Ja det är fredagskväll...

Gammal hit där. Ska jag också ge bort poäng då? Vilken låt börjar refrängen på det sättet? Och för tre poäng vill jag även ha upphovsmakare. =)

Helt slut efter Dag X. Massa ungdomar och annat folk, men vi fick iaf endel intresserade av att bli scouter... Hoppas dom vill fortsätta!

Ska åka hem om en timme. Orkade helt enkelt inte med det tåget som gick för två minuter sen, men hörde iaf hur det dundrade förbi utanför fönstret. Sitter på kontoret nämligen, har varit en väldigt hektisk dag...

Imorrn ska jag upp jättetidigt och åka till Jkpg. Och på kvällen kalas. Mm. Får väl se hur pigg jag är då...

Jobba hemifrån Reftele? Kanske det kanske! =)

Läger i Hallsta!? =P

Dag X

Nu sitter jag och förbereder mig mentalt för Dag X samtidigt som jag håller tummarna för att överföringen av mina gigantiska mail ska funka... Ser sådär ut, måste jag säga... =S Varför kan inte vi skriva ut??? Jag blir så trött!

På tal om överföring, väckte nyss Snyggingen för att jag ville ha Grey's.... =D Han lät trött, min stackars lille pojke. =P Men jag var snäll och lät honom somna om igen!

Hattrick är ett gift, det märks redan nu. Ja, jag har börjat spela. Nördigt, japp. Men jag är bara nybörjare och inte alls lika inkörd som vissa andra.. Tack och lov för det! ;P

Gah, fortfarande stressad! Morr.

Men ni skrev iaf lite, tackar! ...Fortsätt så!

Älin ser också stressad ut. Usch, jag bara fördröjer henne... Men om Dammis kan svara så kan vi komma härifrån snart kanske... Hoppas det funkar!

Stress i massor

Varför är allt hektiskt på en och samma gång???


Jag hinner inte med detta. Dessutom är jag lite nere. Men jag villvillvill inte vara det. Jag är dum. Förlåt. Gah. Jagvillflytta.nu. Typ. Frustrationsdag på hög nivå.


Dessutom är ni dåliga på att kommentera. Plis do!


Måste iväg... Massa måsten.


Kom.

Besök i vårkvällen

Jag sitter här och har det rätt trevligt. Snart kommer besökarna. Då ska vi handla mat och toapapper och sen blir det fotboll för hela slanten! =D Me like.

På lördag ska jag till Jkpg och träffa Eerdal. Hon har numera bytt namn i den här bloggen, hon är föredetta EE. Bara så man vet...
Well, anledningen till att jag ska till stan egentligen är väl för att Systern ska skriva IB-provet. Vi kommer kanske bli en sån där familj... Trodde jag aldrig, men min allvetande vän Caroline verkar veta sånna saker!
Sen ska vi köpa skor till Systern. Hennes Conversisar är inte vad de en gång var...


You light up my life
You give me hope, to carry on
You light up my days
And fill my nights with song

Duktig Josefine...

Jorå s'atte. Vissa dagar har ni rätt... =P Idag steg jag upp strax innan tio, även om klockan var ställd på halv nio..  Sen städade jag! Turbostädning, plockade undan allt, diskade, putsade och fejade. Dammsög också, hann tyvärr inte torka golven.

Sen pratade jag försäkringar och pensionssparande. Jag är gammal nog att prata pension, och jag är numera pensionssparande! Det ni!

Snart ska jag bara ta mig ner till jobbet också. Klistra lite kuvert och så. Skriva ett erbjudande. Men jag borde äta lite först!

Ikväll kommer Brodern  och Maffe. Mm, jag vill också till fjällen.

På lördag, träff med flickorna. Och kanske några pojkar också. Men iaf, hemma hos Milla o Jonas. Var ju längesen ju...

Så är det!


Back at the office

...Skulle bara in och kolla om man kan beställa broschyrer till Jiingi. Och sen fastnade jag lite... Men det är ju alltid trevligt att sitta och slösurfa, även om jag ska röra mig hemåt snart.

Imorrn kommer en kvinna från Folksam hem till mig. Spännande! Vi ska typ diskutera försäkringar och pension. Humm... Jaja. Hon ville ju komma, så då låter jag väl henne då.

Sen på kvällen kommer Brodern och Maffe. Dom ska va i min lägenhet till typ två på natten. Hur ska jag klara det, jag som aaalltid går och lägger mig tidigt!? (A) Eeh. Det löser sig nog! Dom ska vidare till fjällen sen, träffa Malin o så. Kul ju!

Eftersom jag alltså får besök måste jag städa. Min lägenhet ser ut att ha genomåkts av en tornado eller liknande. Det är ganska illa, men förhoppningsvis klarar jag av en effektiv snabbstädning. Rätt skönt också.

Jag har sett Casino Royale nu. Den var grym! Skönt att ha nåt att göra på tåget också...

Jag borde sova också, är trött. Men vi får se hur det går med den saken, kommer nog kanske prata lite fon ikväll också kanske förhoppningsvis... ;-)

I värsta fall; I can take it... Tight, men ändock.

Saknad.

Sol, varmt, härligt!

Sitter på Örebro central och solar och har hittat ett trådlöst som jag loggades in på. Och då tänkte jag att det här måste dokumenteras.

Efter en alldeles för kort dag tillsammans med flickorna är det dags att sätta sig på tåget om en halvtimme... Planeringen har gått bra, infon ska skickas ut till campingarna i veckan. Hoppas dom nappar! När ska man ha semester då!? Humm...

Jag vet iaf lite när jag ska vara ledig nu. En helg speciellt, hade jag tänkt! Tihi... Jag och Dammis och våra planer/ vårt revoltande.. =D

Det är så himla skönt ute, sommar typ!

Är jag konstig? ..Snälla, inte så jättekonstig va?..


Örebro

Sitter och jobbar nu, planerar. Det är skoj att se hur projeketet växer fram.

Varför vill folk stiga upp så tidigt för!? Kvart i sju ringde klockan!


Jag vet inte, jag. Men jag saknar honom. Massa. Hoppas vi ses snart igen...

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Typ sommar


image6

Det är så himla skönt ute! På fikarasten satt jag och Älin ute och tittade ut över sjön. Nu blev iofs bilden väldigt mörk, men solen sken från en klar himmel och vi solade oss mot väggen. I like!

Åkte från PS vid fem imorse. Böh! Är endel trött, kan man säga! Snart fritidsscouting också, och sen är det Örebro som gäller ikväll. Ska planera mer om campandet. Och hem imorrn igen. Hoppas på massa trevligt sällskap! =)

Jag har haft en underbar vecka. Bara så du vet!

...Det är inte meningen. Och jag ska försöka låta bli. Men jag tror jag har kommit på skillnaden..!

Och till hösten..? Vad ska man då göra med sitt liv? Kanske allt går som vi vill denna gången..! Hoppas...

Vår eller vinter?

Det är den stora frågan. Ligger och tittar ut genom fönstret, där skiner solen men det är molningt. På tv tittar jag på skidor. Humm... Men jag röstar nog för vår iaf!

Jag har ju t o m vart ute idag... Tidigt! Tjejen skulle ju rastas. Hon hade iofs kissat inne inatt. Så jag har svabbat golvet också, riktigt duktigt.

Nu har jag brett oss några mackor, och funderar på att duscha. Men sånt är jobbigt!

EE ska äta våfflor. Vill också ha ju! Hur kan man inte tycka om våfflor, Snygging?

Våfflor!

Pinsamt!

Vad finns det säkerhetsvakter för om de inte ens kan hålla undan supportrarna från att inte springa in på plan? Brasilien har varit här, och på två matcher och en träning har det sprungit in folk på plan. Det känns bara så onödigt! Wtf.

Tjejen ska sova här inatt! =D Hon är fortfarande lätt svarsjuk på oss...

Skidor? Kan Sverige åka sånt fortfarande? ...Tydligen!

Ligg, Tjejen!

Just nu är vi hundvakt åt Tjejen. Det är trevligt. Och framför allt är det jätteroligt att hon blir svartsjuk och ser väldigt ondskefullt på mig så fort jag och PS är i närheten av varann. Mwehehe. Jag tävlar mot en hund... Och jag leder! =D

Igår var vi hemma hos hans familj. Det var trevligt, god mat och roliga spel. Vi spelade apspelet, skitkul ju! Men rätt svårt ibland... Vill ha iaf, kanske skulle skaffa mig Playstation.
Sen spelade vi TP. Jag och Snyggingen vann givetvis. Haha. Vi är dom bästaste som finns!
Hem fick jag köra bil! Det var en jättekul bil ju, med turbo. Mwehehe. Men givetvis körde jag ju inte för fort, nej då, inte alls! (A)

Hur ska jag göra med jobbet då? Jag vill kanske fortsätta... Men inte i Växjö. Örebro? Stockholm? Mmm, det tål att funderas på. Och vad händer om det inte finns plats där? Näe... Plugga? Kanske det, kanske...

Vad händer ikväll då? Vi får se helt enkelt!

Idag är en bra dag. Så det så. Iofs är alla dagar med PS bra dagar, men idag känns extra bra.

Illa att jag missar vår reunion. Jäkla musikal. Morr. Men vi får ses en annan gång! =D

Maskar!

Vi var hos doktorn med Tjejen sen i tisdags. Som tur var mådde hon bra! Och det bästa, såg massa andra jättesöta hundar där ju! Villvillvill ha en vovve!

Köpte bara ett diadem på shoppingen, jag tyckte iaf det var fint! ;p

Igår spenderades dagen i Sthlm. Mötte Dammis på stationen. Sen gick vi och åt innan vi gick och lyssnade på Åsa om breddad rekrytering. Intressant. Blev endel diskussioner och så, givande!

Sen ville vi ju se slottssprinten. Så jag fick med mig Dammis på det, och så bestämde vi att hon skulle följa med mig till Västerås och hälsa på PS en sväng. Sagt och gjort, vi stannade lite i huvudstaden och gick lite i affärer och så. Kändisspotingen var Andreas Lundstedt. Woho. Sen gick vi och fikade på Chokladkoppen, mysigt i Gamla stan och trevligt sällskap med Dammis, T, Sofie och Ellen.
Att titta på skidorna var svinkallt, men det var roligt att se det i verkligheten. Somnade iaf på tåget tillbaka.

Idag har vi jobbat, Dammis och jag. Pratat om campingscoutingen, ser verkligen fram emot det. Har också återupplivat gamla minnen, på tal om maskarna... Worms 2! Så himla kul! Tyvärr är Snyggingen bättre än jag på det, men men. Jag ska minsann öva upp mig! =D

Idag är det fredag. Jag måste köpa en tröja att ha på mig ikväll. Mm-mm! Man vill ju göra ett gott intryck.. Haha.

Jag har ju det så himla bra!

Hjärndöd generation

Det hette bandet som spelade på Sticky i fredags. Efter en trevlig fika med Märtis och T var det dags för utgång med T, Johan och Sigge. Men hårdrocksförbannelsen var uttalad över Gbg, så vi beslutade oss för att åka hem, sova och göra ett nytt försök dagen efter. Det roligaste var de alkoholfria shotsen Johan beställde in!

Jag befann mig alltså på Sveriges framsida för att hälsa på T och ha det allmänt trevligt.

Sen på lördagen tog vi det lugnt med sovmorgon, innan vi åkte in till stan för att titta en sväng i affärer och för att fika med Nånannan. Det var riktigt trevligt. Borde göras oftare. Sen bestämde vi med pojkarna från gårdagen att vi skulle träffas och äta på Jensens Böfhus. Mmm, entrecôte. Men smakar det så kostar det, har en nota i fickan på 936 spänn... Tur att det var för fyra pers iaf!
Efter det, Trädgår'n. Åh, riktigt kul där uppe på övervåningen, och även här shotades det friskt. Bartendern brukar inte få en sån beställning så ofta, undrar varför... Nykterister borde väl också få shota eller!? Haha

Hemma hos T vid kvart över fyra, somnade vid halv fem.

Upp alldeles för tidigt för att hälsa på Dammis och planera sommarens stora projekt, Campingscouting. Ska bli så himla kul! Roligt att planera också, och vi får ju faktiskt saker gjorda även om vi halkar in på annat ibland... Sen hem till Växjö iaf.

Måndagen spenderades delvis på kontoret, delvis med Knarkus på fritidsscouing, delvis på tåget. Skulle upp till PS. Mmmysigt.

Upp alldeles för tidigt idag för att ha telemöte och strukturera upp sommarens projekt. Snart bör F ringa också, så vi kan prata om ett BTM-läger jag ska hjälpa till att anordna till sommaren.

Haha, på fredag ska jag träffa Mamman, Björn och Syskonen. Ojoj. Hoppas iaf det blir fint väder så man får vara med om årets första grill!

Näe, stiga upp snart kanske! Ska till stan när PS och Elli kommer tillbaka från doktorn, behöver en tröja och strumpor... Och skor!

Strömavbrott

Man ligger och läser sin Offside i godan ro, när allt blir mörkt och tyst omkring en. Och inser då att hela stadsdelen har slocknat! Inte ens i Reftele under Gudrun försvann strömmen, men nu mitt inne i Växjö ska det tydligen vara så. Därför testar jag att blogga från mobilen. Säkert svindyrt, men wtf. Nu ska jag sova! Godnatt!

Ursäkta!

Den 18/12, 2006, så meddelade Östers IF att Hasse återvänder till föreningen, denna gång som strategisk rådgivare. Wikipedia

Ajdå. Nu vet vi iaf vad han gjorde i Växjö... Tänk så lite man vet!

Nu kollar jag Gilmore Girls. Det är trevligt.

Imorrn ska jag hälsa på T i Gbg. Oooh va roligt!

Jag vill också titta Jihde!

Seg o trött

Jag sitter här och halvsover. Och inte hinner jag hämta kaffe heller, för Kim ska ringa alldeles strax, så ska vi diskutera saker och ting med IKEA. Det har tagit en oväntad vändning det där, jag vill också träffa Kamprad. Ska bli ordförande för SSR jag också!

Glömde ju, imorse när vi skulle till station/jobbet mötte vi Hasse Backe på gatan, med en rullväska bakom sig. Riktning Värendsvallen. Eller ja, kanske hotellet på andra sidan vägen. Men näe, Backe på väg till Öster, kom ihåg vart ni läste det först... Eeeh!

Köpa en penna!? Haha. Jag vill också ha en Turkkiosk! =P

Kladdkaka! Det är gott! =) Då blir det både i helgen och nästa vecka tror jag.. Haha!

Äta ballerina!

Lycka till...


Hej då

Nu har han åkt hem... Sa hej då vid tåget för en halvtimme sen, sorgligt... Sakna!

Men han lämnade ju iaf ett märke. Ehrm. Haha.

Vad ska jag göra i helgen då? För en gångs skull har jag inget planerat. T, ville du ha kladdkaka!? Bara att säga till... =)

Känner ingen större lust att jobba för tillfället... Men men!


Näe, projekt kanske... Camping och läger till sommaren. Kul kul cykelhjul!

Ooh, igår började Grey's Anatomy. Så himla bra. Men stör mig på att Meredith inte har valt McDreamy än. Buäh, han är ju den rätte ju!

Min.

Projektbeskrivning

Det är vad jag sitter och skriver på nu. Känner mig så duktig, är typ klar med den... Eller ja, Linda ska kanske läsa och lägga till nåt, men det är en bra början iaf. Jag gillar att sitta och skriva lite sånt, kanske för att jag för en gångs skull känner mig lite strukturerad!

Borde skriva arbetsrapport också, nu skäms jag. Dåligt! Men varför blicka bakåt!? Humm...

Dessutom har det vart dåligt med bloggande på senaste, har kanske haft lite för mycket annat att göra och tänka på... PS t ex.. =)

Puttinuttig!? Eeh... Haha

Står nästan en hel kladdkaka i köket... Mums! Orkade inte äta så mycket av den inatt, var massa mätt efter att Snyggingen hade lagat god köttgryta! Och städat hade han gjort också, jag tycker om!

Nähe, om man skulle gå ner till kontoret och sitta där en stund snart kanske... Jaja, vi får se!

Over there

Saknar Matte! Han har 23 grader i skuggan, vill också ha! Vill åka över dit snart och hälsa på, får göra nåt åt saken... Typ vinna på lotteri!

Så får det bli!


Baby, I'm the worrying kind

Fast för tillfället oroar jag mig inte så jättemycket... Menar, det mesta löser sig på ett sätt eller ett annat, det som sker det sker. Tror jag måste börja tänka mer så...

Tillbaka i Växjö efter ännu en helg i Reftele. Var hemma och övade på en musikal igår, ska sjunga på påskdagen. Kul!

Efter det bestämdes ett impulsbesök på Lager. Hittade ett par jeans, som var sköna och satt rätt snyggt! Svarta... Men jag ska inte berätta hur modellen ser ut, för det låter så fult! Hittade ett par till min Snygging också. Mm, we like.

Sen var det ju Melodifestivalen på kvällen, rätt låt vann. Även om jag gillade A little bit of love också!

Herr PS har vart givetvis varit med mig hela tiden, det känns underbart!

So we break up a little bit, make up a little bit, shape up a little bit... Ja, så kan det va!

Mm, finns risk för att PS ibland kan riskera att råka ut för ödet att ibland kallas min Snygging.. Aoch!

Fröken Olssons

Sitter och jobbar i Gbg med vårt lilla projekt. IKEA. Spännande! Och gott fika. Men jag är sugen på nåt mer gott, funderar på vad bara!

Min förlåtande vän Caroline, tack för att du har medkänsla med mig!

Jag saknar PS, som sitter hemma i min lägenhet alldeles alldeles ensam. Hoppas han klarar sig själv. Han är ju bäst, så det ska ju inte vara några problem... Men ändå.. <3

Hot sweet

Chili chips..

Nu sitter jag och kollar nyheter, gäller ju att ha lite koll på vad som händer i Världen. Innan dess åt vi pizza, PS åt jättemycket bara för att det var gott. Han såg lätt illamående ut efteråt! Sen fick han massage på den onda ryggen. Hoppas det hjälpte endel iaf!

Kaffe med mjölk!?

Imorrn ska jag vara finbesök hos T! Jag, Sandiis och Kim ska täffas och planera lite på nåt café, och på torsdag ska vi träffa alla kollegorna och utvärdera och planera lite inför framtiden.. Trevligt!

Dock vill jag egentligen inte åka härifrån. Men det gäller ju bara en natt, som tur är. På torsdag kommer jag hem igen! =D

Jag vill ha mjölk, men den är slut. Illa! Dessutom skulle jag dricka te. Men jag blev helt plötsligt inte så jättesugen mer... Eller jag vet inte, det är jag kanske. Får se om jag orkar göra det!

Mys! Massa, du är bäst!

Jobbar hemifrån

Mm, idag har jag inte vart på kontoret utan skött saker och ting hemifrån. Det är liksom lite annat upplägg då, att jobba lite, gå runt lite, titta lite tv, prata lite fon, mumsa lite på nåt, titta när nån sover. Kanske inte lika effektivt som att sitta på kontoret, men men!

Har varit en sväng på Ulriksbergsskolan för att hämta listorna på barnen som ska läggas in i Madicken. Weho. Barnen kom och sprang emot oss och gav oss kramar när de såg oss, det känns riktigt bra!

Nu kollar jag Oprah och ska snart städa lite... Konstigt nog känns det inte som en lika jobbig tanke som det brukar göra... Bra det!

Will Smithär cool!

Sällskap är trevligt! I like...

Muslimer

Nyss kommit tillbaka till kontoret efter ett besök på Växjö Islamiska Skola. Pratade med rektorn om att börja köra scouting på skoltid där, och de verkade grymt intresserade. Känns skönt! Även lärarna som idén nämndes för verkade vara väldigt positiva. Hoppas det lyckas... Isf får vi typ 40 barn till där!

Känns som en evighet sen jag bloggade... Fredags kväll, och nja, hockeyn gick väl inte riktigt som planerat. Eller ja, för Frölundas del funkade det ju bra. Men de andra resultaten gick inte riktigt vår väg. Blä. Men vi ser fram emot nästa säsong, även om vi kommer förlora massa spelare.

I lördags var det dags för ett besök hemma hos Märtis och Alex. Så, styrde kosan mot Borås där jag mötte PS, Märtis och T. Sen gick vi och fikade, handlade och till sist hem till lägenheten för matlag och Schlager-tittande. Riktigt trevligt, måste jag säga. Skönt att slippa åka hem själv sen också, PS skulle återigen få se Reftele.

Söndagen började i princip med söndagmiddag hemma hos Mormor. Det var väl inte så farligt va!? Haha. Tänkte kollat på Vasaloppet men orkade inte riktigt stiga upp...

Dessutom var ju en annan viktig händelse min Fon! Alldeles rosa och glänsande!

Haha. Vadslagning. Mwehehehe.
Fonen

Period 2

Japp, jag sa ju det! Ronnie Sundin! Nu hoppas vi, och gör precis som målskytten sa, "håller tummarna". Och Timrå skyller på utvisningarna. Haha. Och efter 1-0 kommer Alavaara och gör 2-0. Nu intervjuas Mats Ahdrian också. Sportchef. Äkta Göteborgare. Haha, det är bra. Men fjärde plats sen omgång 20. Varför kunde de inte legat där nu!?

Men kan inte Linköping göra mål mot Djurgården (1-1) och Modo vända mot Mora (1-3) så blir det slutspel... Men sån tur har vi nog som sagt inte.

Taggad!

Nu pratar dom om att publiken inte kommer komma nästa säsong. Pfft. Det kommer den visst göra!

Hockey

Nu sitter jag som klistrad framför tv:n. Det är så spännande! Frölunda äger spelet, men lyckas helt enkelt inte göra mål. 18 skott på en period, och inte ett enda mål. Hur lyckas man? Jaja. Än så länge ligger de ju iaf kvar i Ingenmansland så det verkar som om de får spela Elitserien  nästa år också. Men visst, det vore ju bra om vi vann och de andra resutaten också spelar oss i händerna så att det blir slutspel... Men det är väl att hoppas förgäves!

Vi hoppas på period 2!

Helt såld

...Det är ju såhär. Att vi har fått en ny kopiator till kontoret. Idag var det genomgång på den nya glänsande maskinen. Jag blev heeeelt fascinerad och fylld av energi under genomgången. Den är ju ett underverk! En kopiator, men så mycket mer än en kopiator. Skrivare, scanner, ja ett helt jäkla tryckeri står det där nere! Coolt.

Sen gick energin ner. Wtf.

Och så var det snart helg igen

Sitter på jobbet nu, ska ta tag ordentligt i IKEA idag tror jag... Men för tillfället sitter jag och fyller i blanketter och liknande. Skickar kvitton och traktamente och så!

Vad ska jag göra i helgen då? Vore roligt att åka och hälsa på Märtis i Borås, kolla Andra chansen. Mmm, lite sugen blir jag! Men jag ska åka hem först, fira Brodern nån gång under helgen tror jag bestämt.

Hoppas det kommer fram idag...

Prata med mig... Jag blir ju orolig här... Fast det tror jag du vet...

Jag är ju så trött! Låg nog vaken lite för länge igår, det var ju dumt. Men så blir det ibland! Tur att jag vaknade i tid idag iaf, även om jag inte ställt klockan. Glömde nämligen jobbmobilen på kontoret igår, och det är den jag brukar ställa alarmet på... Det var lite jobbigt, att inte veta om jag tappat den eller ej. Men den låg här under några papper!

Jag visste det... Eller visste och visste, anade. Man ska inte underskatta det där med logiskt tänkande, i kombination med tidigare erfarenheter och känslor. Är det det som bildar intuition?

...Är det sån jag är? Det är ju inte jag som besitter den makten...väl!?

Min torsdagsfestande vän Caroline, som du ser hade jag postat ett inlägg redan inatt. Men eftersom det var driftstörningar kom det inte upp förrän imorse. Men onekligen verkar det ju som om du hade kul igår. Fyllemail is the shit, tror jag bestämt! Hahaha. Snart ska vi festa ihop! Och ja, du kom ihåg mitt namn rätt, du kan vara lugn!

Vfjfms?

Natt

Nu funkade det....

Dagens kommentar till min smileyberoende vän Caroline... Hej hej!


Jag kan inte ens gå...

Musen

179935-4

Woho, nu ville den! Titta så himla fin! =) Och om man vill köpa den så finns den här...
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2142,CONTENTID=11121

Nytt och fräscht!

Idag är min och Älins första dag tillsammans, ensamma på kontoret. Därför passar vi på att göra iordning och fixa och dona. Efter en inköpsrunda på stan har vi hittat följande till kontoret:
   - En stor blomma
   - En mindre Hjärtan på tråd
   - Krukor till blommona
   - Nya gröna gardiner
   - Diadem som lilla blomman kan klättra på

Jag har dessutom hittat en datamus till mig. Tänkte inte köpa nån först, men sen hittade jag en som verkligen passade mig... Försöker ladda upp en bild, men det vill sig inte riktigt... Men det kommer!