Goodnight, sweetheart, well it's time to go

Imorrn bär det av till huvudstaden för ALH, avdelningsledarhelg. Mycket trevligt ska det bli. Roverträff på fredagen, intressanta föreläsningar på lördagen, och så ska jag och mina kära kollegor Mr J och Sändra K hålla i ett pass på söndagen. Och givetvis träffa massa roliga människor och jobba lite annat också under helgen.

Det går aldrig så bra, det där med att tänka att  man ska gå och lägga sig tidigt. Eller ja, det är ju inte jättesent nu, men ändå. Klockan är ju inte tio direkt...

På söndag går första av de nya Beck-filmerna på tv. Har inte sett dem, och börjar bli lätt trött på Pojken i glaskulan, Mannen med ikonerna och de andra tidigare filmerna.

Näe, får nog bli kvällens avsnitt av Navy CIS från sängen. Och just när jag skrivit detta ser jag att det inte börjar förrän fem i ett inatt. Uschdå. Då får jag sova istället antar jag.

Och vasen vinglar på bordets kant

Varför går man inte och lägger sig även om man är hyfsat trött? Det är nattens fråga.

Jag har badat och har flätor i håret. Det är trevligt. Jag får dock lite Helga-vibbar, och endast bloggläserskan förstår vad jag syftar på...

Näe, det här var ju inte så värt, men vad fan skulle jag göra då?

Mycket internt ikväll. DVD.


Dripp, dropp, dripp, dropp

Vattnet är avstängt i lägenheten idag. De har grävt ett hål på gården, jag anar att det har något samband. De talade ju i alla fall om innan att de skulle stänga av, så då är det väl acceptabelt. Det är också en väldigt bra anledning att inte diska... Men det blir lite jobbigt. Saker som att gå på toa, tvätta händerna och sätta på kaffe blir genast betydligt svårare. Vi har spolat upp lite vatten, men det är ju begränsat. Och en sån sak får mig givetvis att inse att det bara är ett lyxproblem. Klockan fyra ska vattnet finnas i kranen igen, hur många har det så bra?

Annars fixar jag och trixar med hemsidor. Det är roligt! Men snart ska allt ut, och då bör det ju vara klart...

Havet är blått, och himlen är blå

Min helg var så oerhört slapp att jag blev rastlös. Så i lördags jobbade jag en sväng. Det var skönt.

Idag har Carim varit här och jobbat, vi fick också massa saker gjorda.

Jag fick även en förfrågan idag som jag verkligen inte var beredd på... Det är svårt att ta beslut för det är nåt som skulle va så kul, men samtidigt väldigt konstigt. Nåväl, jag har ju fram till helgen på mig att bestämma mig.

När jag blir stor ska jag ha utsikt över vattnet från min lägenhet!

I don't care if monday's blue

Problemet med lite söndriga jeans är ju att de går mer och mer sönder för varje rörelse man gör. Kan inte ens sätta sig i soffan förrän det knakar. Uschochfy.

Det är handboll. Svenskarna har inte börjat så bra, men de har i alla fall kämpat upp sig lite såhär i andra. Bra bra.

Jag glömde ju igår att jag blivit  med Spotify. Det är en så fantastiskt bra uppfinning! Men inga invites har jag.

Roligt att jobba hemsidor!

Min Snygging gjorde kaffedrink med glass och choklad till mig. Oj vad gott det var!

Det känns lite som söndag idag. Som att man inte får sova ut imorrn även om jag vet att det är så. Mycket märkligt!
8150-515_PROM1.jpg
En sån här fick Systra mi, bland annat!


I'm a creap, I'm a weirdo

Igår jobbade jag i Linköping på dagen. På kvällen åkte jag dock inte hem, nej, jag åkte till Jönköping och överraskade Systra mi som fyllde 18! Hon blev lite lätt förvånad när jag ringde, kan man säga. Trevligt var det i alla fall, vi åkte till Huskvarna och hon fick öppna paket och så tittade vi på Time out-dvd:n och sådär. Var också uppe och hälsade på Bogrens en sväng, det var mycket trevligt.

Nu bokar vi biljetter till Toronto! Åååh, kul! Vi är borta 13:e till 26:e april, så jag är dock inte i Sverige över min födelsedag. Men, det får det va värt. Jag får bli firad när jag kommer hem eller innan vi åker (Om det nu är nån som får för sig att fira mig, vill säga). Vi hade ju tänkt åka via Landvetter, men nu blir det inte så, så vi får åka till Reftele nånstans där i närheten istället.

36 poäng på På spåret idag. Det får vi va nöjda med!

Now they're getting older, they're starting to grow bum bums

Nu är det kväll igen. Borde snart gå och lägga mig, ska upp tidigt och jobba imorrn. Mycket som ska hinnas med och fixas, massa hemsidor och sånt där. Men kul ska det bli!

Jag behöver en nätverkskabel!

Nu diskuterar de smala modeller på tv. Det är ju stört med kroppsidealet som finns. Men det är ungefär lika stört som att det är ideal att dricka alkohol. Så ikväll blir jag upprörd på samhället, men har för tillfället inte ork att uppmärksamma det mer än såhär. En vacker dag ska jag stå på barrikaderna, jag, kvinna, med mitt hull och min alkoholfria drink. Då, sannerligen!

Nähä, om man sover på tåget, får man va uppe en stund till då?

Idag har jag förresten fått massage. Änglamassage, med aromaterapi lite inslaget sådär. Av kvinnan som öppnat vägg i vägg med mitt kontor. Hon kände tydligen av energin av mig och blandade ihop en personlig olja. Så, får hoppas att den är lugnande och uppiggande och allt vad den skulle va.

In your heart, I see the star of every night and every day

Nu är det Idrottsgalan. På grund av det hemska sportåret 2008 är det inte lika kul att titta som det brukar va. Men Gustafsson som Gessle var rolig. Och musiken är bra. Till exempel nu, Timo gör Simply the best.

Idag har jag jobbat, och så har jag och Emelie varit hemma hos Sofia och fikat. Mycket mysigt.

Imorrn kommer Carim hit. Nice!

Näe, jag har ingen bloggenergi idag.

Let the game begin

Var trejde vecka tippar jag och Snyggingen varsitt system på Stryktipset. Var tredje vecka Pia och Björn och var tredje Lena och Ronny. Om vi vinner så ska vi dela på vinsten Jag är lite stolt då jag kan konstatera att mina tre senaste tips har givit 10, 10, 11 rätt. Inga jättestora pengar, 42, 46, 229 kr, men det är inte riktigt det som räknas. Det viktigaste är ju att få flest rätt internt. Men när vi vinner ett par miljoner och delar på alla tre paren, då ska det minsann va jag som vinner!

Så, nu har jag fått skryta lite också.

Duktiga Anja vann idag, och Mattias Hargin kom sjua och blev snabbast i andra. Skidskyttet sådär hittills, snart dags för herrarna också. Och i eftermiddag handboll. Hoppas det blir en lika övertygande vinst idag som igår!

Nähä, lite kaffe på det kanske? Borde gå och köpa hundmat, Stina fick det sista imorse. Men kaffet först, så jag får lite värme i kroppen och inte fryser ihjäl på vägen till Konsum.

If I was a rich girl

Det blev joggingbyxor. Och handbolls-vm. Och funderingar på vad vi skulle göra om vi vann massa pengar. Den här ligger rätt bra till:

Ett penthouse på Manhattan.

Eller Snyggingens förslag, beach house i Malibu:

And I said; what about Breakfast at Tiffany's?

Hur ska jag spendera min kväll? Ska jag dricka sofistikerade drinkar i Sveriges högsta sky bar, eller ska jag ha myskväll hemma? Jag har inte riktigt bestämt mig än... Klänning eller mjukisbyxor?

Nu sitter jag och känner koffeinet finna sin väg upp till hjärnan för första gången idag. Det känns bra, den antydan till huvudvärk som fanns där nyss försvinner, och kommer inte komma tillbaka förrän jag väntar för länge med att dricka kaffe nästa gång...

Nyss sken solen, men nu är himlen förmörkad av snömoln. Så jag hoppas att världen snart kommer att lysas upp lite mer underifrån också, inte bara från himlen. Det här mörkret gör ju mig inte piggare direkt. Klockan är bara tre och kroppen säger att det inte är någon idé att göra någon ansträngning att piggna till eftersom det snart är dags att gå och sova igen.

Nästan bud på att sola solarium imorrn, bara för att få lite ljusterapi. Eller kanske simma för att få lite mer blod till hjärnan. Men då gäller det att vakna i tid.

Märkligt, när jag började skriva detta inlägg var min hjärna bitter, trög och trött. Nu har koffeinet fått verka, och hjärnan är pigg och glad. Kan man inte få kaffepump på samma sätt som insulinpump? Vore nog hälsosamt för min omgivning...

Jag behöver en stekgryta. I gjutjärn, helst en sån som Mamma har, från Skeppshult. Så, där har ni en framtida födelsedagspresent eller julklapp, för hittills har jag varit för snål att köpa en själv... Jag vet inte riktigt vad detta har att göra med resten av inlägget, men det är ett konstaterande i alla fall...

Jag vill ha blommig falukorv till lunch, mamma

Men det blev sushi. Och till kvällen blir det köttfärslimpa som står i ugnen nu. Köttfärslimpan är pimpad med purjo, vitlök, tomat och bacon. Och så blir det potatis till. Och gott luktar det. Kanske kan va så att jag är lite hungrig, och därför blir detta något av ett matinlägg.

Det blir också något av ett tv-inlägg, På spåret om fem minuter! Woho! Då är det lagom att maten är klar vid en musikfråga som alltid är tråkiga. Annars är det typ bäst. Ikväll är det Filip&Fredrik, vilket är jäkligt tur för att väga upp för hon den där världens mest irriterande människa.

Nu talkshow ikväll också, intressanta gäster där.

Åååh, nu har det börjat!

Dreams, dreams, dreams, dreams

Spännande scenario som utspelade sig strax före 05.38 imorse.
Jag: Sover alldeles utmärkt när Snyggingen yttrar sig. Hör inte vad som sägs, men vaknar.
Han: Slänger av sig täcket och sätter sig vid fotändan av sängen och börjar leta efter något.
Jag: Vad gör du?
Han: Säger ingenting. Fortsätter leta efter något, rör sig från fotändan till min sida.
Jag: Vad letar du efter?
Han: En lapp.
Jag: Vad står det på den lappen då?
Han: Jag vet inte. Så det är lika bra att jag lägger mig igen och fortsätter sova. Varpå han lägger sig ner igen och drar täcket över sig.
Jag: Gonatt
Han: Lappen... Blir sedan tyst och sover lugnt igen.
Jag: Fnissar, tittar på klockan och somnar om. När jag påminner om incidenten på morgonen ser han på mig som om jag är en människa med alldeles för vild fantasi...

Idag har jag körat igen, och det var roligare än förra gången. Fler sånger, bättre stämning. Och fler vänner! Till exempel bestämdes att jag och Emelie ska till Sofia på måndag eller så. Och dessutom ska jag och fröken E fika på stan imorrn. Sånt tycker vi om.

Snart, snart, en ny blogg också. Woho!

Nu får de där Frölundaiterna snäppa upp sig och börja göra mål.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Två dagar i Stockholm i rad nu. Igår, mycket kansli och sen möte med några SSF:are om Äventyret som vi ska göra till sommaren. Idag, mindre kansli, lunch på stan och Kungsan-möte om Valborg. Det kommer gå så bra!

Nu börjar det bli kallt igen. Nice.

Top Model 11. Jag gillar verkligen det programmet, av nån underlig anledning.

En förkylningsblåsa i svalget. Eller afte, som jag lärt mig att det heter. Det finns ju inte så mycket att göra åt det, dock, inga botemedel. Bara smärtlindring. Ingen som vet varför man får det heller. Spelar väl mindre roll, förvisso, men ont gör det.

VIK leder över Leksand. Bra där.

Nu är det Winnerbäck på tv, ska bli lite trevligt. Jag ska nog även plocka upp Breaking Dawn, som jag inte har så mycket kvar av. Han var ju snygg innan, Lasse. Nu ser han bara sluskig ut. Förfall, illa.

O Canada! Terre de nos aîeux

Jag blev inte så mycket klokare på vad jag ska göra med mitt liv, men slog i alla fall rekord i antalet kommentarer på ett inlägg. Tack!

Blir nog några kurser eller så till att börja med i alla fall.

Äventyr v 16-17. Jaaaa!

Ville bara  uttrycka min glädje...

The gods may throw a dice

Vad ska jag göra när jag blir stor?



Om inte jag kan svara på det själv så kanske folk i min närhet kan säga vad de anser vara svaret på den frågan..?


All creatures great and small

Åhå! Idag har jag jobbat. Lite i alla fall. Carim var här och vi åt och drack kaffe och jobbade och pratade. Skönt att va back in buisness. Dock lite bitter över att jag missade tårtfikat på Bohusvägen, men jag överlever väl det också.

Nu är det skidskytte på tv. Höglund skjuter väl bra men vad hjälper det när hon inte kan åka skidor!?

Imorrn blir det the office. Knyta ihop lite trådar ifrån i höstas och sen se och planera framåt. Nice.

Veronica Mars är rätt bra. Varför började jag aldrig följa det?

Det snöade på massa ställen i landet igår, men inte här minsann. Bittert. Nu är det i alla fall kallt igen, ta i trä, jag är så lycklig så länge vintern håller i sig! Även om -19 var i kallaste laget...

På tisdag är det Tjugondag Knut. Då behöver jag alltså inte plocka undan tomtarna förrän då om jag inte vill.

Sändra, jag förstår hur du menar med äventyret. Men du får se det som att du tar en liten bit i taget!

Nähä, min dagliga dos Guitar Hero kanske?

Imorrn är det dags för årets första övning med Voces! Woho!

Osammanhängande inlägg, hallå.

And I want it now

Dagen idag har inte varit den mest produktiva i mannaminne... Somnade väl vid sex imorse efter att ha varit uppe och kollat hockeyn. Oj, vad arg jag var på domarna och på att Småkronorna aldrig gick på mål. Nåväl, sen ringde Dammis vid halv tolv. Efter det har jag sovit lite till, varit ute med hunden, kollat slalom och bryggt kaffe. Skönt, det där med jullov. Men, imorrn är det back to buisness när Carim kommer hit.

Och ändå har jag ingen energi. Näe.

Oh, we're half way there

Idag är det bara typ 11 minus. Nästan varmt ju. Men jag kör på underställ idag också, för säkerhets skull. Måste ju också vänja mig vid det inför Storvallen i början av februari.

Inatt är det hockey! Junior-VM-final. Lite otajmat med den tiden bara, men man får väl beakta att den spelas i Kanada...

Jag gjorde just slut på den enliters sojaflaska som funnits i mitt liv sen Jiingi. Och den skulle gå ut 22/1 2009. Tänk sån tajming. Då kan man alltså räkna ut att vi gör slut på 1 l soja på 1½ år. Är detta normalkonsumtion? Eller mindre? Eller mer? Förresten, vi har ju haft några små flaskor under tiden, som fanns innan den stora kom hem. Och lyxsojan, den lagrade, som bara används ibland. Så säg en liter om året. Rimligt? Tänk vad man kan fundera när man är uttråkad...

Sojan tog slut i köttgryta, för övrigt.

Jag har klarat en låt på expert på Guitar Hero! Bara tre stjärnor, men ändå! Livin' on a prayer.

Baby, it's cold outside

Minus nitton grader. Det är riktigt kallt, det. Så kallt att jag höll på att frysa ihjäl. Typ.

Har varit i Enköping och hälsat på Nånannan, och även Olle kom på besök. Mycket bra dag. Vi åt morotssoppa och kladdkaka och spelade Alfapet och pratade och tittade på kort. Sen skulle jag åka hem, men då var tåget inställt. Så vi har traskat runt i denna frysbox alldeles för länge.

Sen var jag tvungen att ta på mig underställ när jag skulle gå ut med Stina. Lite varmare. Men sen har jag frusit ändå, tack Mamma för pläden!

Nu pratar jag med fröken Carolinemsn. Tänk att det funkar hela vägen bort till Kanada!

Imorrn kanske man skulle simma? Nån som är på? Emelie?

You can check out anytime you want, but you can never leave

Det får bli ett litet bildinlägg det här.

Så här ser jag ut just nu... Inte många som sett mig i glasögon, inte. Och skabb, men ändå!


Mer ego, jag på juldagen


Dammis på juldagen


Herr födelsedagsbarn med sambo på juldagen


Och en till egobild av mig från annandagen


Nyårsgänget. Jag, Snyggingen, Micke, Markus, Therese. Gott nytt år!