She's no longer your slave

Dags att skriva lite här igen. Egentligen borde jag skriva på en diskussion i den användarstudie vi håller på med just nu, men jag pausar ett tag. Det går en del framåt i alla fall, så vi ska nog kunna bli klara.

Jag har klarat av tre helger i rad på Ransberg, en av förbundets kurs- och lägergårdar. Summercamp-planering, förbundsledningssamling och arbetshelg/vårfest var vad som stod på schemana, och alla var riktigt trevliga, var och en på sitt sätt. Nu blir nästa gång jag åker upp vecka 30 på läger.

Försommaren verkar ha kommit hit på riktigt nu. Idag är det riktigt varm ute, men också fruktansvärt hög luftfuktighet. Men det är rätt skönt ändå, förutom att jag höll på att svettas ihjäl på bussen. Apropå det så klagade jag inte en enda gång när det var snö och kallt hela vintern, så jag har rätt att klaga sen när det blir för varmt. Så det så!

Jag har införskaffat brottarbränna också. I tisdags var jag och Emelie i Göteborg. Vi gick runt i Botaniska trädgården och hälsade på Anna och tittade på alla fina träd och blommor och växter av olika slag. Och då var det linne-väder, så jag brände mig lite på axlarna. Men det är smällar man får ta! Jag fick också ett fint Fear no darkness-armband av finaste E. Det kommer bli awsome att hälsa på henne i England i höst och framåt!

Nu blir det lunch!