When you were here before

> Tvättiden i det här huset slutar egentligen 21. Men nu tvättar jag ändå. Livin' on the edge.
> Idag har jag varit i skolan på seminarium, vilket gick rätt bra. Diskuterade den lilla uppsatsen som jag börjat på. Den är intressant, och då har jag knappt börjat dessutom.
> Har badat med scouterna idag också. Det gäller att utnyttja tiden maximalt.
> Nya styrelsen, minus Elisa och Emelie, in action. Jag är som synes det svarta fåret, men det är ju sen gammalt...

Var redo när det gäller

>Hemkommen från Stockholm. Trött. Försenad. Men ändå rätt nöjd efter helgen.
>Kommer få mycket att göra under kommande året/åren, men det blir väldigt roligt och väldigt lärorikt. På tisdag ska jag till exempel på Riksstyrelse-möte. En styrelse bestående av två representanter för varje förbundsstyrelse ur IOGT-NTO-rörelsen, samt förbundens respektive generalsekreterare. Det ska väljas ny ordförande för denna lilla församling, och efter tisdagens möte får vi se vem det blir...
>Utöver det kommer jag fortfarande jobba med infofrågor i styrelsen. Och förbundsläger. Och alkoholgrupp. Och arbetsutskottet. Jag behöver inte oroa mig för att sitta sysslolös.
>Ska som sagt till Stockholm i veckan igen. Riksstyrelse, träffa kansliet, utvärdera Summercamp som inte blev av, träffa Towe, Carim, Carro och Syfia, besöka ambassaden två gånger förhoppningsvis.
>Imorrn är det seminarium igen. Det ska nog gå bra.

För alla idioter som gick vilse i sin tro

>Anna åkte nyss efter två nätter här. Och då bor hon ändå "bara" i Göteborg. Vi har i alla fall gått lite på stan, ätit thaibuffé, hängt med Lisa och Dan och Majken.
>Och så tävlade vi i Pumpen! Har hört lite olika uppgifter om hur många rätt man kan ha preliminärt och hur många rätt vi hade, men enligt han som ringde in våra svar hade vi 63 av 66 preliminärt. Med tanke på att vi vann förra året hoppas  jag på att vi försvarar segern!
>Snart dags att duscha och börja packa för Stockolm. Roligt ska det bli! Även om jag kommer sakna Birgitta som ordförande är jag säker på att Per kommer göra ett bra jobb.
>Återigen tittar jag på matlagnings- och bakprogram när jag börjar bli hungrig. Och då är det ändå inte så längesen jag åt gröt till frukost. Märkligt. Just nu bakar de rulltårta. GOTT!
>Som frukost-tv tittade vi på gårdagens dokumentär om sd. Uuuuuh. Jag blir så trött. Men den var sevärd i alla fall. Det finns bra många korkade människor i detta land.
>Nähä, duscha var det.

Nya dagar väntar med nya tidsfördriv

>Det skenar på, det där livet. Skola och scouting tar fortfarande mest tid, även om jag tog en paus i helgen och var hemma med familjen. Och i trakterna runt omkring, som Parken och Gekås. Mycket trevligt!
>På fredag åker jag till Stockholm för det första riktiga mötet med nya styrelsen. Hem för att ha seminarium på måndag, och sen tillbaka på tisdag. Då stannar jag till söndagen igen. Ska ha fyra olika möten samt träffa massa trevligt folk. Det gäller att lägga allt samtidigt när man inte är där så ofta.
>Anna är här och hälsar på, mycket trevligt. Vi har ätit fisksoppa och kladdkaka och nu tittar vi på Bonde söker fru. Det är första gången på ett par säsonger som jag tittar på det. Det har ju inte blivit bättre...
>Ska skriva lite introduktion till min uppsats tills imorrn också. Hoppas det blir bra.
>Höll i en HTC Desire HD igår också. Jag vill ha en sån. En dag. En dag!

Bussen här utanför går ingenstans

>Har haft den första grupphandledningen inför uppsatsen som ska skrivas. Vi fick ett fall tilldelat oss, jag fick ett om ett folkbibliotek som skulle placeras i skolans lokaler och också göras om till skolbibliotek. Vilket inte intresserade mig det allra minsta. Men, så hittade jag en intressant infallsvinkel. Nämligen censur. Har inte riktigt bestämt mig för problemformulering än, men antingen någon slags jämförelse av censur i bokform och internetcensur, eller internetcensur i ett bredare sammanhang. Wiho!
>Fanns det inget mer att diskutera ikväll i Kvällsöppet än nya kungaboken? Så himla intressant var det inte.
>Imorrn ska jag ut på hemlig utflykt! Gratulera Pappa på födelsedagen. Wiho!