Milano

T, fran Barcelona tar det ca 14 timmar, nattag. Och har i stan har vi lite relaxing, sover ut innan vi tar oss an Rom. Vi har, trots detta, hunnit se den stora domen, Europas forsta kopcentrum, det skulle du gillat T, och San Siro, samt den stora borgen. Vi har dock missat "Den sista maltiden", som vi inte kom pa att den fanns har forran nar vi kom tillbaka till hotellet innan. Och ja, i denna stad bor vi pa hotell. Daligt hotell dock, ingen frukost. Vi hinner med att se det vi vill se, och haller ett lago0m tempo. =)

Maaanga fina bilar finns det har. Pa vag till internetcafet dar vi sitter nu sag vi en alldeles klarrod, jattefin Ferrari. En san ska jag ha. Annars finns nog Europas majoritet av cabrioleter har, och fina andra nya bilar. Polisbilarna ar till exempel av market Alfa Romeo. Nu haller tiden pa att ta slut har, nasta gang vi skriver ar vi nog i Rom!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: J

tack för vykortet! :) Skickade förresten sms till peter på hans namnsdag, men det kom aldrig fram, så du får väl hälsa grattis i efterskott! Har nog fel nummer eller nåt! Bea hälsar! :)

Postat av: Tarjeianastasia

Nice site. I enjoyed it very much! :-)

2009-05-07 @ 08:27:00
URL: http://tarjeianastasia.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback