Fredagshumor?

Jag har nån slags fredagshumör där allt känns lätt fast jag har tråkigt på jobbet. Så jag skrattar åt Äntligen morgon. Men det är ju inte morgon nu, tänker den uppmärksamme. Njet, säger jag eder. Men det finns repriser på nätet. Bra uppfinning, det där internet.

Igår var en trevlig fikakväll med jag och fem andra körflickor. Även om jag bara fick vanliga mackor och inga scones. Men det gick bra ändå, och teet var gott. Och de chokladdoppade kaffebönorna likaså! Lätt beroendeframkallande. Vi diskuterade också problemet med kåpor och hur vi ska lösa det i det nätta handbagaget. Ett förslag var att vi reser i kåporna, och mitt under flygresan reser vi oss upp och börjar sjunga. Givetvis sitter vi inte på samma plats i planet, utan det ska bli snygg stämsång. Dock lär ju inte alla gå med på detta. Tyvärr.

Ikväll blir det konsert ser det ut som. Räfven och Trix. Aldrig sett eller hört nåt av det, men det blir säkert jättebra. Jag håller ju på att bygga upp mitt umgängesliv här i stan.

I England ska jag bo med Beda. Det ska bli trevligt. Igår slängde hon ur sig kommentaren "Skaffa aldrig ADHD!" Hon är rolig hon. Vi ska tydligen bo en natt i Cambridge också. Annars hinns allt inte med.

Näe, nu ska jag jobba lite igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback