Lägervecka

När allt strulade som mest förra helgen såg jag inte mycket fram emot lägret. Men när vi åkte buss, båt och gick för att komma till vår lägerplats höjdes förväntningarna. Väl framme satte vi upp våra tält och åt lite, innan det var dags för invigning.
Det kan ha varit den sämsta invigning någonsin (redan under tiden hördes från flera håll "Det var i alla fall bättre än The Compass"), bland annat för att de mitt i allt ihop körde en omstart av sketcherna de redan spelat. Varför var det nog ingen som riktigt fattade...

Sen följde en vecka med både aktiviteter och slappande. Vi paddlade kanot för första gången med Jie och Zesen, gjorde läderhantverk och pins, scarves och hårband, testade dykning med tuber i tank, var på lägerbål, sjöng karaoke och var uppe sent på nätterna. Rent organisatoriskt var det kanske inte det bästa (ingen laktosfri mjölk, fil eller smör till de laktosintoleranta bland annat) men det var ändå ett trevligt läger.

I byn hade vi skåningar från Lund och Malmö, stockholmare, västkustare från Tjörn och fler stockholmare. Sammanlagt 35 pers, riktigt sköna människor. Den typen som startar matkrig med tomater och semlor, och den typen som fortsätter. Folk som skar ormar, Pansartaxar och mördarkaniner av tomat och squash, och folk som brottas i lera.

Det är också farligt med practical jokes. För att hämnas på klagosången om vårt slappa tält råkade vi koppla bort innertältet för Petter, stockholmarnas ledare. Minen på hans ansikte var riktigt trevlig att se. Dock blev det jobbigt när vi kom tillbaka till byn igår kväll. Vårt tält var borta. Istället för att det stod tre blå tunneltält bredvid varann stod det nu bara ett, och byn var ommöblerad. Det visade sig att vårt tält hade fått ett annat yttertält över sig. Vi var lite bittra, jag och Linn, innan vi hittade det. Men det var ändå värt det för att vårt skämt funkade så bra.

Idag tog lägret slut, och det var både skönt och trevligt. Synd att inte fler NSF:are fanns representerade, men vi som gjorde det ägde alla. Gurkguden (Tävling som går ut på att äta en gurka eller annan grönsak på snabbast tid) börjar sprida sig över landet och hade till exempel 38 deltagare.

Men nu ligger jag i soffan med datorn i knäet, Snyggingen i rummet bredvid och OS på tv. Det är en mycket trevlig tillvaro.

Kommentarer
Postat av: Linn

Haha, vårt joke var bäst! Saknar byn och alla härliga människor - och min partykompis på regnbågskvällen ;P Ses på onsdag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback