Mord

Sista avsnittet Morden i Midsomer med den riktige Barnaby, John Nettles, ikväll. En era går i graven etc. Men jag kommer sakna honom! Dock har jag massor av dvd:er som följde med Expressen ett tag. Inte alla, men tillräckligt många för att hålla mig sysselsatt ett tag om jag vill.
I övrigt börjar jag bli trött, trots att klockan bara är typ tio. Jag får nog gå och lägga mig tidigt ikväll, så att jag kan stiga upp och plugga lite till imorrn. Läsa kurslitteratur. Den är inte jätterolig, handlar om vuxna och bibliotek. Men förhoppningsvis blir det lite roligare när de nya böckerna kommer. Handlar om projektledning. Jag har ju iofs jobbat med det och läst massa sånt på Wendelsberg, men vi får väl vad man får för annorlunda perspektiv.
...Jag undrar hur det slutar.

Soffan

Det gäller att göra saker ordentligt. Därför skulle jag bryta eremitskapet igår med en resa till Göteborg. Jag hade alltså bokat in frukost med Sven, där bland annat scoutstruktur diskuterades, givetvis. Efter det gick jag på Nordstan, en lördag. Därefter, lunch med Märta. Räksallad, lite Indien och lite Australien bland annat. Direkt därifrån till att träffa Sigge. Vi klarade av Femmans sport och alla tre Naturkompaniet i centrum. Sen kollade jag in hans lägenhet strax innan han flyttar från stan. Och därifrån tillbaka till stan för att träffa Anna för en tur hem till henne. Och dit kom också Dan på besök.
Nu är jag tillbaka hemma på soffan och funderar på att baka scones till eftermiddagsfika. Mycket nöjd med gårdagen. Jag måste nog flytta till den där stan snart.
Nähä, nu blev jag sugen på att titta Gilmore Girls. Det kan inte vara hälsosamt för studierna...

Eremit

Hela förra hösten och fram till i fredags har saker och ting varit ganska intensiva. Mycket i skolan, mycket ideellt på flera olika fronter. Därför har jag lite gått i ide sen jag kom tillbaka till Borås i söndags. Jag var i skolan och på scouterna i måndags, sen dess har jag inte gjort många knop och inte varit så långt utanför dörren (förutom en tur till Skene i onsdags). Men ack så skönt det har varit. Det var det här som behövdes för att samla kraft inför en intensiv vår.
After all, vad är ett spa mot Torgilsgatan?