You don't care if it's wrong or if it is right

Halv åtta hos mig och mätt i magen. Sweet! Men sjukt trött i fötterna, så går det väl när man står upp dagarna i ända antar jag!

Hmm, vi siktar mot nästa säsong!

Imorrn är det slut på jobbveckan, och påskgodisperioden inleds. Sweetness. Påskafton firas med familjen, de gamle och Dammis. Sen får vi väl se om det händer några spännande saker framåt kvällen.

Jag har tydligen fått paket till Åsbogatan berättade Emelie Å. Ett paket som luktar gott, hon misstänker te. Jag har ingen aning om vem det kommer från, jag vill åka dit nu och titta! Men det dröjer ju ett tag till.

Kommentatorn i Drömmen om Italien försöker leka Halv åtta-Helge, men han lyckas inte så bra. Inte bra alls.

Ska man sova vid nio ikväll eller så? Kan nog behövas... Eller spikmatta en stund i alla fall!

Hoping for the best but expecting the worst

Sjunde och avgörande kvarten för Frölunda ikväll. Sitter här iförd Systerns matchtröja, eftersom min är i Borås och hon är i Jönköping.

Har jobbat idag också, och är sjukt trött i fötterna. Jag är väl inte van att stå upp hela dagarna helt enkelt. Sen har jag varit ute och gått med Mamma, det gjorde väl sitt till också.

De ligger under, men jag har en bra känsla. Vänd det här nu, så ni får möta hv i semi!

Nu kom Dammis och hälsade på, mycket trevligt. Gäller ju att passa på när båda är hemma.

FUCK IT. 0-4.

Where you lead, I will follow

Hänger i Reftele. Har någon slags påsklov, och har väl därför tid att skriva igen. Fyra dagar spenderas på plastpåsfabrik, sen ska det väl firas lite påsk också. Med Dammis.

I helgen var jag och såg Jesus Christ Superstar i Västerås. Det kändes sorgligt att inte vara med, men det var en grym föreställning. Hade dessutom det första pyjamaspartyt på rätt många år med favoriterna Emelie, Sofia, och Ylva. Fram för fler såna helger!

Jag är flyttad nu. Från det kära Åsbokollektivet till min egna andrahandsetta! Jag gillar den skarpt, även om jag inte kommer jätteöverens med all färgsättning...

En nackdel med att inte vara i sitt eget hem är till exempel att tv:n nu står på på Saltön... Ställer mig starkt tveksam, och går nog upp och tittar lite Gilmore Girls istället. Bra tillfälle att titta på de två sista säsongerna av boxen.