Dammis och åkte första klass, bra kampanj. När jag kom till Småland träffade jag världens sötaste Bea. Hon hade vuxit massa sen jag såg henne på kenneln. Men hon är en lat valp... Vill knappt ut och gå ens. Bara gå hem.. Men leka och busa vill hon!

Låtsasmoster åt en Alice känns mucho bra. Nu vill jag bara se det underverket också!

På tisdag har jag tänkt hälsa på på Ransberg, träffa vänner och sådär. T, bland annat, och så Dammis givetvis. Mycket roligt!

Nu ska jag sova, imorrn ska jag till Bolmendagen och köpa rökt fisk tror jag... Och på söndag blir det förhoppningsvis havet i Ugglarp. Tihi.

Nu, ockupera Broderns säng då det är för varmt på mitt rum.

Enköping

Idag har jag varit och hälsat på Nånannan, som sagt. Först handlade vi lite, sen kollade jag in hennes fina lägenhet, sen åkte vi till stranden. Där låg vi och solade och pratade och sen badade vi lite, och så åt vi lunch. Jag har lyckats bränna mig lite, men då får jag återigen användning för min franska Après soleil, som funkar väldigt bra! Sen gick vi i lite parker och fikade innan hela dagen hade gått och jag åkte hem.

Hämtade Snyggingen på stationen och så åkte vi och handlade på Spicy Hot, och nu har vi ätit den goda maten och jag har varit ute med Stina. Jag är trött nu.

Herr Rörmokar-Micke har varit här även idag, men bara halva dagen. Vi har nu en ny toalettstol och ett badkar utan duschslang och ett handfat utan utrinningsrör. Men det tar sig, sa han som hade eld i håret.

Varför ska det krångla med helgen!? Dumtsidumt.

Vad ska jag göra imorrn då!? Kanske sitta och sola framsidan lite, så den passar bättre med baksidan...

Nu kommer värmen, sa de på vädret

Fick ett litet infall och åkte ner och klippte oss idag. Bådas hår är nu kortare och mer uttunnat, det är väl där likheten slutar ungefär...

Numera har vi ljus på toan! Weha! Hantverkaren mobbade vår pannlampa lite, men det kan jag leva med. Grunden till kommoden är också på plats, nu är det bara själva handfatet till den som ska på, och ett par skåp som ska upp och ett badkar som ska på plats och sådär... Men det blir nog fint när det blir klart tror jag!

Imorrn ska jag och Nånannan ha picknick i Enköping, och så blir det kanske ett litet bad eller sådär. Trevligt lär det ju bli i vilket fall. Hantverkar-Micke kommer redan vid åtta, så det blir en tidig semestermorgon i alla fall.

DN-galan ikväll. Det ska bli spännande, se hur statusen är på alla friidrottare nu innan OS. Men sista genrepet blir ju på SM, som anordnas i Västerås och som vi har biljetter till.

Scandinavian TPC. Ska det bli av eller!?


Bebis på väg!

Lenas vatten har gått! Så snart (förhoppningsvis) kommer det komma ut en liten bebis. En liten flicka hoppas jag på. Men jag vinner inte vadslagningen, om den kommer innan midnatt vinner Pia, efter midnatt vinner Snyggingen.

Nu är hantverkarna här också. Wohoo! Vi kommer förhoppningsvis få både ljus och möbler idag. Håller tummarna!

Haha, jag har influerat Sändra att skriva en mellanstadieforskning om Mexico. Coolt!

Nu började borrningen... Bäst att fly fältet ett tag!

"Jobbdag"

Idag har jag och Linn lekt lite. Först skulle vi jobba i Botkyrka, men de små eleverna dök ju inte upp, så det blev inget tyvärr. Hoppas de dyker upp till lägret bara...
Sen följde jag med Linn hem och tittade på hennes nya lägenhet, den var fin och stor! Förstår att det är skönt med en stor lägenhet jämfört med den lilla förra. Vi känner nog båda samma IKEA-dragning nu, man vill shoppa massa nytt till nya lägenheten. Men jag får nog vänta lite, tills de är klara med väggar och golv.

Imorrn ska vi fly hantverkarna och ta oss till gamla lägenheten. Städa undan och kanske köra lite saker till soptippen också. Och plocka upp berget av reklam innanför dörren...

Det regnar... Det är mysigt tycker jag. Sitta och titta ut lite och vara glad att vara inomhus. Men det vore iofs trevligt att gå ut och testa den tjeckiska jackan också.

Gardiner gardiner gardiner.

Näe

Nu sitter jag här alldeles mätt och belåten. Och lite trött... Man kan bli det även om man inte gör så mycket!

Imorrn ska jag till Tokholm igen, träffa Linn, Jie och Zesen (??) och prata Boomerang. Skoj att åka på läger igen, och inte bara hålla reda på små barn utan också uppleva lite själv.

I veckan ska jag också till Enköping och träffa Nånannan. Roligt att vi inte bor så långt ifrån varann nu! Då kan man ju träffas och umgås lite ibland. =)

Jag känner mig rastlös och trött på samma gång, ingen bra kombination!

Imorrn ska jag äta kräm och mjölk. Mums!

Natt igen (Jag har alltid problem med att hitta på rubriker)

Jag tittar på American History X. Det är en mycket, mycket bra film. Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den, den berör lika mycket varje gång. Jag blir så förbannad och ledsen. Usch. Hur kan man ha så lite respekt för alla andra människor? (Jag låter lite klyschig ja, men jag vet inte hur jag ska få fram det jag tänker riktigt... =P)

Ah, nu är IOGT-NTO-Bosse på tv igen. Titt som tätt dyker han upp och vill ha ett bra erbjudande... Är han själv kund hos E.on kan man undra..!?

Vi har varit och grillat på Bohusvägen idag. Jag var grillmästare. Hur kommer det förresten sig att det är kvinnor som står i köket och män vid grillen i vad jag tycker verkar vara en majoritet av fallen? Är det för att det är eld och sånt där involverat? Eller att det oftast är kött? Eller för att det är utomhus? Jag vet inte, jag. Våra marinerade skinkschnitzlar var goda i alla fall!

Sen spelade vi 500. Ett nytt spel för mig, men det var kul. Jag kom tvåa först, men när vi körde till 1000 kom jag trea. Mycket märkliga humör och en gnällande hund på köpet.

Bebisen har flyttat sig neråt och jag hoppas den kommer lagom till måndag. 140 kr rikare och äran tror jag att det var...

Förresten, JoJo, hur går det med skivorna jag bad dig bränna?

Natt

Hur kommer det sig att jag inte kan kommentera någons blogginlägg? Jag är tydligen inte auktoriserad, felkod 501. Grr. De kanske håller på att fixa nåt eller så... Men det är ändå irriterande. Det var Nånannan och Raukan som skulle få äran, men nu har ni en kommentar innestående istället. Minsann.

Jag är lite trött. Man kan bli det ibland framåt natten. Ringde Snyggingen innan, han sov vid halv elva. Mystiskt, han är nog sjuk... Eller har förtagit sig på jobbet idag.

Nu har jag bara en hund här, den lilla. Ganska skönt, även om hon är den som är värst att gå ut med. Tror dessutom hon sympatilöper, så där som tjejer kan göra om de vistas ihop massa. För hon har minsann också fläckat ner. Annars är hon nog hermafrodit, har löpt typ två eller tre gånger på sju år, dessutom markerar hon revir när man är ute och går. Märkligt...

Mina småkakor blev jättegoda. Mördegskakor, hälften med kanel och socker, hälften med pärlsocker. Så jag hade lite kakkalas här i min ensamhet. Inte ens hundarna fick smaka!

Så har jag klippt gräset idag. Eller ja, Snyggingen började igår och så fortsatte jag genom djungeln. Helt klart en nackdel på den fronten att ta över en lägenhet som stått tom ett tag, och sen dessutom åka på en månadslång semester. Nu får det bli klippning oftare minsann. Imorrn tänkte jag ge mig i kast med häcken, tukta den så man kommer ut genom hålet och sådär.

Nu ska jag nog lägga mig, det har varit och är en kass tv-kväll. Tur att Age of Empires finns...

Och klockan är bara middag...

Idag har jag hunnit med en del saker redan. Körde Snyggingen till jobbet vid tio då jag ändå hade lite ärenden på stan. Lämnade böcker på biblioteket, men hade inte inspiration nog att låna någon ny. Har ju dessutom böcker här hemma att läsa, både en Manfredi och Jens Lapidus-Snabba cash.

Lämnade sen in min snygga klocka. Hade den på semestern, men redan efter ett par dagar av värme blev jag alldeles svart om armen, så där som av billiga ringar. Eftersom jag har tre års garanti hoppas jag verkligen att det går på den, annars blir jag ledsen i ögat. På dagen tre månader sen jag köpte den idag, så den kan ju inte va oanvändbar redan kan man tycka!

Sen var jag och handlade två sorters vinäger och lite chevre, som jag ska förgylla min kväll med när jag är gräsänka. I pajform tror jag...

Jag funderar på att baka lite småkakor. Har fått såna på hjärnan sen jag kom hem och läste igenom Leilas kokbok. Så ett par mördegskakor kanske man kan slänga ihop... Men jag har ju inte smör kom jag på nu, så jag får väl ge mig iväg till affären snart.

Rörmokaren har ringt också! De kommer få våra toalettmöbler på måndag, så på tisdag morgon ringer det på dörren och hantverkarna kommer in. Man kan ju hoppas i alla fall...

Kväll

Jag har ingen rosa blender nu. Elakt, men de hade bara andra färger kvar på Maxi. Och jag tänkte att en svart blender är bättre än ingen blender alls, så en sån fick det bli. Har dock inte använt den än, så det återstår att se om även denna börjar ryka...

Det är konstigt väder idag. Ibland sol och jättevarmt, ibland regn och kall blåst. Mycket märkligt. Men snart kommer värmen hit på riktigt, den vi upplevde i Paris, Barcelona och Rom.

Vi har också blivit med bil lite tillfälligt. En Chevrolet Tacuma är det. Den är fin. Och stor.
Chevrolet Tacuma

Vi var på IKEA och köpte en kökslampa bland annat.... Men det första jag gjorde när jag plockade delarna ur kartongen var att tappa den enda porslinsdelendelen på golvet så den sprack i ungefär 1000 delar. Klantigt av mig, usch då.

En sån här var det i alla fall. Fast här ser man inte ens porslinsdelen. Så den kanske inte behövs... (A)

Näe, laga lite korv stroganoff kanske... Så får det nog bli!

Förmiddag

Idag ska jag nog tillägna min förmiddag till talkshows... Nu var det bästa jag kunde hitta Martha Stewart, sen blir det i alla fall lite bättre med Rachel Ray.

Annars har jag idag torkat hundkiss och blod. Jag är nu vakt till en hund till. En liten Stina, och stora rottis-Tjejen. Hon är inte rumsren över natten alltid, grr, och så löper hon dessutom och slickar inte upp allt efter sig. Jaja, vi hade väl inte världens renaste lägenhet innan heller, men detta hjälpte inte riktigt.

Idag ska vi nog ut på en liten utflykt till IKEA och Ica Maxi. Ska köpa trådbackar och lampor och såna där bestickhållare man lägger i lådorna på (i?) möbelvaruhuset, och ska byta min rykande blender och handla mat i den andra stora affären.

Blender OBH Nordica OBH 6643
Jag tycker om den, men det är inte riktigt hälsosamt att den började ryka kanske...

Renovering...

Jag har idag varit ute med Stina. Hon började sen nysa och frusta och låta som att hon inte kunde få luft... Nu har det lugnat ner sig i alla fall, vet inte riktigt vad som hände där... Men värre var att jag såg att det kröp en fästing i hennes öra. Just när jag skulle plocka bort den drog hunden bort huvudet, och när jag tittade nästa gång var den borta. Det finns alltså en fästing i lägenheten någonstans, och jag är nu orolig att den kommer sätta sig på mig istället. Därför kryper det överallt på mig nu.

Nu pratar jag med rörmokaren. Tydligen är det badkar o handfat  o skåp o så som inte har kommit än. Givetvis är även folk på möbelstället på semester, så det fördröjer ju också saker och ting. Nu ska det förhoppningsvis komma senast på fredag så att de kan installera det på måndag. Jag håller tummarna. De skulle i alla fall fixa så att vi kan få el där inne. Han skrattade åt min pannlampa.. Nu vet vi vad det var som luktade också, även om jag hällde i vatten. Det var handfatsröret som inte var tilltäppt. Ett helt äventyr det här med att få ett renoverat badrum i semestertider!

På tal om renovering så skulle det ta 8-10 veckor efter beställning av plusval tills att de skulle börja. Vi får alltså välja mellan att flytta saker till sina platser nu och att flytta tillbaka dem sen, eller att ha en provisorisk möblering så länge. Problemet är ju att de ska göra golvet i ett rum, så där kan vi inte ens ställa möblerna mitt på golvet. Men, enligt beräkningarna är det alltså 3-5 veckor kvar innan hantverkarna kommer igen. Jaja, det ska ju bli bra när det är färdigt i alla fall!


Stök

Det är jobbigt att flytta två dar innan man beger sig ut på en månadslång tripp hemifrån. Det är så stökigt när man kommer hem... Men nu är i alla fall vissa saker iordningställda o så.

Har också pratat med hyresvärden om toan, o han ska höra av sig imorrn igen, sa att det verkligen inte ska ta så lång tid. Kan jag hålla med om! Skönt att avloppslukten i lägenheten försvunnit, och lampproblemet är löst med hjälp av en pannlampa. Men ändå...

Nu ska vi snart  äta Stinas kyckling och ris. Mums.

Johan  o Carola har blivit föräldrar, grattis till lilla Cornelia! Hoppas att Lena också får sin snart, (den 21:a hoppas jag på), så man får en bebis att beundra här uppe också, det är så långt till Reftele!

Hemma igen

Nu sitter jag vid min lilla dator och uppdaterar mig på livet och lyssnar på repriser av Sommar i P1. Idag är det Lars Winnerbäck. Han är bra. Lite rolig sådär.

Annars är jag rätt trött. Jag hade nog sovit än om inte Pia ringt och väckt mig vid halv tolv... Nu är vi i alla fall hundvakter också. Till en liten Stina. Hon kan inte bo hemma för tillfället för Pia är hundvakt till en annan liten vovve och sex veckogamla valpar.

Vi har ingen dusch än. Bara en toalettstol i ett tapetserat rum. Inte ens en lampa finns det. Hoppas minsann att arbetarna inte har gått på semester utan kommer hit så snart som möjligt.

Näe, tillbaka till soffan snart tror jag... Annars har jag ju semester ett tag till så jag ska väl fixa och dona lite med sakerna vi ännu inte packat upp, städa och sådär. När de fixade badrummet lämnade de en trevlig hinna av väggdamm över allting...

Praha

Ursakta att det drojt ett tag. vi har inte haft sa lang access till datorer pa ett tag. Nu har vi i alla fall lamnat bade Rom och Wien, och ar istallet i Prag. Det vi sett av denna stad an sa lange ar trevligt, fast mer trevligt inne i stadskarnan an strax utanfor, dar vi bor. Idag ska vi in och ga i gamla stan, sen nya stan, och sen ska vi satta oss nanstans och begrunda att det varit var sista riktiga dag och var sista natt som inte spenderas pa tag. Sen bar det av hemat imorrn. Vi aker via Berlin, men tydligen kunde de inte boka biljetter hela vagen fran Prag till Malmo, sa vi far hoppas att det finns biljetter kvar nar vi val kommer fram till Berlin. Men det ska nog losa sig. I varsta fall far vi val planka eller nat...

Nu vet ni att vi lever i alla fall. Ha det sa bra. Det gar inte gora nagra tecken sa det far bli bara punkter o ingen parentes pa detta.

Hostile Takeover (I vantan pa tag till Wien)

Jahopp, sa sitter vi har pa internetcafe i Rom igen. Jag kan borja med att saga att jag inte orkar vara lika ambitios som Jos och skriva namn i fetstil. Ni far vara glada om jag orkar gora stor bokstav. ;) Praktiskt nog har vi aven varat bagage forvarat har, sa vi tyckte det var ett bra stalle att vanta pa. AC dessutom.

Igar var vi ivag och tittade pa de lite aldre delarna av stan (Forum Romanum och Colosseum). Ganska maktig liten rund sak. Men man blir lite ledsen nar man ser hur forfallet allt ar inne pa forum romanum, man far liksom inte den overblicken hur det sag ut som jag trodde att man skulle fa. Idag var vi ivag till Colosseum igen for att titta inne i arenan. Kon idag var dock bra mycket langre an vad den var igar. Sa vi sket i det, aven om vi redan hade gratis intrade med varan lilla kombinationsbiljett fran igar sa kandes det inte vart att sta i den solen i den kon for att vanta, vi kollade in lite genom gallret istallet.
Vi beslutade oss istallet for att ga ner langs floden, kolla lite torg och andra saker. Hittade ett stalle dar vi - for nastan forsta gangen har i rom - kunde ga ifran utan att vara missnojda med antingen service eller mat. Vi at aven glass fran Blue Ice som vi fatt tips om. Det var - inte helt ovantat - riktigt gott. Och sa slapp Jos aka ifran staden med att "bara ha atit glass en gang". ;)

Jos plockade aven under dagen fram prutandet igen och vi sparade lite slantar. Vi har haft en ganska mkt vantansfylld dag, vantan pa taget (Som aker vid 19:10 ikvall). Vi satt blandannat pa en uteservering och kollade pa  halva formel1-loppet. Med finnar bakom oss. Den forsta finskan vi hort pa resan faktiskt. Svenskar hor man ganska ofta, norska och danska lite da o da, men inga finnar. Dock massa amerikaner, amerikaner overallt. Verkligen overallt.Och asiater med sina klick-klick da. Tyskar ar ocksa ganska frekventa, nan spanjor o fransman har och var ocksa, men inte sa manga.

Skaningar och stockholmare ar svenskarna ocksa, nastan uteslutande. Fast igar horde vi (eller jag) Goteborska faktiskt. Det var lite forvanande.

Italienare ar markliga forresten, bara sa ni vet. Spanjorerna och Fransmannen var i regel mycket trevligare och mer serviceinriktade. Inte heller lika patrangande gatuforsaljare... Snart far vi se osterrikarna och tjeckerna ocksa. Jag kanske far lite bruk for min tyska i Wien.

Amerikanerna ar kanske inte sa manga vid narmare eftertanke, med tanke pa hur hogljudda dom ar i regel sa kanske det bara ar att dom hors overallt. Dom o gatuforsaljarna.

Forhoppningsvis slipper jag anvanda den, inte bara for min egen skull.

Nu ar vi dock relativt klara har, taget gar om 1h 20 minuter, det ar bra att vara vid stationen i tid, for det ar ofta ganska manga vagnar och tar ett tag att hitta sin vagn. Sittplats till wien, sittplats i 13h, naja. Man kanske sover ett par iallafall.

Nar man kommer bort fran turistkvarteren ar rom en ganska trevlig stad faktiskt. Dar finns inga hogljudda amerikaner o patrangande gatuforsaljare, kanns lite mer gennuint da.

Naval, nu ska jag inte skriva langre, ska lata Jos lasa o godkanna fran sin dator. Sa vi kan ga sen.

Rom

Den forsta av tva stader som man kan dricka...

Sitter pa ett internetstalle nara guesthouset vi bor pa. Igar gick vi runt pa stan, kollade in Spanska trappan, Pantheon, Fontana di Trevi och lite andra gator o stallen. Vi at pa en dalig restaurang o at jattegod italiensk glass. Idag har vi varit i Peterskyrkan, med tillhorande museer och Sixtinska kapellet. Man fick inte ta kort tydligen, men rakade visst gora det anda... Haha.. Imorrn ska vi ta Colosseum och Forum Romanum och sadar.

Det ar varmt i den har stan, bade pa dagar o natter. Tur att vi har ac pa rummet! Det ar ett trevligt rum, och vi har hort att vi har haft svenska grannar de har dagarna. Men nu har de flyttat ut och gjort plats for skrikiga amerikaner istallet...

Imorrn blir det nog mer glass!

Pa sondag kvall blir det Wien, resan blir i sittplats da det skiljde nagra hundra mellan det och liggvagn. Men om det ar ett sant tag som vi akte hit ar det lyxiga stolar som man kan ligga i. Vi hoppas pa det basta!

Milano

T, fran Barcelona tar det ca 14 timmar, nattag. Och har i stan har vi lite relaxing, sover ut innan vi tar oss an Rom. Vi har, trots detta, hunnit se den stora domen, Europas forsta kopcentrum, det skulle du gillat T, och San Siro, samt den stora borgen. Vi har dock missat "Den sista maltiden", som vi inte kom pa att den fanns har forran nar vi kom tillbaka till hotellet innan. Och ja, i denna stad bor vi pa hotell. Daligt hotell dock, ingen frukost. Vi hinner med att se det vi vill se, och haller ett lago0m tempo. =)

Maaanga fina bilar finns det har. Pa vag till internetcafet dar vi sitter nu sag vi en alldeles klarrod, jattefin Ferrari. En san ska jag ha. Annars finns nog Europas majoritet av cabrioleter har, och fina andra nya bilar. Polisbilarna ar till exempel av market Alfa Romeo. Nu haller tiden pa att ta slut har, nasta gang vi skriver ar vi nog i Rom!

Ciao!