Muslimer

Nyss kommit tillbaka till kontoret efter ett besök på Växjö Islamiska Skola. Pratade med rektorn om att börja köra scouting på skoltid där, och de verkade grymt intresserade. Känns skönt! Även lärarna som idén nämndes för verkade vara väldigt positiva. Hoppas det lyckas... Isf får vi typ 40 barn till där!

Känns som en evighet sen jag bloggade... Fredags kväll, och nja, hockeyn gick väl inte riktigt som planerat. Eller ja, för Frölundas del funkade det ju bra. Men de andra resultaten gick inte riktigt vår väg. Blä. Men vi ser fram emot nästa säsong, även om vi kommer förlora massa spelare.

I lördags var det dags för ett besök hemma hos Märtis och Alex. Så, styrde kosan mot Borås där jag mötte PS, Märtis och T. Sen gick vi och fikade, handlade och till sist hem till lägenheten för matlag och Schlager-tittande. Riktigt trevligt, måste jag säga. Skönt att slippa åka hem själv sen också, PS skulle återigen få se Reftele.

Söndagen började i princip med söndagmiddag hemma hos Mormor. Det var väl inte så farligt va!? Haha. Tänkte kollat på Vasaloppet men orkade inte riktigt stiga upp...

Dessutom var ju en annan viktig händelse min Fon! Alldeles rosa och glänsande!

Haha. Vadslagning. Mwehehehe.
Fonen

Kommentarer
Postat av: Märta

Vilken tur att du har två telefoner så du kan fota den ena med den andra... :D

Postat av: Elin

Men vilken fin =)o låter som det ordnat sig, gött =)

2007-03-05 @ 15:12:05
Postat av: Adam

Oväntat att du skulle ta den rosa :)
Hoppas du blir nöjd. Den är fin.

2007-03-05 @ 17:28:58
Postat av: systern

bra att man inte ser den andra fonen! :P NU BÖRJAR ANNA PIHL! :)

2007-03-05 @ 20:02:00
URL: http://jojojojo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback