And we'll keep on fighting

Det finns två stora ämnen som livet kretsat kring de senaste dagarna. Det ena är DDC-tentan due tomorrow. Det är lite äckligt, men ska förhoppningsvis gå bra.

Men det största just nu är givetvis OS. Två guld hittills (Yay för Kalla och Ferry!) och det kommer förhoppningsvis bli ett par till. Och några silver och brons också så klart.

Spenderar dagarna ganska mycket i Isabelles lägenhet med henne och Martin. Snyltar internet och SVT. Och jag är oändligt tacksam för detta!

I helgen var jag i Stockholm. Hade möte med stiftelsestyrelserna på fredagen och spenderade resten av helgen med Carim och Louice. Fritidshustitt och Melodifestivalen, bland annat. Riktigt trevlig helg!

Nu håller vi tummarna för Anja!

So don't be afraid to let them show

Fyra år sedan, på denna dag, som Farfar dog och jag, Emma och Camilla fick veta att vi fått biljetter till VM. Tiden går, och Farfar hade idag fyllt 89.

Imorgon åker jag till Stockholm! Möte på kansliet och sen spenderas helgen med Carim och hens sambo! Jag ska få följa med och titta på fritidshus och så blir det Melodifestivalen förstås.

Imorgon börjar även OS. Yay! Och Sara skall prata med hyresvärden och höra varför antennen inte fungerar.

På marathonet hanns med 19 avsnitt. I alla fall av mig och Isabelle, de andra gav upp tidigare. Men runt halv fem på morgonen rörde jag mig hemåt. Jag såg åtta bilar och tidningsbudet. Borås by night är inte jättehett uppenbarligen...



Nähä, ett par avsnitt till av flickorna i Stars Hollow kanske...

Dom är uppe på taken

Hemtentan inskickad för en stund sen, den känns helt okej. Och ja, jag är väl ganska bra på att skjuta upp saker, men jag kan ju låtsas att det är yttre förutsättningar som stör...

Ska baka en liten kladdkaka nu, till Super bowl som jag, Pellets och Dewey ska titta på inatt. Min första, coolt!

EM-kvallottning innan idag. Holland, Finland, Ungern, Moldavien och San Marino i vår grupp. Det hade ju kunnat vara värre...

Frölunda lyckades ju vinna igår utan mitt stöd i publiken. Men kanske blir det så att vi åker dit och ser dem krossa Lulebjörnarna imorrn istället. Jojo, det vore trevligt.

Idola och Salem till final, det var de två bästa igår. Jag och Emelie tittade först på det och sen på Batman Begins. Ack så bra! Nu längtar jag efter att titta The Dark Knight.

Plocka upp den rena tvätten kanske. Och puffa till kuddarna, så det blir bekvämt att sitta. Välkomna!

Det är tjatigt att vara på rymmen jämt

This is the year i hörlurarna och jag försöker komma framåt med tentaskrivandet. Det går sådär skulle vi väl kunna säga. Men, jag får skylla på att Mamma och Pappa kom och hälsade på några timmar innan så jag inte hann skriva då. De fick kaffe och så gick vi på stan innan vi åt lunch och de åkte hem. Försökte övertala dem om att åka till Göteborg och kolla hockey, men de ville inte riktigt va med på det. Så jag får väl lyssna på webradion alldeles strax.

Har också ägnat en stund av morgonen åt att försöka fixa igång SVT-kanalerna på tv:n. Det går sådär, skulle man kunna säga. Verkar inte vilja sig någonstans. Måste verkligen prata med hyresvärden om det där.

Nähä, snart går jag ner och slänger i en maskin tvätt, sen är det hockey. Yay!

In a town house in London

Nu finns det ett nytt program att titta på när Ice Road Truckers har tagit slut. Jag vet inte vad det heter, men det är ett gäng amerikaner (vad annars) som fäller stora träd ute i obygden. Precis samma upplägg som det andra programmet. Allt man gör är jättefarligt och man är en hårsmån från döden varje dag. Och så tjänar man jättemycket pengar. Spännande...

Jag, Emelie Å och Sara har också skapat en matsal idag. Mer plats i köket, och det gäller ju att passa på så länge vi har ett rum ledigt. Det blev mycket bra. Mitt skrivbord skruvades ihop igen och får tjänstgöra som matsalsbord. Det riktiga bordet är kvar i köket som avställningsyta och arbetsbänk.

Godkända på grupparbetet! Deweys har gjort det igen!

Dags för nattamat och sen lite läsning till Numbers.

Jag ska få skivorna 3-4. Tack, CDON.

Dina ögon kan krossa min värld

Går konstant runt med Varning för ras på hjärnan p g a alla skyltar och träpinnar utomhus. Men, det får det väl va värt för att få ha lite vinterklädd värld omkring sig. Jag gillar snön, om någon skulle ha missat det.

Nattserier alltså. Numbers och The District. Som gjorda för att bli fast i ett avsnitt av slötittande, det går inte att stänga av för man vill veta vad som händer, men det går att göra andra saker samtidigt och de är inte jättebra. Även om den förstnämnda håller högre kvalitet än den sistnämnda.

Den där hemtentan börjar gnaga i huvudet nu, men den ska bli klar i tid den här också.

Var på datasalsövningar ikväll och träffade mina kära klasskamrater. Ack så trevligt!

Oh, Hanna (som kommit till säsong fem av Gilmore Girls innan jag hunnit börja) upptäckte att jag har två likadana skivor 5-6 av säsong 5, men ingen av skivorna 3-4. Damn! Måste kontakta CDON. Och hoppas att de löser det här så snart som möjligt. Så kan vi ju inte ha det!


See the break of dawn

Igår var jag och Anna i Göteborg och hjälpte Dan att flytta hans och Hildas saker. Och blev bjudna på pizza från Utbys pizzeria samt fick trevligt sällskap av Dan, Johan och Adam.

Sen åkte vi hem och spelade tv-spel hos Lisa och Dan. Super Mario Bros. Wii. Sjukt kul! Jag har varit där en sväng idag också. Det är mycket märkligt att spela två gubbar i samma spel!

Jag har återupptagit Travian efter att jag tipsade Mamma om det. Lätt beroendeframkallande ett tag, men som med alla såna här spel lär jag tröttna om ett litet tag. Så det gäller att göra som mycket som möjligt av det för tillfället.

Imorgon har jag något på schemat igen, datasalslektion för att gräva djupare ner i Dewey Decimal Classification, klassifikationssystemet vi lär oss nu som håller på att införas i Sverige.

I helgen får jag äntligen börja titta på min Gilmore Girls-box. Nu är det bara Hanna och Emelie som tittat på den, eftersom jag inväntar det marathon som ska hållas. Jag, Pelletz, Märra och eventuellt Saendz ska titta. Ja tjena.