Livet innan det kunde jag

Lite slappande i gillestugan igen, det är ju alltid skönt. Har nog förvisso fortfarande inte fattat att kidsen kommer imorrn, men det blir nog bra med den saken också.

Invigningsceremoni för min lilla patrull är klar. Ack så bra den kommer bli. Dikt och allt.

Det är sol och varmt. Och kommer så förbli under veckan, tack för det!

Ikväll:Köttvillan. Lugnet före stormen.

Back in the days

Oj vad trött jag är. Men glad. Sitter uppe i gillestugan på Kungshol och tar det lugnt. Funderar på att gå och duscha och sen lägga mig, ska ju vara igång i många dagar till.

Vi hade världens bästa Wild Kids-läger. 70 barn och de verkade nöjda när de åkte hem. Bara utmailning av utvärdering och inskrivning i Madicken kvar.

Och så midsommar. Delade tält med Dan och Hilda, och träffade massa gamla vänner. Så nu vet jag hur en midsommar här uppe går till också. Stångresning med dans, Kungshol cup, beach party och TP har helgen bland annat bestått av. Lite paint ball i skogen, lite fika på Fricks och lite been there done that där vi åkte runt och kollade in alla Rättviks sevärdheter. Så nu lär man väl inte träffa alla trevliga människor förrän FM tyvärr.

Nu kör vi igång med förarbete för Solvarg!

Babylon kan aldrig nånsin tona ner den

Ute och åker tåg. Här är det regn utanför fönstret. Det var dock sol en bra bit upp i landet, så hoppas att det fina vädret kommer upp hit också snart. Jag håller hus nånstans mellan Kopparberg och Borlänge. Knappt vagt.

Hann knappt spendera nån tid på min nya adress, var till att packa, hälsa på Farmor&Anders, Mormor och Viktor. Eller ja, Dicktor som han säger själv. Mycket roligt.

Fick mig lite fiskbullar innan tåget gick, först mot Nässjö, därifrån X:et till Mjölby, och sen dess har jag suttit här, på samma plats med en ambulerande kiosk som inte tar kort. Bara ett byte kvar, Borlänge-Rättvik. Sen, så. Hoppas det finns mat när jag kommer fram.

Tur att det finns dongel och Spotify.

Money makes the world go round


Jag har beställt ett nytt kort som dök upp i fredags. Det här med kort-på-kort är en bra sak! Och tack Emelie för bilden!

Dessutom kunde jag inte hålla mig från att köpa ett par lägerbyxor. Men inga Fjällräven här, inte. Nej, Lundhags Traverse fick det bli. Med massa stretch och sånt där så man kan röra sig hur som helst.
Traverse Ws pants
Jag är nöjd!

Another brick in the wall

Mitt uppe i sista rycket med packningen. Usch vad saker jag har! Måste lära mig att inte samla på mig så mycket, men så blir det ju aldrig. Småplock, kläder och glas kvar. Så kanske kan pusta ut nån gång framåt midnatt eller så. Imorrn blir det att dammsuga och rulla ihop mattan samt massa bärande och lastande givetvis.

Tvungen att ta små pauser så jag inte tröttar ut mig... Typ.

Jag kommer glömma massa saker!

Och så ska jag iväg i nästan tre veckor precis när jag kommer hem, det underlättar ju inte. Bläsch.

Samlar mina tankar i ensamhet

Så var den här konsulentsamlingen över. Den sista riktiga innan jag går på tjänstledighet. Sorgligt, men får se framåt istället. Till världens bästa Wild kids-läger med 77 (!!) anmälda kids. Och till midsommar med massa vänner, och efter det blir det Solvarg. Lite orolig för hur jag ska få med mig all packning, men jag får i alla fall tvätta där uppe!

På tal om packning, ja, det är det jag håller på med nu. Är strax klar med kökssakerna inbillar jag mig, sen är det småplocksdags. Varför ska jag ha samlat på mig massa sånt? Studentmössa till exempel, vad ska den va bra för? Pappa och Brodern  kommer hit med liten last bil och hjälper till att flytta.

Imorrn är det invigning på tematrädgården Nånannan gjort i Enköping. Ska jag hinna dit? Sen är det utspringning av Emelie vid tolv, dit hade jag tänkt mig. Nånting måste jag ju göra för att få mat senare på eftermiddagen...


Här igen, jag är inte färdig än

Jag har sagt det förr och jag säger det igen... När jag blir stor ska jag förbjuda tidiga mornar.

Friluftsdagen idag gick så sjukt bra. Jag och Sändra är bäst typ! Och skolan, världens mysigaste med ca 60 elever från åk 0-6. De var uppdelade i faddergrupper och de äldre tog hand om och stöttade de yngre. Mycket bra!

Sov typ 45 min innan, men är ändå sjukt trött. Förstår inte riktigt varför, så länge var jag faktiskt inte uppe igår. Men, nu ska jag nog packa och sen gå och lägga mig, redo att kolla finalen av Project Runway och sen sova.

Över 70 anmälda till Wild kids-lägret nästa vecka. Så om nån är intresserad av att va funk så är ni hjärtligt välkomna!

Midsommar firas på Kungshol. Har kommit fram till att jag inte kommer palla åka fram och tillbaka över landet, och så kommer det ju dessutom va sjukt många trevliga människor där!

Imorrn, Linköping.

And lips that we might tell

Jaha, så var det gjort. Sista framträdandet med Voces. Mycket sorgligt, skulle jag vilja säga. Men, jag får vara tacksam för den här tiden!

Röstat har jag gjort. På en 20-årig nsf-scout från Östersund. Ska bli spännande att se valvakan sen! Hoppas att Piratpartiet får nåt mandat, även om jag inte röstade på dem.

Det saknas en Fredrik Ljungberg säger Lagerbäck. Jag kan inte annat än att instämma. Då kanske det hade blivit seger igår... Eller i alla fall oavgjort. Tennisen var ju heller ingen höjdare på seniornivå, men, en juniorseger i Franska öppna är ju något att vara tacksam för! Och gamle hederlige handbolls-Lövet har slutat. Sorg på hög nivå, han var ju grym!

Har haft visning på lägenheten idag också, för framtida potentiella hyresgäster. En kvinna och hennes mamma dök upp, och det lät positivt. De tyckte också att Stina var söt, givetvis.

Friluftsdag imorrn. Sändra kommer och hjälper mig. Det kommer bli så bra så, ska bara plocka fram det sista materialet ur förrådet. Eftermiddagen imorrn ska ägnas åt att packa kartonger, minsann.

Sen är det konsulentsamling, det ska bli mycket trevligt. Linköping alltså. Där har jag knappt hängt, men nån gång ska man ju göra det!

Nähä, skriva klart en inköpslista också!

Härligt, härligt

Igår packade jag ihop mitt kontor här. Eller nästan nästan i alla fall. Ska bara hämta skrivare och skrivbord innan flytten.

Nu sitter jag på tåget till Reftele. Praktiskt det där med mobilt bredband, faktiskt.

Jag ska träffa Malin! Wohooo! Det var alldeles för länge sen, men förhoppningsvis dröjer det inte så länge till nästa gång! Kanske åker ner till Turkland en sväng, kan la inte va så komplicerat!?

Jag börjar bli lite rastlös nu, åkte hemifrån vid elva, har en halvtimme kvar. Böh. Men, jag ska ta och jobba lite till så hoppas vi tiden går snabbare.

It's a cold and it's a broken hallelujah

Jag för ingen speciellt ordnad tillvaro för tillfället. Åker lite fram och tillbaka, jobbar massa och förbereder för flytt. Samt försöker hinna med så många "sista gången"-saker som möjligt. Eller, i Spicy hot-fallet, hinna med att äta där så många gånger som möjligt. Funderar på att övertala Pappa och Bror om att äta där innan vi far hemåt...

Idag Stockholm. Har bland annat skickat in en ansökan för tjänstledighet, så då antar jag att det är officiellt. Kanske hamnar på Högskolan i Borås som bibliotekariestuderande. Kanske, om man kommer in. Imorrn blir det att rensa mitt kontor här i stan. Torsdag en sväng till Reftele. Lördag tillbaka till stan, kolla fotboll med Emelie. Söndag är sista körframträdandet. Måndag friluftsdag, tisdag-torsdag konsulentsamling, fredag student och packa det sista, lördag flytt. Söndag Kungshol med Wild kids-läger och sen är det midsommar och sen är det Solvarg och sen Kongress och sen vet man inte. Mina kommande veckor i korthet. Om det skulle va så att jag inte skriver...

Men jag har skaffat dongel nu! Telia blev det, så jag kan surfa på Kungshol och i Reftele och sådär. Och på tåget. Facebook kommer inte sakna mig under några längre stunder... Eh.

Nu ska jag sova. Gonatt!