Koka kraftor?

Dagen borjade med att vi gick och at frukost pa ett litet cafe nara hostelet. Dar blev det caffe och croissant, da vi kom fram till igar att en frukost utan kaffe inte ar nan frukost.

Sen akte vi till stationen och skulle boka biljetter harifran till Milano. Vi kommer aka imorrn, en halvtimme innan matchen borjar. Surt! Men annu surare var att de kostade 72€ styck. Det sved, men om vi skulle komma harifran sa fick det bli sa. Sa, nu blir det tva natter i Milano innan vi drar vidare till Rom. Dar har vi redan bokat boende, det blir pa ett lugnt hostel inte sa langt fran stationen. Det ar nice. Men Rom ar inte riktigt den billigaste staden att bo i heller...


Idag har vi legat pa plajan, som de sager har. I typ 2 och en halv timme, och nu ser jag ut som en kokt krafta typ. Peter ar ocksa lite rod, men han har ju lite mer sydlandskt blod i sig.

Nae, ga och handla lite mat och sen ivag pa ljusspel och fontanspelande. Trevligt.

Ha det bra allihopa!


Kommentarer
Postat av: Elin

Låter som om ni har det bra trots att det kostar lite... o trots den röda färgen ;) Nästa gång ni åker sådär så tänker jag vara ert bagage ;) Puss

Postat av: T

hur lång tågresa är det egentligen till Milano? (nu skulle detta kunna vara en dryg kommentar om att du inte skrivit på ett tag, men det är det absolut inte! utan undrar faktiskt på riktigt hur lång tid det tar)

har ni det bra? känner ni att ni hinner se på ställena innan ni åker vidare?

pussar

2008-06-30 @ 17:35:28
URL: http://towebengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback