Och när lörda'n kommer

Igår hade jag seminarie. Efter det fikade jag med Pellz och Märra innan jag styrde kosan mot Göteborg. Det var inflyttningsfika hos Anna som stod på schemat. Mycket trevligt, med både kända och okända människor, forskare och riksdagsmän till exempel. Jag hade inte riktigt planerat att sova över, men jag orkade inte åka hem så det blev så ändå.

Idag åt vi frukost och rörde oss sen mot Saltholmen där vi låg på klipporna och fikade lite och hade det trevligt innan vi åkte vidare mot Stadium XXL för att hälsa på Dan och Hilda, även om vi träffade dem igår. Ärendet var också att hitta ett par skor till Anna, vilket vi även gjorde. Vidare mot stan för lite indisk mat. Gott! Efter det tittade vi bio, Leap Year. Den var söt och rolig även om den var överdriven ibland, men den fick mig ännu mer att vilja åka till Irland och hitta en irländare.

Nu ligger jag i min säng och tänker snart sova, har tvättid mellan sju och tolv imorrn. Usch. Jag ska sova däremellan, och förbanna mina grannar som bokat alla andra tider denna helgen.

Kommentarer
Postat av: J

Det kan inte vara så att du var ute i lite sen tid?! ;)

Postat av: Jossa

Vah, nej, nu förstår jag inte alls vad du menar! T ex är alla kvällstider upptagna t o m den 21:a...

2010-04-11 @ 12:37:27
URL: http://juicey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback