Hjärndöd generation

Det hette bandet som spelade på Sticky i fredags. Efter en trevlig fika med Märtis och T var det dags för utgång med T, Johan och Sigge. Men hårdrocksförbannelsen var uttalad över Gbg, så vi beslutade oss för att åka hem, sova och göra ett nytt försök dagen efter. Det roligaste var de alkoholfria shotsen Johan beställde in!

Jag befann mig alltså på Sveriges framsida för att hälsa på T och ha det allmänt trevligt.

Sen på lördagen tog vi det lugnt med sovmorgon, innan vi åkte in till stan för att titta en sväng i affärer och för att fika med Nånannan. Det var riktigt trevligt. Borde göras oftare. Sen bestämde vi med pojkarna från gårdagen att vi skulle träffas och äta på Jensens Böfhus. Mmm, entrecôte. Men smakar det så kostar det, har en nota i fickan på 936 spänn... Tur att det var för fyra pers iaf!
Efter det, Trädgår'n. Åh, riktigt kul där uppe på övervåningen, och även här shotades det friskt. Bartendern brukar inte få en sån beställning så ofta, undrar varför... Nykterister borde väl också få shota eller!? Haha

Hemma hos T vid kvart över fyra, somnade vid halv fem.

Upp alldeles för tidigt för att hälsa på Dammis och planera sommarens stora projekt, Campingscouting. Ska bli så himla kul! Roligt att planera också, och vi får ju faktiskt saker gjorda även om vi halkar in på annat ibland... Sen hem till Växjö iaf.

Måndagen spenderades delvis på kontoret, delvis med Knarkus på fritidsscouing, delvis på tåget. Skulle upp till PS. Mmmysigt.

Upp alldeles för tidigt idag för att ha telemöte och strukturera upp sommarens projekt. Snart bör F ringa också, så vi kan prata om ett BTM-läger jag ska hjälpa till att anordna till sommaren.

Haha, på fredag ska jag träffa Mamman, Björn och Syskonen. Ojoj. Hoppas iaf det blir fint väder så man får vara med om årets första grill!

Näe, stiga upp snart kanske! Ska till stan när PS och Elli kommer tillbaka från doktorn, behöver en tröja och strumpor... Och skor!

Kommentarer
Postat av: annelie

hej jossan!

kusligt vad lika vi är på saker vi inte gillar.
har aldrig hittat nån som inte gillat coca cola eller must innan. detta underliga fenomen med must... det smakar ju bränt. varför vill folk hälla i sig det? :P

*kramar*

Postat av: annelie

ja, absolut! ska vi bilda parti och sätta muskbryggerierna i brand? *haha* och införa en ny och mycket godare dryck till jul- och påskfirande? jag har alltid gillat hallonsoda. fast det kanske skär sig till ägg? =P

*kram*

2007-03-20 @ 20:20:00
URL: http://annelisan.blogg.se
Postat av: Thorstella

Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!

2010-02-05 @ 13:28:55
URL: http://thorstella.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback