I've got the power

Jag tyckte att jag hade för lite att göra på fritiden, så därför tackade jag gladeligen ja när Eva-Lena frågade om jag ville ställa upp i valet till Förbundsstyrelsen. Och sen blev jag invald också, så nu är jag stolt medlem i denna ädla skara. Och så får jag ju vara med och tycka och tänka massa. Blev i alla fall mycket glad över alla gratulationer och lyckönskningar!

Annars skrev jag tenta i fredags, det gick sådär. Men vi hoppas jag klarade den i alla fall. Fick tillbaka en informationssökningsuppgift idag, på 1hp bara, men ändå. Godkänd med 9,5 rätt av 12. Imorrn får vi tillbaka resten av hemtentan också, hoppas det gick equally bra, även om jag inte tror det.

Gjorde en systemåterställning av datorn igår också, för att få bort det där viruset. Först krånglade allt och internet ville inte funka och sådär. Men sen, så. När jag kopplade ur massa säkerhetsfunktioner... Så nu har jag ett Office-paket och en extern hårddisk och två snabbare datorer, när jag flyttade lite musik och bilder.

Har börjat två nya kurser i dagarna också. Bibliotek i samhället och Content management and learning XML eller nåt i den stilen heter de. Har mest hunnit börja med den senare hittills, och det är rätt intressant.

Yester-me, yester-you, yester-day

Jag är på mitt sista stopp på min turné i Mälardalen. Har hunnit med Uppsala med bästa Caroline och Towe, Jonte och sådär, Västerås med bästa Emelie och Syfia och Johanna, upphämtning av saker hos Peter, Jesus och Spicy hot och nu, Stockholm och sushi med bästa Carim. En lyckad resa får det här klassas som.

Sitter på Essingen, där jag har lärt mig lite mer om hemsidan så att jag kan supporta kårerna när de behöver hjälp.

Snart är det dessutom rättvisefika här i huset, har hört rykten om choklad, kaffe och glass. Vi håller tummarna!

På fredag är det tenta, och jag har en del ångest över det där. Men, det ska väl gå bra får vi hoppas. Har en del att läsa bara...

The strongest chain in the world

Nu är det fotboll på web-radion. Den minimaliska chansen för Sverige att gå vidare till VM, men det lär ju inte hända...

Igår när jag kom ut blev jag plötsligt helt otroligt glad. Bland allt regn visade sig helt plötsligt ett gäng vita flingor. SNÖ! Det övergick sedan till att enbart snöa några minuter, innan det slutade. Men snart kommer det ännu mer sånt där vitt och fint. Det tycker vi om!

Nåt annat vi tycker om är att det är dags för turné i Mälardalen nu till helgen och in på nästa vecka. Uppsala, Västerås och Stockholm ska hinnas med. Jag ska träffa massa av världens bästa vänner, till exempel.

Jag ska ta och städa av mitt rum lite också, det kan ju vara trevligt att komma hem till det sen.

Igår satte jag upp en lampa som jag kopplat ihop på egen hand. Inte för att det var så komplicerat, men ändå. Dock finns ett problem, det finns ingen krok i taket för lampan. så just nu hänger den i sladden. Får vi nog göra nånting åt snart... Men det verkar ju högst avancerat att skruva upp en krok i taket.

Don't stop me now

Haglet och regnet slår mot takfönstret, nu är det höstrusk utomhus. Men här inne är det rätt trevligt i alla fall.

Idag har jag varit på seminarie och diskuterat lite frågor, samt suttit på biblioteket. Kan väl inte påstå att jag använde deras resurser så mycket, mer än internetet då. Jag streamade lite Heroes och tittade lite Glee. Dock gick det inte så bra i det senare fallet, länkarna var dåliga. Så det får jag fortsätta med vid senare tillfälle.

Annars rullar det på. Imorrn ska jag på tv-spelskväll med Lisa och hennes vänner och sådär. På lördag åker jag hem till Reftele igen, då är det kalas för Mormor och sen ska det ju tittas fotboll på nåt sätt. Får se hur det blir. Och på söndag glider jag tillbaka till Borås för ännu en skolvecka.

Det är hockey på radion nu också. Men, två mål för Linköping på 20 sek efter åtta min innebär ju ingen klockren start för Frölunda...

Så ge mig bara en high 5 & 1 falafel

Har lätt tentaångest för tentan som ska in på måndag, samtidigt som jag ska spendera helgen i Lund. Men, jag har tänkt skriva på den samtidigt som Dammis skriver sin tenta imorrn, så det löser sig nog.

Igår kom ännu ett sm-guld till Lejonen! Både Syster och Bror och säkert halva kommunen var där och tittade, men jag skulle träffat ett gäng äventyare-/utmanartjejer. Men de dök inte upp, så jag satt där i min ensamhet och spelade GH Metallica istället. Vilket förvisso också var ganska nice.

Det är höst ute! Och som en hyllning till detta har jag påbörjat en
höst-playlist. Men den kommer säkerligen fyllas på efterhand. Bidrag mottages tacksamt.

Nähä, nu är det dags att bege sig ut på stan och hitta en fin present.