Ännu en sen kväll...

Jag skulle gått hem för över en timme sen. Men de där jäkla rapporterna höll mig kvar. Och jag blev inte ens helt färdig...

Kollade iaf kvällens OC-avsnitt här på datorn istället, känns bra. Min kemiske vän Caroline visade mig vart man kan hitta dem, tack så mycket!

Dom spelade Kent på radion. Och sen OC-tittande. Gah. Nåt bakom ryggen känns inte rätt... Känns tomt.

Kommer bli deppkväll hemma, dränka mig i musik och krypa ner under täcket. Lyssna på Håkan. Och Lasse. Rätt skönt ändå.

Det står iaf 2-3. Frågan är om det blir nån hemfärd där isf..? Haha.

Ont i axeln. Gå över då! Massage snart igen kanske!?

Fuck it. Nu går jag hem!

Dagens

Dagens inlägg till min ekonomiska vän  Caroline. Jag ska nämna henne idag. Också. På egen begäran, såklart. Jag kommer nog att gästa henne och Uppsala i april eller så. Allt för paket!
   Då ska jag leka universitetstjej igen. Det var riktigt roligt. Hoppas bara jag kan komma in på Upplands eller så då, så vi får partaja lite ihop. Att det aldrig blivit av är en av mitt livs största sorger, faktiskt!
   Fika är ett bra namn på ett café, det vet vi. Men nu har någon snott det, och vår idé. Morr. Men, hämnden är ljuv... Funderar på det där ett tag till!

Skada

Seikola skadad på träning, borta 2-3 v han också!
Det är ju det jag säger, träning är överskattat...


Haha, nu spelas It's raining men på radion också. Trevligt!

It's raining....water!

Ja, inga män som faller från himlen här inte. Däremot har jag träffat Über-F på förmiddagen för ett samtal om ditt och datt. Jobbet mestadels, och sånt däringa. Trevligt att se honom igen. Fick i uppgift att anteckna ner mina arbetsrapporter så att vi har nåt att diskutera...

* Note to self: Kolla läskiga cancerbilder
* Note to self 2: Kolla upp priser

Kahnberg borta 2-3 veckor. Håller tummarna för att det ska gå snabbare. Men huvudsaken är ju att han är tillbaka till slutspelet... Acke in i laget igen istället. Det är bra!

Jag är lugn!

Natten hade avbrott i sovandet, men det blev ju iaf bättre med humöret... Men funderingarna finns ju kvar... Hoppas det löser sig nästa gång!

Hoppas Systern kryar på sig... Har fått för mig att halsfluss inte är så trevligt. Men har aldrig haft det. *Ta i trä*

Dags att jobba vidare!

Klockan sent på jobbet

Nu börjar dagen äntligen lida mot sitt slut...

Började tidigt, nej, alldeles för tidigt, klockan sju efter fem timmars sömn. Vaknar till tonerna av All good things (come to an end) och sörjer att sömnen tar slut.
   Två telefonmöten i rask takt, redde ut lite saker och ting. Sen en rask promenad/bussfärd till jobbet. Tog tag i lite grejer, svarade på mail och sådär. Stress stress. Lunchen kom som ett trevligt avbrott, innan det blev mer jobb.
   Saker och ting börjar iaf bli lite mer strukturerade. Hoppas det håller i sig!
  
När jag hade lite rast passade jag alltså på att bli mer main stream än tidigare. Trodde knappt det var möjligt, men så var det. Bloggskribent alltså. Och vad ska då bloggen handla om? Mig, så klart. Och mitt liv. Jag är så ego!

Ikväll blir det slappt, ladda inför mötet med Über-F imorrn. Han kommer till ett långt (2 hela timmar!) besök för att jag och Älin ska ha individuella samtal. Funderar på var vi ska hålla hus...

Ingen hockey ikväll tyvärr. Men den här säsongen går ändå skit. Ja, jag håller på Frölunda om någon skulle missat den lilla detaljen.

Hur blir det nästa helg? Jos funderar. Inte bara hon, uppenbarligen. Men ändock. Det behöver nog lösa sig.. Och det kommer det göra! Jason Mraz. Lyssna!

Roligt med minnen!

Honestly, what will become of me?

Nu ska jag säga hej då till Freddie-kalendern på väggen och bege mig hemåt. Med förhoppningar om en trevlig morgondag!

Oh yeah!

Första dagen i mitt liv som bloggare, och jag sitter och jobbjobbjobbar. Mycket med läger. Men det löser sig nog. Idag har jag haft telefonen typ klistrad vid huvudet...

* Note to self: ladda headset!

Tur att min underbara, intelligenta å vackra vän Caroline håller mig sällskap! Får man sitta vid MSN på jobbet utan att få sparken?

Näe, back to buisness...