Rom

Den forsta av tva stader som man kan dricka...

Sitter pa ett internetstalle nara guesthouset vi bor pa. Igar gick vi runt pa stan, kollade in Spanska trappan, Pantheon, Fontana di Trevi och lite andra gator o stallen. Vi at pa en dalig restaurang o at jattegod italiensk glass. Idag har vi varit i Peterskyrkan, med tillhorande museer och Sixtinska kapellet. Man fick inte ta kort tydligen, men rakade visst gora det anda... Haha.. Imorrn ska vi ta Colosseum och Forum Romanum och sadar.

Det ar varmt i den har stan, bade pa dagar o natter. Tur att vi har ac pa rummet! Det ar ett trevligt rum, och vi har hort att vi har haft svenska grannar de har dagarna. Men nu har de flyttat ut och gjort plats for skrikiga amerikaner istallet...

Imorrn blir det nog mer glass!

Pa sondag kvall blir det Wien, resan blir i sittplats da det skiljde nagra hundra mellan det och liggvagn. Men om det ar ett sant tag som vi akte hit ar det lyxiga stolar som man kan ligga i. Vi hoppas pa det basta!

Kommentarer
Postat av: J

Hoppas ni äter glassen på Blue Ice! Om inte, prova vanilj med krossad choklad. Sjuuukt god! :)

Postat av: Sis Ståhlbrand

Öjj!! STOREBROR!! Jag träffade röven igår(i natt.) Väldigt oväntat :P. Men va bara tvungen att berätta de. Hoppas ni ha de bra. Höres när ni kommer hem !

2008-07-05 @ 11:15:53
Postat av: Odinanne

Really great site man!!

2009-10-06 @ 10:09:50
URL: http://odinanne.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback