Which Gilmore Girls character are you?

 
You scored as a Lorelai Gilmore
Coffee, coffee, and more coffee!

Lorelai Gilmore

 
80%

Sookie St. James

 
75%

Lane Kim

 
70%

Rory Gilmore

 
55%

Jess Mariano

 
55%

Luke Danes

 
55%

Michel Gerard

 
50%

Emily Gilmore

 
40%

http://quizfarm.com/test.php?q_id=4099

En onsdag

Jag ligger och tittar på fotboll, Elfsborg-Valencia. Det står 0-1. Eller, ja, precis nu kvitterade hemmalaget.. Weha, men inte så troligt att de kommer göra fyra till kanske...

Jag är ensam hemma, Snyggingen är på hockey. Skulle följt med, men hade lite huvudvärk och sådär. Nu känns det bättre! Har en kladdkaka i ugnen också, haha!

Igår var jag hemma i Småland och i Västergötland. Det var begravning för Moster Greta. Hon var egentligen mammas moster, men det spelar inte så stor roll. Sötare liten tant får man leta efter! Det var väldigt fint, med massa blommor. Efteråt åkte vi och åt, de närmaste. Mycket trevligt! Fick också åka med Per, Esther och Scott till Gbg där jag tog en snabb fika innan vi klev på tåget.

Det har ju hänt endel sen jag  skrev sist, nu jobbar jag i Västerås. Har inte fått kontor än, men kommer kanske få ett där jag i princip får sitta själv i byggnaden... Inte så kul kanske, men det är ju iaf bättre med ett kontor än att sitta och jobba hemifrån.

Imorrn ska jag till Flen och skolrekrytera. Ska bli rätt kul, men jag har nog aldrig varit ensam tror jag... Kommer nog få med mig en senior, hoppas det iaf!

Idag går det nån dokumentär om lyxig choklad, den får jag nog titta på innan jag somnar! =)

Sov gott alla! Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång!