Vill du våga en dust?

>Hemma efter årets Förbundsmöte. Det är ju årets händelse, men tur ändå att det inte tar plats oftare. Det är både ganska fysiskt och psykiskt utmattande, och det är ännu värre som FS än både som ombud och anställd.
>Jag är nöjd med de flesta beslut mötet tog, framför allt angående Förbundsläger 2012. Så himla roligt! Ska gå runt som kobojsare under den veckan hade jag tänkt. Vilda västern, here I come!
>Också fantastiskt glad och hedrad över att ombud ville ha mig som vice ordförande och nominerade mig istället för valberedningens förslag. Nu blev jag inte vald (förlorade med siffrorna 60-79), men jag har sällan varit så tacksam som efteråt av alla som framförde åsikten att de hade velat se mig på posten, och av alla kramar. Från de håll det betyder mest, både vänner och människor jag ser upp till. Och det kommer ju fler år, jag kanske är sugen på att ställa upp då också.
>Nu känner jag mig ännu mer taggad inför en höst i folkrörelsens tecken!
>Dags att spikmatta och peppa inför nästa kurs som börjar imorrn.

Du har säkert hört historien

>Tentaångesten gör att det är lika grått inne i lägenheten som i dalen utanför fönstret. Men hemtentan är klar och inskickad nu, så då är det bara salstentan som skall klaras av. Iuck. Men på fredag är det över i alla fall. Och jag hoppas på några rätt i alla fall.
>Jag undrar varför mina radbrytningar inte syns längre. Märklig företeelse, så var det inte innan sommaren.
>Satt och pluggade ett par timmar på Espresso House idag. Det gick helt okej. Imorrn blir det nog biblioteket som får sig ett besök. Pressa ut det sista ur kurslitteraturen.
>Bones på tv. Snart Berg flyttar in. Mycket bra! Och efter det blir det sängen tillsammans med en hög kurslitteratur eller två.
>Nu börjar rastlösheten komma krypande.

Can you feel it now?

Jag skulle vara en snäll storasyster och bevaka robbiewilliams.com idag, de släpper stora nyheter kl 10. Men, vad Johanna inte talade om var att det var 10 BST. Jag hade ställt klockan då jag ju är en sjusovare, och vaknade således en timme för tidigt. Men det var väl lika bra kanske. Nu hann jag ju koka mig lite gröt till frukost innan också.
Seminarium idag, tenta på fredag och hemtenta som ska in senast fredag. Och så FM hela helgen. Jag kommer nog vara ganska slut på söndag kväll, men det får det vara värt så här en gång om året! Som vanligt ser jag fram emot FM, men det är lite annorlunda att göra det utifrån ett styrelseperspektiv. Speciellt som jag är ansvarig för mötet från styrelsens håll. Men det ska bli roligt att träffa alla vänner igen, och spännande att se vartåt diskussionerna rör sig.
Nähä. Snart dags för stornyheter. I'm on my toes.

Jag kan inte skilja på

Tillbaka i Borås. Sitter och fryser lite i soffan, funderar på att dricka te. Kollar på Beck. Slöräknar lite på hemtentan. Funderar över svarsalternativ till andra delen av hemtentan. Vi får väl se hur det går...
Annars snurrar allt på i rasande fart. Dags att ta vaccinspruta nummer två i veckan, t ex. Inför Indien. Yaay. Det är bara typ två månader kvar. Två månader till julafton idag. Jag längtar.
Alla helger utom en fram till jul planerade. Den helgen ska jag nog..ta det lugnt. Skriva arbete. Och förhoppningsvis njuta av lite snö.
Snart dags att göra något åt kylan i lägenheten. Det börjar bli lite jobbigt att elementen bara är ljumna nu.
Snart dags att gå och sova. Till sömns lyssnar jag på den här: Sovmysik.

Jag har försökt

Det är längesen det var vår nu. Sommaren har förflutit med jobb, Reftele och vänner, och halva terminen i Borås har gått. Ibland får jag lite ångest över att jag inte bloggar, men oftast inte. Hänger på Twitter för det mesta istället. För konversationer med människor jag aldrig träffat. Ganska spännande faktiskt.
Har en Reftele-helg just nu, för första gången på ganska många veckor. Det är fullt upp hela hösten, både i skolan och ideellt. Styrelsearbetet tar massa tid, men som tur är ger det ju så mycket också. Mycket intressant, mycket roligt, och ibland även lite svårt och jobbigt. Men det är väl så det ska vara, antar jag. Efter FM nästa helg lär det nog lugna ner sig lite igen.
Tittar Juno. Den är fin. Och soundtracket är så bra!
"Jag hatar dig som nykter, och jag älskar dig som full". Hmm.