Göteborg

Mycket märklig resa. Åkte ner igår,  Alex mötte helt oväntat upp på stationen. Sen kom Märtis och T, och vi gick och åt på Jensens. Köttköttkött, mums!

Sen åkte vi hem till Märtis och Alex och kollade Grey's. Grymt bra! Satt uppe och pratade massa innan vi somnade vid två.

Vaknade vid sex av att T smällde igen dörren för att åka och jobba. Bytte luftmadrassen mot soffan och sov några timmar till. Åkte ner till SoHo och åt frukost och jobbade med Cariina och Johan, vårt lilla KP-projekt. Kommer nog bli asbra, bara KP vill vara med..

Gick för att äta lunch i Saluhallen, och där springer jag på Isaken. Det var längesen, men kul att se honom igen!

Sen gick vi och satte oss i en hotell-lobby och jobbade lite till för att sammanfatta. Plötsligt föll en galen norrman nästan över oss. Mycket spännande man. Antagligen den rikaste man jag träffat då han verkade vara miljardär. Investerare. Humm... Han ville diskutera en massa och sa att vi inte kan pracka på folk att bli nykterister. Psykoanalytiker var han tydligen. Ja, näe, märklig man det där!

Sen gick jag och Cariina lite på stan innan jag satte mig på Centralen och kollade på folk. Tågresan var jätteseg och lång. Usch!

Imorrn är det visst Knet igen... Och på lördag är det kalas. Trevligt!

Nu är jag trött.

Shopping

Idag var det löning... Så då fick det bli lite shoppat! Jeans, linne, t-shirt och hoodie. Snyggingen köpte jacka, skor, klocka, tjocktröja och skjorta. Ojojoj!

Jag köpte också en datamus för att få bort lite av värken i skuldran... Men idiotsaken funkar ju inte! Usch! Jag blir så trött när saker och ting inte fungerar...

Jag ska till Gbg på torsdag och tisdag. Då ska jag träffa min T! Weeha!

Konstigt...

Efter veckan som gått verkar jag ha förändrat min dygnsrytm... Somnar tidigt, vaknar tidigt. Mycket märkligt! Blir det så med åldern? I så fall verkar det som att jag börjar bli gammal..!

Idag ska vi ut till IKEA. Köpa Kent-biljetter och glas. Och kanske nåt mer, kanske ett brett underlakan till... Och en present till Björn som fyller 40 ska också införskaffas.

Igår kväll var trevlig! Nånannan, Erik och Sara var här. Vi åt pizza och kollade Melodifestivalen och skrattade åt Björn Gustafsson. Jag kommer inte ifrån det, han är grym!
Och nu när Nånannan bor så nära som i Enköping får vi se till att träffas oftare. Det ligger ju betydligt närmre än Gbg om man säger så!

Felan är nere i Barcelona hos Josse, men det hindrar ju inte från att diskutera hur bra BWO är. Vi bör ta den där lunchen snart, jag får helt enkelt åka till Tokholm.

Faktiskt är det så att båda låtarna som gick vidare igår sitter kvar i hjärnan... Skillnaden är att jag vill komma ihåg den ena men inte den andra... Ooh, ooh, lay your love on me...

Gbg om KP-projektet i veckan? T, då tycker jag vi måste ses! Innan du åker lååångt, lååångt bort!

Snart är det dags för uppstigning!

Är ni nöjda nu, mina halvblinda läsare? ;P

BWO var bäst! Frida  ganska dålig. Björn Gustafsson. Han är ju helt underbar!

Tips

Vidare:
1. BWO
1. Patrik Isaksson

3. Ainbusk
3. Eskobar

5. Thérése Andersson
6. Frida feat Headlines
7. Caracola
8. Mickey Huskic

Usch, idag var det värre än vanligt! Men jag tippar på hyfsat rutinerade folk... Yeah.

Mwuhaha. Peter tar över o gästtippar. Jos har ju ingen koll alls.

Vidare:
1. BWO ( -Tyvärr)
1. Ainbusk

3. Patrik Isaksson 
3. Caracola

5. Frida feat Headlines
6. Eskobar (Man kan ju hoppas på minst andra chansen, men troligen inte)
7. Therese Andersson
8. Mickey Huskic

När vi ändå är inne på schlager o skandaler. Jag startar härmed en UPPROPS-KUPP, jag vill att ni går in i kommentarer härunder och starar ett upprop mot den här designen, snyggt eller inte, det går inte att läsa bloggen.

...Om inte så kommer jag fortsätta mina inhopp här i bloggen... Det vill ni inte se ;)

Lördagsmorgon

Jag är ju ingen morgonpigg människa vanligtvis. Men idag har jag varit ute och handlat tvättmedel och mjölk, lagt in två maskiner tvätt och löst Melodikrysset. Det är inte dåligt, det. Sen blir det väl lite städ och disk innan Erik med eventuellt sällskap kommer hit och kollar Schlager ikväll! En liten gissning kommer senare, men jag kan ju säga att jag håller på tre bokstäver...

Skönt att vara hemma igen! Iofs har det varit väldigt trevligt i Värmland också, både funk och barn har varit jättebra!

Undrar hur de har det i Reftele efter stormen... Får nog slå en signal och kolla läget!

Näe, nu, in i tumlaren!

Värmland

Är definitivt inte Värmeland... Det är kallt här. Och blött. Och grått. Men, mina rosa stövlar pallar trycket!

Det är roligt här! Nu sitter jag och luktar rök. Dagen har spenderats mestadels utomhus, vi har lagat lunch utomhus och sen haft organisationstävling. Rooligt!
Kul att lära ANT:sen att elda och tälja också! Tihi. Att Björn inte lärt dem det... hahaha.

Carro från kansliet är här också. Hon fotar massa och ska skriva lite till Spirit sen. Men tydligen är det svårt att få bra bilder... Illa!

Näe, kolla till ungdomarna kanske.. Även om mentorerna gör ett grymt jobb! =)

Oj oj oj!

Haha, den mest uppenbara vinnaren gick bara till andra chansen! Det var ju jättekul! Dessutom såg de så bittra ut, Häggkvist&Jonsson. Moahaha!


Jag gillade Rongedal riktigt mycket, så kul att de gick vidare. Och Sanna.

Jag är i något av en chock!


"Take just a minute..."

Men jag är ändå rätt nöjd med mitt tips innan, även om inte alla gick in!

Nästa vecka, BWO!


Tippa

Återigen ska jag gissa på vilka som går vidare ikväll.

1. Carola och Andreas Jonsson (Årets händelse om de inte skulle göra det)
1. Sanna Nielsen (Ja, Sofi, Bromölla är återigen i centrum...)

3. Snygg-Ola (Flickfavorit)
3. Rongedal (Folk gillar dem helt enkelt...)

5. Andra generationen
6. Lasse Lindh
7. The Nicole
8. Alexander Schöld

Fast egentligen har jag ju knappt nån aning... Men att gissa är ju kul!

Nu ska jag återgå till mina scones, och snart börjar det! Weeeha!

Nytt utseende

Jag testar med det här ett tag... Lite mer egendesignat, sådär.  Mm, så får det bli.

Nu har jag ätit spagetti och köttfärssås. Det var mums.

Jag är trött... Kaffe kanske?

Lördag

När man är projektledare får man räkna med att mammor ringer halv tio en lördagsmorgon för att prata läger...

Men, jag kom på att när jag ändå var vaken kunde jag lösa Melodikrysset. Det var första gången på egen hand och som inte var live. Riktigt trevligt, men man skulle ha någon gamling med sig som kan revynummer och visor och sånt... Och så kan jag hjälpa till med BWO typ!

Nu ska vi snart iväg och handla med Lena och RonnySnyggingen behöver ju ha lite mat när han är gräsänkling, och jag behöver Zon eller liknande för min skuldra. Börjar bli dags för massage igen... Eller i alla fall en dockningsstation med tangentbord och mus!

Tänk om någon hoppar på mig ute på Hälla och ger mig ett par biljetter till ikväll... Då blir jag glad!

Vi hinner inte se skiddagen nu dock... Jaja, det löser sig. VM har ju inte gått så bra hittills ändå, så...

Näe, kamma håret och mascarera sig lite nu kanske.

Just det ja... Gårdagens bästa:
www.vf.se Och för en gångs skull betyder förkortningen "vf" inte världens bästa hockeylag utan platsen på vilken Bröderna Schulman återigen bloggar. Yeeeah!

Lime

Hela centrum är fyllt av limegröna ballonger - Melodifestivalens officiella färg i år. I typ alla affärer och caféer och VLT och överallt. Och de delar ut saker. Jag har fått erbjudande av Telia om att vinna en telefon, gått utanför en trailer där Rongedahl skrev autografer (Ola är där om en halvtimme...), och fått ett paket med ny kexchoklad som ser ut som salta pinnar doppade i choklad. Låter väldigt mysko, men tack vare att det är en liten bit utan choklad i ena änden är de väldigt smidiga att äta.

Jag vill åka imorrn! Men det är dyra biljetter... Och så finns det inga kvar typ! Jaja..

Soooool!

Snart ska jag hem och tvätta... Men först, anmälan till Högskoleprovet!

Valentajn

Jorå, s'atte. Jag fick minsann en ros och choklad när Snyggingen klev innanför dörren. Hihi. Själv hade jag lagat kotletter med pommes och bearnaisesås... Och jordgubbspaj till efterrätt. Nu är jag mätt...

Vi hade dessutom fått en hälsning i VLT av Pia. Mycket vänligt av henne! =)

Den där blåsten alltså!

Soool!

Än så länge jobbar jag från sängen... För mig  funkar det faktiskt väldigt bra, givetvis så länge det gäller att skriva ihop saker, ringa lite och sådär. Men sen ska jag nog röra mig ner mot kontoret, tror att jag behöver skriva ut lite.

Jag ligger och tittar ut genom fönstret. Det ser ut att vara nästan vår där ute. Igår var det jätteskönt, idag är det mer påskväder... Det vill säga blåst. Men ändå. Nu känner jag hur mycket jag har saknat solen.

Dock har vi fortfarande inte haft någon riktig vinter, så jag hoppas att det kommer snö som ligger kvar i alla fall en vecka, innan det sakta smälter bort med hjälp av solen och inte slaskar..

Idag är det Alla hjärtans dag. Dock kan jag nog inte vänta mig något från Snyggingen, då han anser det vara ett komersiellt jippo... ;-) Kanske jag dock överraskar honom, då kommer han inte undan! Moahaha.

Jag saknar mina nära och kära runt om i landet. Kom hit och hälsa på vettja!

Today is a good day..!

Värmland

Åkte i måndags kväll för att rekrytera barn. Träffade Ola på stationen, sen gick vi till vandrarhemmet, pratade lite och sov sen.
   Upp tidigt för färd runt bland skolorna, både på besök i klasserna och för lämning av lappar. 
   Efter kopiering av fler lappar blev det en tur norrut, och vi övernattade på Ransberg. Trevligt att vara de enda gästerna som åt och ändå fanns det en frukostbuffé att välja ifrån... Sen att det typ alltid blir macka ändå hör ju inte hit! ;-)
  Fler skolor i småorterna och sedan tillbaka till Karlstad och hemfärd. En trevlig resa med förhoppningsvis gott resultat!

När jag klev av tåget såg jag de där "Andra generationen" eller vad de heter, som ska sjunga kebab-pizza-låten på lördag... Stan håller på att bli schlagergalen och jag kan bara beklaga att jag inte ska dit..!

Idag har jag pratat med min sötis Towe! Varför ska det va så långt mellan Västerås och Göteborg? Vi måste hinna ses innan du åker!

Hade ett samtal med min Mamma innan också... Här ska dom på hockey och så får jag erbjudande om att följa med och så kan jag inte. Usch! Men man kan ha roligt ändå! Haha.

Nu ska vi kolla Oz och sen sova... Snyggingen ska upp tidigt imorrn och hälsa på där tågen bor! ;-) Och jag är jättetrött!

Musiken

De bästa bidragen var Amy Diamond och Velvet. Hade alltså inte helt rätt innan, men var inte helt fel ute heller. Men Face84 var riktigt dåliga!

Nästa vecka är de i Bästerås och jag ser fram emot bidragen. Många kändisar!

Det blev inte kex och ost, vi gick till Lena och Ronny istället. Så nu har vi tittat tv och spelat Monopol. Det gick sådär, men jag åkte iaf inte ut först! Undrar om jag börjat tappa min sällskapsspelsnerv... Kanske för att jag har tur i kärlek nu istället? ;-)

Har tittat på de första ultraljudsbilderna nu också! Man kan se att det är en liten bebis som ligger där inne... Men de ville inte veta vilket kön den var, så nåt sånt ser man inte... Jag tror ändå att det är en flicka och att hon föds den 17:e juli. Så nu hoppas vi att Lena lyckas hålla inne med ungen tills dess också... Haha..

Kanske får vi låna bilen tills imorrn så jag kan åka och hämta alla mina papper som jag och Ola ska dela ut i Värmland i nästa vecka... Om rektorerna ringer tillbaka också!

Näe, jag borde sluta tänka på jobbet såhär på helgen! Enough...

Idag smäller det

Det finns knappast någon tvekan om vad det är va?
Jag och Snygingen har tippat vilka som vinner, innan vi hört låtarna.

Vidare direkt:
1. Poodles och E-Type
1. Amy Diamond

Till Andra chansen:
3. Christer Sjögren
3. Face84

Inte vidare alls:
5. Velvet
6. Brandur
7. Michael Michailoff
8. Suzzie Tapper

Det här är alltså så vi tror att det går, inte hur bra låtarna är. 

På tal om smällar..! Skidskytte-VM i Östersund har ju börjat nu. Illa att Spruttan inte behövde rekryteringshjälp denna veckan... ;-)

Jag har lågt blodsocker. Då blir jag sur... Men snart ska jag få mat, då blir jag glad igen! =) Och ikväll ska vi äta det sista av Dammis ost och kex. Mums!

Nähä, duka... Så får det bli!

Tokholm

Vi har i dagarna haft konsulentsamling. Bara vi i förbundet den här gången. Vi har uppdaterat oss på läget, haft trevligt tillsammans, haft tråktigt tillsammans, och haft mer och mindre givande pass. Jag känner att den stora vinningen för mig var den sociala biten, och inte den rent informativa.
Upptäckte också Melodifestivalspelet, det var mycket roligt! Vårt lag ledde jättestort, men sen föll vi på eget grepp då kortet "byt plats på spelpjäserna" kom upp. Usch!
Lönesamtal också. Inte löneförhandling dock. Vi tittade på vad jag åstadkommit och om de tycker att jag sköter mitt arbete och når upp till mina satta mål. Det tycker de. Hoppas det blir någon extra krona där!

Idag ska jag till Muppsala också. Ska försöka hinna en dejt med Carro innan jag har möte med kåren. Seglarprojekt, det kan bli bra... Och samtidigt lockar ju Gotland, men det är ju preliminärt samma vecka. Jaja, inget av projekten är ju uppstartade, så. Vi får se. Jag ska ju hinna ha semester nån gång också...

Förändrade arbetsuppgifter för fortsatt arbete..? Hur ska man ställa sig till den frågan? Kul att de vill ha mig kvar, men när är det dags att göra något annat?

SPLR. Hoppas allt löser sig där. Nu ser det ut som att jag ska till Värmland och rekrytera på måndag och tisdag. Spännande. Ska bara prata med Linn först.

Phew. Jobbjobbjobb är vad som finns i min hjärna för tillfället. Skönt att det är helg imorrn kväll.