Ett halvår

Ikväll för ett halvår sen satt vi i Växjö, packade lite och sådär. För imorrn är det ett halvår sen jag blev västeråsare. Oj vad tiden går! Detta var ju givetvis värt att fira, så vi var och åt julbord. Riktigt god mat och trevligt hade vi också. Lite bilder finns på bilddagboken.

Jag har varit i Tokholm i veckan. Personalsamling med socialiserande och julbord då också. Jag hade riktigt kul, och det var ett väldigt värt pass där vi fick våra affischer och liknande analyserade av en reklambyrå.
Men det bästa av allt var att träffa kollegorna, F, långt samtal med min Towe. Borde vi ha oftare! ...Jag ska till F i Skövde i januari, på personlig coaching. Det tror jag blir jättebra!

Vi kom också igång med SPLR, som Ola så fint döpt det till. Sportlovsläger Ransberg. Riktigt bra grupp och vi har kommit en bra bit på väg redan. Nu gäller det bara att det kommer barn... men det ska väl inte va några problem! ;-) Så, om nån som läser detta inte har nåt för sig v 7-10 får ni gärna va funkisar! JoJo?

Näe, nu ska vi nog dricka lite glögg och ha det mysigt. Bye.

Kommentarer
Postat av: T

Jadu, det är sanslöst att vi inte har de där samtalen oftare! det måste fixas...

Postat av: J

haha, anade att frågan skulle komma när du skrev att det skulle vara sportlovsläger.. :P jag vet inte.. vilka dagar åå sånt e de?

2007-12-16 @ 12:42:11
URL: http://jojojojo.blogg.se
Postat av: J

det kan ju du tro om du vill.. ;) blir ingen kalkon, förresten!

2007-12-16 @ 19:45:01
URL: http://jojojojo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback