Grattis Carro!

Stora delar av dagen har spenderats i Muppsala. Först var jag och Snyggingen nere på stan och köpte innebandyklubba, och inhandlade också paketet jag spanat på ett tag.
image51
En sån här fick min Carro i födelsedagspresent! Hon börjar få en gedigen samling nu, jag börjar bli lite sugen på att skaffa några såna jag också!

Åkte till henne, vi lagade mat - jättegod thailändsk kycklinggryta - och åt Ben&Jerry's. En sort jag aldrig smakat förr, Chocolate therapy. Låter som den bästa sortens terapi minsann!
Sen kollade vi lite humorklipp och Sunes sommar och sen kom det folk och firade henne. Kul att träffa lite gamla klasskompisar, Elin, Sonja, Lisa och Erik. De ska förresten gifta sig till sommaren. 080808. Coolt! Då får man åka dit och kolla!

Jobbade lite också idag! =)

Nu ska jag nog sova snart, är riktigt trött!

Natti natti!

Fiskbullar

Jag ligger och läser lite, Donna Leons böcker om komissarie Brunetti i Venedig. Dit vill jag åka! Tragiskt att stan håller på att förfalla bara...

Snyggingen är på hockey. Jag ska följa med nästa gång tror jag, see what the fuss is all about, haha. Imorrn är det min tur, weha. Elli kommer hit också...om jag inte ska låta henne stå kvar utanför dörren, eftersom hon håller på HV... Tss.

Körde pojkarna till hockeyn, Eriks bil startade inte... Haha. Ovanligt! ;-) Hoppas han har lite tur så han får tag på en ny snart...

Jag har skalat potatis nu. Vi ska äta fiskbullar sen! Woho!

Haha, jag vet vad Carro ska få i födelsedagspresent! =D Om det finns att uppbringa bara... =S Men det hoppas vi! Annars har jag en backup-plan!

Har återupptagit mitt Harpan-spelande också! Går inte lika bra som innan, men övning ger färdighet!

Hejdå!

Sätördej

Idag har spenderats i slapphetens tecken. De största ansträngningarna har väl varit att åka bort och gå ut med Stina, eftersom familjen Ståhlbrand-Stenberg var och hjälpte Pias mamma att flytta till Dalarna. Undertiden lagade Snyggingen mat, och så kom Erik o Hammarn och åt lite. Korv Stroganoff och ris. Ansträngning nummer två var att göra äppelpaj... ;-)

Jag gillar Babben & co. Det är bra. Roligt!

Nu är det Sing-a-long som gäller. Också bra!

Kanske Tokholm imorrn, men vi får se... Nu åter till TV-kvällen!

Mamma - Jag har  aldrig sagt det, det är Jocke!

Natti natti


Fredagkväll med jobb

Har Jos nånsin gillat Kent?? Nej, givetvis inte! Så hände nåt... Hon träffade en Snygging som lyssnar på dem väldans mycket... Blir man influerad? Ja. Lyssnar man nu spänt på radiokanaler som säger att de snart ska spela Ingenting? Ja... Jos har blivit konstig...

Dagen började med att jag gick ner och la i tvätten. Stannade dessutom kvar och gjorde nåt jag aldrig gjort själv innan. Manglade. Det var trevligt, och lakanen tar ju betydligt mindre plats nu dessutom!

Sen... var vi och köpte en ny jacka till Snyggingen. Den var jättefin, en svart med ulligt foder och luva.

Sen... åkte jag för att jobba i Stigtomta. Mötte upp med tre damer i Eskilstuna, efter lite felkörning kom jag fram. Väl där diskuterade vi hur distriktet ska jobba, fick reda på lite hur de arbetar och om kårerna och så. Hoppas att satsningen funkar!

Sen... kom jag hem, umgicks lite med Elli och Snyggingen. Nu är han ute och går, han var lite rastlös kan man säga. Jag lyssnar på musik, ska läsa lite sen hade jag tänkt...

Pratade med Pappa och Agda lite också, trevligt!

Mina naglar är alldeles knallröda!

Är lite trött... Ska nog krypa ner i sängen med en av böckerna jag lånade härom dagen!

Natti natti

Kvällen

Idag vaknade jag. Strax efter det ringde det på dörren. En kvinna stod utanför och frågade om vi hade sett våra grannar på länge... Ser inte de grannarna så ofta alls, men det har kommit upp en "ingen reklam"-skylt på deras dörr senaste veckan... Undrar om de inte betalt hyran eller så. Isf kanske vi kan sno den, det är en trea!

Vi tackade nej till lägenheten, den var trots allt inte så fin. Vi hade fortsatt leta om vi hade flyttat dit, så därför var det kanske inte riktigt lönt.  Jaja, även om vi antagligen inte kommer få nåt nytt erbjudande snart, så kommer det ju förr eller senare!

Ikväll kom Erik, Elli, Tina och Tjejen hit och åt. Tacos. Mums!

Imorrn ska jag jobba hela kvällen, i Stigtomta av alla ställen... Aplångt bort!

Nu ska jag hjälpa Eerdal med ett recept. Mamma, kan du maila receptet på din kycklingsallad med pesto? Tackar!

Sen ska jag sova.

Natti natti!


Barnvakt

Idag har jag jobbat en del, pratat med kommunen och sådär. Ett första stort projekt i stan, ska bli kul!

Efter det... åkte jag för att kolla glappet på Telenor, mitt mobila bredband funkar inte riktigt som det ska. Glappar. Men, eftersom de ska skicka iväg det kommer det ta 2-4 veckor. Så jag lämnade inte in det idag, men snart så.

Efter det... åkte vi och kollade på en lägenhet! Den var både bra och mindre bra... En positiv sak var att den har uteplats, med land och sådär. Så jag kan odla lite. Och grilla... Men den var lite mörk och läget är inte det bästa... Så vi får se, inte ens säkert vi står först i kön ju.

Efter det... åkte jag och lämnade Peter vid Rocklunda, det var första hemmamatchen den här säsongen... Men jag hävdar fortfarande att den riktiga hockeyn börjar på måndag... Eftersom jag är en sån vänlig själ gick jag med på att vara barnvakt till Linus och Elias, så att Pia, Björn och Jesper också kunde kolla. Så nu sitter jag och kollar Grey's anatomy. Glad att det har börjat igen!

Imorrn kanske jag ska till Stockholm, men det vet jag inte än... Ahja, det blir nog bra!

Nu, tv igen... Sen, hem och sova!

Natti natti

Skrabbs

Sitter jag och tittar på nu, det är bra.

Idag har jag haft ett långt trevligt samtal med Eerdal. Vi borde ses oftare! Hoppas allt går bra med allt, håller tummarna!

Innan dess var jag i Tokholm. Eller Stockholm, för att Carro ska förstå. Fikade, jobbade, åt, mässade, fikade. Mycket blir det. Men det var gott! ;-)

Jag var ute och gick/joggade i regnet i förrgår, det var jättetrevligt. Fast jag blev lika blöt av svett som av regnet typ. Tur att jag har så bra kondition... Eh. Jaja, nu ska jag iaf bli lite regelbunden i mitt promenerande. Snyggingen a.k.a. Sambon ska spela innebandy varje tisdag. Då han blir hämtad av Erik byts han ut mot Tjejen. Jag ska se till att både hon och jag kommer ut lite mer i friska luften. Dessutom ska jag få upp hennes disciplin om jag kan. Fot och sånt. Ska nog gå bra!

Det var vinterluft ute idag. Jag trodde det var mulet men hyfsat varmt i morse, det var mulet och rått. Snart kommer förhoppningsvis snön iaf... Vinter!

Malin åker snart. Jag missar henne precis. Illa illa. Jaja, hoppas på ett vykort iaf... ;-) Vill också åka till utomlands. Kanske Rom efter jul eller så?

Jul... julklappar... undrar hur det blir med firande. Jaja, det löser sig! Ska iaf bli trevligt att vara med på ett släktkalas för en gångs skull.

Näe, lägga sig i sängen kanske, är lite trött...

Natti natti!

Barbapapa

Idag har jag varit i Enköping. Jag åkte hemifrån vid halv nio, och satte kurs mot den där andra stan. Väl där visade det sig att jag stannat precis där Dammis och de andra Uppsalaborna skulle stanna. Tänk så bra!
Väl framme samlades vi lite, sen delades vi upp i patruller för dagen. Allt gick ut på att göra stationer för att hitta Barbapapa. Alla patruller var barbafigurer, vi var Barbastark. Det är den röda. Just so you know.
Vår patrull lyckades samla 9 av 9 kort, och en funk ville ge oss tre kort på en station, trots att de bestämt att de bara skulle ge två. Men vi fick inget extra... Ahja, Barbapapa kom fram till slut iaf, i form av två rosa tårtor. Mums!

Vi bjöd in till vår Glödenkurs och blev inbjudna till en kväll på stan i Sthlm, kolla in stämningen en lördagkväll... Riktigt intressant!

Lägerbål, grillade hamburgare och trevliga samtal hanns också med. I like Svea.

Nu är det Extra extra. Det är roligt tycker Jos. Lasse Ohly är rätt rolig!

I onsdags fyllde Sune år, och idag fyllde Anders. Grattis! Tyvärr kunde jag inte vara med i Ugglarp idag, men hoppas dom hade trevligt ändå! Får ju träffa endel av dem om två veckor när jag kommer hem! =)

Näe, nu ska jag nog vila lite!

Have it, folks!

Ingen rutin

Jag har fortfarande inte riktigt kommit in i jobbrutinerna här, jobbar hemifrån ibland istället för att åka till kontoret alltid. Ganska skönt, iofs.

Nu har vi blivit typ besatta av Heroes. Det är så bra... Tur att man kan titta på andra sätt än att behöva vänta tills de kommer på tv! ;-)

Jag ska på Bokmässa snart! Åka till Reftele och lämna Tigern, sen ska jag träffa Towe och sådär. Snyggingen ska till Linköping samma helg, så stannar nog kvar och partajar eventuellt... Trevligt!

Näe, ett avsnitt till, sen sova.

Natti natti