Andas

För en gångs skull är jag i Växjö och sitter och tittar tv. Inte så mycket roligt för tillfället, men snart så. Det är ju onsdag! =)

Jag är trött... Måste ta lite paus och andas ett tag sen. Och jag ska ju faktiskt ha semester snart. Och flytta. Tihi.

Dagen var trevlig. Trots allt fnitter fick vi faktiskt saker och ting gjorda till slut. Och så fick Dammis meddelande att det inte blir nåt i Skåne... Så vi flyttar om lite och kör på Happis istället tror jag! Samma veckor att jobba iaf...

Eksem är inte så kul har jag kommit fram till...

Jag har en flyttkartong här alldeles i närheten, och en bokhylla med böcker och filmer som ska ner... Kanske skulle börja packa minsann!? =)

Imorrn är det sista mötet på Islamiska. Ja, ingen mer skol- eller fritidsscouting förrän till hösten. Rätt skönt att kunna fokusera på bara en sak!

en annan Adam, jag jobbar som rekryteringskonsulent för Nykterhetsrörelsens Scoutförbund. Det innebär att jag erbjuder scouting till barn och ungdomar på olika sätt, så att vi ska bli fler medlemmar. Och att vi dessutom gör ett litet försök att  tvätta bort töntstämpeln som finns på scouter, vilket inte är det lättaste! Nu har ju du och jag å andra sidan inte träffats, så du kan ju inte veta att jag inte är en tönt heller för den delen... Du får helt enkelt ta mitt ord på det, och be Snyggingen om ytterligare konsultation i frågan! Haha.
Du kan få hjälpa mig med internetsupport... Vad gör man för att hitta högsta styrkan hos sina grannars trådlösa nätverk? ;-)

Det finns en ovanligt dålig reklam på tv för tillfället... "Vad gjorde du när du fick diarré i morse?" Eh, det fick jag inte. Och inte så många andra heller skulle jag tro. Och jag har faktiskt inte haft det någon dag när de har visat reklamen. Så sluta med den, den är enbart dålig. Jag vet inte ens vad den där medicinen heter, så reklamen funkar ju uppenbarligen inte heller!

Försening

Det tillhör inte direkt vanligheterna att jag bloggar så här tidigt. Dock blir det inte alltid som man tänkt sig.

Nu var det t ex meningen att jag skulle sitta på tåget till Gbg. Men Älin missade tåget och F steg inte upp. Så därför stod klockan på tio i sex helt i onödan. Detta är en jobbig tanke för en morgontrött människa som jag. Funderar på att sova ett par minuter till, har inte sovit så gott inatt. Alldeles för ljust.. "Nej, vi behöver inte dra ner persiennerna, vi ska ju stiga upp så tidigt ändå." Ja, men inte vid fem va!? =P

Lattjo lajban var också ett tag sen man såg. Jag sätter inte igång tv:n på morgonen längre... Dels för att jag oftast inte har så gott om tid på mig på morgonen, dels för att jag inte alltid stiger upp så tidigt, och dels för att jag fastnar och blir försenad om jag väl börjat titta... Pingvinen Pororo?? Vad är detta? Stackars barn!

Nu blir det tåg om typ 1½ timme... Några minuters sömn hinns med!

Tack för upplysningarna en annan adam. Det kan vara bra att veta, så att man håller sig så långt därifrån som möjligt. Dock har jag en gång varit tvungen att byta till ersättningsbuss där, och det var ingen jättestor glädjekick direkt. Vad arbetar du med?

Sveriges tråkigaste stad?

Nu sitter jag i Borås och kollar lite House. Jag gillar House. Han är cool.

Imorrn ska vi till Gbg och arbeta. Det ska bli skoj. Få ordning lite på saker och ting. Men det är ändå rätt stressigt. Aja, vi får se hur saker och ting blir!

Gah. Idag fick jag ett breakdomn på tåget. Utlöst av ett Gilmore Girls-avsnitt. Humm... Jag vill att det ska vara sen nu. När det bara finns ett rätt, en plats att vara på. Vi.

Nu är det nån ny serie att titta på tydligen. Spännande...

Nytt tangentbord?

Jag hade skrivit feeeel. Dålig Josefine. Dåligt samvete. Vad nu?

Näe, vi hörs... ;-)

Flyttbestämmelser

Inte alls lång tid kvar nu... Tihi. Med hjälp av mormors lilla bil fraktade jag idag hit flyttkartonger vari jag ska börja packa. Sen går lasset med hjälp av Mamma, Pappa, Pia och Björn. Och massa kaffe. Ser så fram emot det!

Idag har jag varit hemma, haft telefonmöte och inventerat lite i scoutstugan inför sommarens projekt. Har också varit ute och åkt och handlat med mormor samt hälsat på farmor.

Imorrn är det jobb tidigt, redan halv åtta kommer Älin och hämtar mig. Sen näst sista mötet på Islamiska, innan det blir kontorsjobb. Sen tåget till Borås, ska jobba i Gbg på onsdag. Phew vad jag far. Jag vill bara ha lugn, en plats där jag får ro och kan koppla av och koppla bort. Och jag tror minsann att jag har hittat den. Snart snart! =D

Näe, titta lite CSI, sen säga godnatt, sen sooova. Och skönt ska det bli.

Natti.

Reftele by night

Imorse såg jag Snyggingen gå tillbaka mot lägenheten i solljuset, medan jag åkte mot regn och kyla, saknad.
I Jkpg väntade jag på bussen och åt på Subway.
I Gislaved kom pappa och hämtade mig för resa hemåt.
Hos Farmor väntade släkt och tårta och ihopsättande av hammock.
Med Malin blev det mer tårta och älgsafari, såg bara rådjur och en jäkla massa harar dock.

Nu sitter jag och tittar Skrabbs och är lite trött i ögat... Har lite ont i magen också. Men snart ska jag krypa ner under täcket och sova gott. Inte lika gott som när jag sover jämte Snyggingen, men så bra kan man ju aldrig ha det annars.

Snart ses vi igen... Sen behövs inga dumma resor! =D

Bruises... Jag klagar inte! =D

....wosh....

Wish you were here...
Har den på hjärnan, men det finns värre låtar att ha där. Det är ju så det är!

Ögonen börjar värka lite nu... Dags för sängen, det är ändå telefonmöte halv elva imorrn som man ska vara med på. Då kanske vi får en förklaring till det dumma beslutet...
Sen ska jag till scoutstugan och plocka ihop lite saker. Hoppas det går bra. Verkar dock som om vi inte får ihop 100 000 slanor... Illa!

Den blå pluppen vill bara trilla bort. Jag har iofs inte riktigt förstått vad den är bra för, man har ju touchpaden. Men ändå. Jag stör mig iaf ännu mer på mitt "m"... Ahja.

Godnatt alla fina människor

Hemmakväll ;)

Sitter och kollar Singalong. Trevligt! Förut har vi ätit kycklinggryta med lis.

Dagen började ganska sent. Steg upp ur sängen och diskade och städade lite. Riktigt duktigt av mig, om jag får säga det själv... ;-)

Sen kollades det upp tågbiljetter och sånt där. Ska ju åka till Reftele imorrn, mors dag är tydligen en viktig sak... Haha. Ska inhandla  en present också, och hoppas att den affären har öppet, annars blir det jobbigt. Men det löser sig! Kommer förhoppningsvis snart tillbaka igen. Eller det gör jag, men jag måste ju jobba lite då också.

Nu håller min Snygging på att laga kladdkaka. Han är så bra, min Snygging. Och gott ska det bli.

Till helgen ska jag till Riga. Det ska  bli skoj!  Jag ska bo med Sändra. Undrar hur det ser ut där borta, har ju aldrig vart i de delarna av världen...

Snart är det Extra extra, mycket humor där. Sen ska saaaaaben lämnas tillbaka nån gång ikväll också...


image28
Gisledagarna pågår hemma... Systern är och tittar på Magnus Carlsson och är elak nog att skicka bilder. Fick en film av Malin också, men den får jag inte riktigt in här... Avundsjuk är jag iaf, på båda två. Morr.


Nya skor

Det blev ett par skor som jag ska ha på läger i sommar. http://www.salomonoutdoor.com/uk/products/Trail-Pro-K-3-51-1-0-418147.html Här finns de att beskåda, jag tycker att de är fina. =) Blå och vita... Och barnstorlekar, så de är billiga dessutom!

Nu tittar jag på Pussycat Dolls. Det är... spännande. Man kan tydligen göra dokusåpor av allt... Lite som Playboy Mansion. Bara det att där är tjejerna ännu mer blåsta, jag tycker synd om dem. Även om jag också skulle vilja ha några av alla de sakerna de får där... Typ en Porsche.

Jag har även köpt fröer. Funderar på om det finns nån nyans av grönt i mina fingrar, så tänkte att det var dags att kolla efter nu. Så, för att inte misslyckas totalt köpte jag smörgåskrasse, det vet jag att jag klarar av. Snäppet svårare, persilja, som bara ska planteras ut i kruka. Sen är jag lite mer orolig för min lavendel och basilika, som ska förodlas inomhus innan det blir balkongen. Men nu åker jag ju ifrån dem snart, så jag överlämnar dem i Snyggingens vårdande händer! Det ska nog gå bra.

Let the Bass from the speakers run throug your sneakers...

Tvätten vägrar bli torr... Dålig fläkt utan värme! Bättre med torkskåp...

Kött?

Oväntade planer

Jag skulle egentligen vara på väg ut på hajk nu. Men pga återbud blev det inte riktigt så... Så jag fick en ledig helg, och eftersom jag pratade med min Snygging när jag fick reda på det så bestämdes det att jag skulle åka dit.

Så nu sitter jag i Västerås och bloggar, väntar på att tvätten ska bli klar och att Snyggingen ska stiga upp. För sen ska vi äta lunch på Pizza hut och utnyttja presentkort på Intersport. Kanske blir det en bikini, eller ett par skor... Vi får se vad som finns helt enkelt!

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. På söndag eller måndag ska jag iaf till Reftele och fira mors dag och inventera material.

Expressen har en fototävling där man kan vinna 100 000. Det vore ju trevligt. Illa att man inte är nån fotograf... Månadens tema är "djur och natur," kanske skulle skicka in bilden på Öresundsbron  eller havet eller nåt.. =P

Fick just reda på att F inte får fortsätta. Illa. Kommer inte alls bli samma sak nu! ...Ska vi göra som Märtis föreslog och börja ställa krav!? Haha!

Skövde

Nu sitter jag i en underslaf i Skövde och gör mest ingenting... Åkte från Älsklingen vid halv åtta imorse, för att sitta och sova på tåget tre timmar. Väl framme satt jag och väntade på stationen innan Eniz dök upp först av de andra. Vi väntade en stund, sen gick vi till Pim's, där resten av gänget snart gjorde oss sällskap och vi åt lunch.
Sen fick vi i uppgift att hitta snygg paketering, det vill säga en vara som tilltalar mer än en annan just p g a förpackningen. Detta för att vi ska kunna hitta ett bra sätt att packetera scouting.
När det var gjort åkte vi iväg till Fame world för att spela paintball utan färg. Grymt roligt! Fast jag har allt ett märke på benet, jag är lite klen... ;-) Vi fick iaf lika många segrar som ett annat lag, även om de vann över oss i finalen. Men, som F så vackert uttryckte det "Du borde ju ha bäst statistik på allt vi har gjort sammanlagt." Oh yes, och det måste ju vara tack vare mig i laget då, inte att jag valt rätt pers för rätt aktivitet.... Hehe.
Kvällen spenderades på Billingehus, där vi åt gott och drack alkoholfritt vin. Inmundigade kalv och risotto. Mumma. Vi delade också ut presenter till höger och vänster, eller ja, F och Johanna och Maximilian fick iaf. Det verkade uppskattat, bra det!

Men ack, nu börjar min skuldra göra ont igen, det är nog för att jag inte är i närheten av min mästermassör. =(

Helgen har iaf varit helt underbar... Lycka! Verkligen en försmak av vad som komma skall. Första gemensamma sängkläderna, det är stort.. ;-)

Ses snart igen hoppas jag... Även om det är tråkigt i Växjö. ;-P Åh, fixa massa saker så det löser sig med flytten, tihi.

Näe, vad ska man göra med sitt liv en kväll som denna? Lite trött o seg, men orkar inte heller gå och lägga mig riktigt! Ahja, vi får väl se!

Pratar med Matte borta i USA också. Så himla längesen vi sågs, det är illa! Men snart kommer han hem, då ska vi hälsa på varann mest hela tiden. Tänk va glad min Snygging ska bli dessutom! ;-)

Saknar... <3


Bjäff tycker vi inte om

http://www.expressen.se/nyheter/1.685853
Haha, Lotta kan ju behöva all hjälp hon kan få. Själv är jag av uppfattningen att hundar som är så små att dom måste ha kläder inte förtjänar att kallas hundar, utan råttor. Det är de som borde förbjudas istället. Då skulle man inte behöva förbudet mot klänningar och solglasögon.

Jag borde duscha, ty ikväll ska vi ta en tur till Lena. Sen ska vi kanske hämta Elli och tjäna en hundring. Men vi får se.

Idag har vi varit bilakut när Calibran inte har startat. Hihi. Illa med en sån bil som man inte kan köra i! Så fick vi åka en sväng till Biltema också, fast stannade dock i bilen. Mitt besök på 1½h där i förrgår räcker...

Nu missar jag dock Legally blonde 2 ikväll, och det är ju illa. Även om den inte är lika bra som ettan är den helt klart sevärd. Vi blondiner är inte alls dumma!

image26
När jag var utelåst hittade jag kameran i väskan. Här är trädet utanför min dörr.

image27
Och här är trädet igen...

Näe, duscha var det!

Trevlig helg!

Känns som söndag

Var uppe sent igår, så är lite seg idag. Men det gör inget, för jag tycker om såna sena nätter!

Nu tittar jag på en intervju med Magnus Carlsson. Tihi.

Sen ska jag och Snyggingen åka och äta på BK. Det är inget ställe vi brukar äta på, men har länge varit sugen på att smaka den där baguetten dom gör reklam för.

Ikväll blir det kanske ett besök hos Lena. Trevligt!

Ajdå, förstår att du vill spara dina sista 76:- Vi får ta det där besöket en annan dag! För paket vill jag ju ha ju, hehe.

Näe. Göra nåt...

Slappt

Idag har jag inte gjort många knop direkt. Mest tagit det lugnt, kollat GG, jobbat lite. Rätt skönt.

Nu känner jag dock för att aktivera mig lite, känner för en gångs skull för att städa. Japp, så får det bli.

Sen ska vi iväg och handla lite, antagligen ingredienser till kladdkaka! Var riktigt längesen nu... Illa! Ska skriva handlarlista sen också tror jag. Det är skoj!

Nu är det ett par hundar som skäller högt här utanför... Humm!

Blir ingen utflykt imorrn, illa... Men då kanske man får besök istället!? ..Näe, förlåt, jag ska inte tjata! ;-)

Vi hörs!

Jag borde...

* Packa
* Diska
* Sova
* Tvätta
* Skriva

Och jag ska stiga upp vid åtta imorrn, ska åka vid tjugo i nio... Weii!

Förlorade ikväll igen, måste ta tag i det där. Men det var ju iaf inte lika stor skillnad som förra gången, det tackar vi för! =)

Näe, nu ska jag sova iaf. Packa klart imorrn. Det jobbigaste är ju lakanen. Ahja!

Mess? ;-)

Nattinatti

Borttappat

Upptäckte när Älin skjutsade hem mig efter fritidsscoutingens sista lyckade möte att mina nycklar var borta. Så, eftersom hon redan hade hastat till djursjukhuset satt jag utanför mitt hus i 45 min innan hon messade och sa att de inte var i bilen.
Bara att traska ner till kontoret, låna Lenas nycklar o kom in... Inga nycklar där heller. Morr, tänkte jag då! Tur att jag hade T med mig som moraliskt stöd under hela tiden!
Näe, Älins telefoner avstängda och jag hade inte en aning om vad jag skulle ta mig till... Så det fick bli att sätta igång datorn och beklaga mig hos massa folk. Skönt med lite stöd, även om det inte fanns så mycket för dem att göra...
Nåja, jag tänkte att jag skulle blogga av mig lite frustration, och just då kom jag på det... Jag la ju nycklarna i en påse på fritidset, en påse som nu står i Älin och Anders bil. Bara att försöka få tag på nån av dem, men pga scoutmöte och döende katt var det svårt.
Till slut, för en liten stund sen, ringde Älin. Hon skulle kolla efter och sen komma ner hit. Jag håller tummarna fortfarande, för än har hon inte dykt upp... Men de bör vara där!
Så förhoppningsvis kan jag lugna ner mig ännu mer snart!

Imorrn ska jag till Jkpg och sen till Skövde och sen till Västerås. Vilket sammanträffande att Älin också skulle dit! Hoppas bara att det fortfarande finns tågplatser kvar då! Som det ser ut nu blir det 147:- Shit vilken skillnad bara på att ta sig till Jkpg!

Ahja. Hem till en kväll med nån god mat och Grey's. Nu var det Älin som kom, och hon hade med sej dom! Weeeha! Off home.


Syrener

I hela Växjö blommar syrenerna. Det är så fint och luktar så gott, funderar på att öppna fönstret så att det doftar in lite härligt... I like. Dock tror jag det börjar regna snart så att det regnar in... 

Jag var på vandringshumör när jag kom till stan så jag strosade runt lite på kyrkogården vid stationen innan jag gick hem. Jag tycker o kyrkogårdar. Kan vara efter fem års sommarjobbande på Reftele/Ås/Kållerstads kyrkogårdar. Men det är så fridfullt. Alla gravar med människor som folk har älskat och saknat. Inskriptionerna på vissa stenar som talar om lite om hur de levde sitt liv. Yrken eller hedersuppdrag... Det är så lugnt och fridfullt. Samtidigt så sorgligt.

Dagen började vid sju med avfärd från Snyggingen. Fick åka ersättningsbuss till en början, men kom hela vägen till Varberg där jag blev hämtad på stationen av Dammis. Efter lite mat åkte vi till Träslövsläges familjecamping och vårt möte med Jeanette. Det gick så bra och kändes grymt! Mycket trevlig person som hade koll på saker och ting. Och hon bjöd på glass från affären. Mums! ;-)

Åkte sedan med till Borås där jag tog tåget till Växjö. Och nu sitter jag här.

Imorrn eller på torsdag tillbaka till Snygging. Det är det bästa!

en annan Adam, det finns givetvis starka anledningar. Men det är en trevlig stad överlag! ;-)

Damn tåg!

Jag tycker ganska mycket om att resa i Sverige. Speciellt när man är på väg till något, och inte från... Jag var på väg från Snygging till jobb. Men vår skjuts blev lite sen, så missade tåget.. Det började åka när vi sprang ner för trappan...
Ahja. Nu fåt jag iaf vara kvar här tills imorrn. Wei! =D

Imorrn ska vi till sista campingen. Mm-mm. Sen ska jag tillbaka till Växjö, vara där en dag och sen ska jag tillbaka till Västerås. Wei! =D

Nu tittas det Time out. Wei! =D

Pizza är gott!

Näe. Läsa sen en sväng sen. Det är också trevligt!

Heirå!

Helg i Västerås

Natt. Snyggingen sitter och spelar krysslåda undertiden jag bloggar.

Dagen idag har spenderats mestadels med Erik, Mikka och Elli. Var även och besökte Hammarn en sväng. På vägen dit fick jag frågan om jag hade körtet med mig, och eftersom jag hade det fick jag köra Calibran. Trevligt! Trodde jag faktiskt inte! Men ägaren verkade ju inte så uppskrämd iaf... Och innan lördag ska han visst ge mig körlektioner, haha. Så att jag kan utnyttja bilens fulla potential... Moahaha.

Igår var va barnvakt. Allldeles för tidigt att stiga upp tio över sex, var helt off hela dagen. Men Ellias, den yngste av Snyggingens bröder, han är så söt. Vi hoppade studsmatta, och min omtänksamma vän Caroline, tanten bröt inte lårbenshalsen!

Kvällen avslutades ju dock med besvikelse, ESC är ju sjukt! Jag ska bojkotta! Eller nja, kommer jag inte göra nästa år ändå..!

Kom upp tidigt i fredags, sov en stund, cyklade och gick ut med Tjejen, Sen var vi på dejt, vår första, haha. Åt thai och kollade på Spindelmannen 3. Den var helt okej!

Nästa helg ska vi ut och åka antagligen. Trevligt! ...Brum brum...

Jag är lite seg... Men jag har fått en Bamse-sparbössa! =)

Natt. Sova jämte min. Mys!

Färd

Imorrn ska jag som sagt ut och resa... Efter några år av helgfärder, två bostäder och en jäkla massa läger och hajker, har jag ändå lärt mig packa rätt bra. När det behövs. Men jag har en tendens att alltid glömma nåt, typ tandkräm. Dock slipper man ju det ibland, som tur är.

Jag brukar inte heller skriva packlistor eller så, även om det är ganska roligt... Men det görs bara vid lite mer speciella tillfällen. 

Fast jag tänkte roa mig  med att skriva en nu, för jag ska snart packa nämligen...

* Jeans -Svarta, Lee
* Underkläder -Några olika
* Strumpor -Några olika där också
* Toppar -Röda Hong Kong, lila, jiingi för mötet med campingen
* Linnen - Svart, vitt lila
* Kjol?
* Necessär -Deo, parfym, tomtetandborste, tandkräm, basic smink m.m
* Dator -med sladdar och rosablommig mus
* Kalender
* Ryggsäck -Med all extra skit i facken
* GG-skiva - sex eller sju osedda avsnitt
* Offside -läsning till pojken

Färdas i de bruna baggy, röd långärmad och grå jackan...

Påkommet senare:
* Handväska -Med ännu mer skit i
* Stegräknare -Kul att hålla koll på

Förslag:
* Matsäck - Vid försening
* Sovsäck -Se ovan

...Kommer inte på nåt mer. Men fyll gärna på listan om du vill!

V?ster?skarta


Mer hav

Sten

Hav och bro
...Tog ett par bilder till på turnén, här är från Malmö.

The pain is killing me...

Jag har ont i mina axlar, skuldror och min nacke. Gigantiskt stel och med fina små knutor... Eller ja, stora knutor. Ahja. Jag får väl se om det botas av skumbad.. ;-)

Måste utnyttja mitt friskvårdsbidrag lite... Massaaaage!

Nu kollar jag Sound of Music... Klassiker, illa bara att det är VHS så kvalitén är käss!

Iprén? Zon? Tigerbalsam?

...Hjälp vad jag klagar! =P


Tihi. Dejt. Tihi.

Paus...

Jag sitter och jobbar, för ovanlighetens skull..Eeh.. Men tar en liten paus såhär vid lunch. Haft ett scoutmöte idag också, och ska ha ett till... Men sen är det snart slut med den saken... Ska be om klasslistor på Pilbäck idag, så vi kan lägga in dem i Madicken... Sen ska vi ju göra på nåt sätt med Islamiska också, så vi ser hur många medlemmar vi får där...

Imorrn bitti... Stiga upp vid fem typ... =S Jos är ingen morgonmänniska!

Träslövsläge är sista campingen, eller ja, första! Weeha...

Dammis, Dammis, vet du vad som ligger i närheten av IOGT-NTO-lokalen i Västerås? Näe, det ska kanske inte behövas, men ändå!

Vad ska man äta idag då? Inte hungrig!

95

Imorrn fanns inga biljetter norrut för under 685 kr, lite i mesta laget... Så kollade på fredag, iofs väääldans tidigt, men ett sånt där för 95 spänn! Bra bra bra!

Men illa att det inte blir imorrn, inte sova jämte... Men väcka istället... ;-)

Jag luktar massa rök, eldade idag på scouterna... Grillade banan och kokade nyponsoppa. De små barnen verkade nöjda!

Imorrn ska vi träffa en grupp barn som bara varit i Sverige en månad typ... Hoppas vi kan göra oss förstådda, men det blir nog mycket lek!

Varför är jag så trött nu för tiden? ...Dumt!

Duscha så snart Gräjjs är slut!

Hav...

Havet
Havet i Falkenberg. Jag gillar havet...

Turné avslutad

Började i fredags, tidig morgon, med resa till Karlstad. Väl där gick vi för att äta lunch, och vem dök upp på samma restaurant, om inte Bengt Alsterlind! ...Tjipp och välkomna till Hajk!
   Därifrån till Ransberg för jobb, möten och massa mat. Gick bra. Dagens lättnad. Jobbet klart, dom lyssnar verkligen på oss!

På söndagen dags för tåg igen, till Reftele. Där träffade jag som sagt Malin och hade allmänt trevligt. Sen hem, sena trevliga telefonsamtal och sömn.

Måndag iväg till Falkenberg  och Halmstad. Ett besök skulle ägt rum, men dålig timing... Illa det. Mer och mer sugen! Ahja. Fick sms också. F och J hade fått en liten Maximilian! Coolt. Det är dom och Zlatan. Åt på Laxbutiken, så gott! Men antagligen den dyraste dagens jag ätit, 92 jäkla spänn... och då ingick inte ens dricka!
Sömn i Dammis stuga, men inte på övervåningen tyvärr... ;-)

Dagen idag har spenderats i Skåne. Först i Malmö och sen i Landskrona. Det stod en BoIS-mugg på bordet där, tänkte på reklamen och vad för hemskt man skulle kunna utsätta honom för... Men det är bäst att vara snäll!

Sen körde Dammis mig till Hässleholm, och på vägen tog vi en lunch på Sibylla i Löddeköpinge. Nice...

Nu har jag kommit  hem, ska laga mig lite mat snart tror jag!

Heirå!

Iväg

Nu sitter jag och väntar på Dammis. Hon borde vara här snart. Vi ska till Skrea idag, sen ska vi till Halmstad efter det. Imorrn blir det Skåne. Wei! Hoppas dom är beredda på vår ankomst!

Nattliga samtal är bra. Sagor är också bra, speciellt såna man skriver själv! =D Tihi.


This is how I feel...


Nån bra textrad då? So why don't we go - somewhere only we know..? Jo, det vore trevligt. Sommaren? MG26? Tihi.

Because the night belong to lovers...


Ååååka tåg

Har jag spenderat en ganska stor del av dagen med. Från Karlstad till Gbg, byte där och vidare till Gnosjö. Blev hämtade där. Hem, prata tele, åka till Malin, kolla bilder, och nu sitter jag här... Ska snart slå en pling, sen sova.

Trevligt att träffa Tempo-tanten igen, haha.

Det har varit en ganska omtumlande dag. Phew. Men det blir bra. Det blir det! =D

Upp tidigt imorrn! Bläää. Ahja. Hoppas vi lyckas hos campingarna!

Gonatt alla människor. Sussa sött!

Vad ska man göra med sitt liv?

Jahapp... Jag har fått jobb... I Västerås eller Uppsala... Men jag vet inte... Friheten ska man ju ta i beaktning också... Och sånt. Men aa... Du vet ju hur jag känner, vill inte vara ivägen eller så. I understand.. Men aa... Mycket som ska tas i betänkning... Jag vill prata... Men nu kanske det inte är läge heller vid den här tiden på dygnet.. ;-)... Men om jag ska ta ställning till saker och ting idag är det svårt...


Jag vill skriva massa saker här. Men hur ska jag kunna? Jag kan inte sånt... Skrivande. Här. Näe, nån annanstans får det bli... Tankar... Som ingen läser som inte får eller bör... Eller vid fel tillfälle...



Oh, can't you see..?



Lättnad.


Älskar dig...


Ransberg

Nu sitter vi och planerar ännu mer camping på vår herrgård Ransberg. Jag är alltså i Värmland.

Ska vara här i helgen och jobba lite. Nice att träffa folk. Och idag är vi tre som pratar om Reftele. Scout-Lina är också här!

Var sjuk igår, typ feber. Tur att det gick över!

Gah. Vill inte. Men varför?  Kan det inte bara låta bli? Jag vet ju hur det ligger till, men ibland kommer djävulen. Förlåt mig!

Saknar dig. Massa. Just nu... <3

en annan adam, det är lugnt. Jag ber om ursäkt för att jag skadade dig!

86?

Sitter och lyssnar på Snook. Snart ska jag ringa PS, sen ska jag sova. Rätt skönt faktiskt! Och imorrn blir det sovmorgon, Älin kommer inte förrän halv nio. Gutt!

Imorrn, liksom idag, blir det två scoutmöten under dagen. Fast imorrn blir det mega med 25 barn på det ena och 34 möjliga på det andra... Håll tummarna! Men medlemmar blir det, som mest 86 nya, men riktigt så många blir det inte antagligen...

86 är för övrigt en mucho bra årgång!

Måste skicka mina hyreslappar till Skåne. Turning torzo ska dom till. Weii. Sen ska jag flytta!

Min playlist alltså... Nu spelar den Friends. Undrar återigen vad det är för musik som finns... Men skyller på brodern, det är han som har stått för majoriteten av låtarna! =P

Malin är hemma igen! Ska kanske träffa henne och Milla på söndag... Skoj skoj!

Siggespremiären var ju i måndags. Kommer det bli nån loge i sommar månne? Det hoppas vi!

Näe, nu är nog fotbollen slut... Så en liten stund innan Skrabbs ska nog hinnas med! Tihi.

Förlorade stort... Men det var mot ett a-lag, morr. Inte så snällt mot stackars lilla mig!

Nu spelar den iaf en lite mer normal låt... originalet...
I say love, it is a flower
And you, it's only seed

Näe, sova var det va?

Nattinatti! (Åh, barndomsminnen, det var alltid så mamma och pappa sa godnatt när jag var liten...)

Femton cm reklam

Låg och väntade på mig i postlådan... Så blir det när man är borta för länge. Men det är jag så gärna..!

Imorrn ska jag upp halv sju, så ska sova snart... Men först, lite Offside, som även den låg och väntade på mig här hemma.

Jag har haft det så bra. Tack!

Saknad.

HT uppställt också... En guldelva? Knappast.. Haha.

Nu? De rosa lakanen! Men det väger ändå inte upp.. =P




                                                               (Okej, han är snyggare nuförtiden!)
image20      image21
Min Freddie-kopia! ;P